13 Ιουν 2017

Εργαστήρια Τέχνης Κορυδαλλού- Εγκαίνια ετήσιας έκθεσης σπουδαστών: Τετάρτη 14 Ιουνίου, ώρα 20.00

Με την ετήσια έκθεση έργων των σπουδαστών του ολοκληρώνεται μια ακόμα δημιουργική χρονιά για τα Εργαστήρια Τέχνης Κορυδαλλού (ΕΡ.ΤΕ.ΚΟ) του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού. Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 20.00 στο χώρο της Σχολής, Μαλαγαρδή 46 και Κοραή, πλ. Αγ. Γεωργίου. Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του καθηγητή γλυπτικής των ΕΡΤΕΚΟ Βασίλη Κατσιβαλέκη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν λίγο καιρό. 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν έργα των σπουδαστών όλων των τμημάτων: ζωγραφικής (ενηλίκων, εφηβική, παιδική, προετοιμασία Καλών Τεχνών), comics- animation, φωτογραφίας, κοσμήματος, κοπτικής- ραπτικής, χαρτί- μπατίκ- κερί, αναπαλαίωσης επίπλων, γλυπτικής, κατασκευής μαριονέτας, κεραμικής ενηλίκων, παιδικής κεραμικής, αγιογραφίας, τοιχογραφίας και ψηφιδωτού. 

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Κορυδαλλού είναι ανάμεσα στους τους λίγους Δήμους, που έχει κρατήσει ανοιχτά όλα τα τμήματα πολιτισμού και αθλητισμού, τα οποία λειτουργούν με πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες- καθηγητές και μεγάλη συμμετοχή μαθητών όλων των ηλικιών.
- Διάρκεια έκθεσης 15 έως 23 Ιουνίου 2017.
- Καθημερινά 19:00-21:00 (εκτός Σαββάτου & Κυριακής).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ