9 Μαρ 2017

Τα 10 καλύτερα γυναικεία αρώματα!

Καμία γυναίκα δεν βγαίνει από το σπίτι της χωρίς πρώτα να έχει βάλει το αγαπημένο της άρωμα.


Μιας και το άρωμα σου είναι κάτι που αφήνεις πίσω σου απ’ όπου κι αν περνάς γιατί να μην ενισχύσεις αυτή τη μυρωδιά επιλέγοντας ένα από τα γυναικεία αρώματα για το χειμώνα που θα δεις παρακάτω; Αναζωογόνησε τις αισθήσεις σου με κάποια από τα καλύτερα γυναικεία αρώματα για φέτος.








1. Balenciaga Rosabotanica Eau De Parfum

Rosabotanica by Balenciaga. Τριαντάφυλλα, φύλλα συκιάς, κίτρο και amber, συνθέτουν αυτή την υπέροχη συμφωνία αρωμάτων. Πικάντικο, όμορφο, σαγηνευτικό. Το άρωμά σας.

Αγόρασε το!














2. My Burberry Black Eau De Parfum

Ένα νέο άρωμα που συμπληρώνει τη συλλογή του My Burberry. Έντονο και αισθησιακό άρωμα που συνδυάζει γιασεμί και νέκταρ ροδάκινου με ένα απαλό άγγιγμα τριαντάφυλλου. Χαρίζει βαθύ και σαγηνευτικό φινίρισμα.

Αγόρασε το!













3. Cartier Must De Cartier Gold Eau De Parfum

Το πρώτο άρωμα Cartier που εξέπληξε τον κόσμο της αρωματοποιίας. Ασύγκριτη φρεσκάδα σε ένα ανατολίτικο άρωμα με μία καταπράσινη νότα από γάλβανο. Το Must de Cartier Gold Eau de Parfum, είναι μια παραλλαγή του γιασεμιού με την χαρούμενη ένταση από osmanthus, αναζωπυρώνοντας το θρυλικό αισθησιασμό του κλασσικού αρώματος Must de Cartier.












4. Hermes Eau Des Maraveilles Eau De Toilette



Από την έκπληξη στη μαγεία και από τη μαγεία στη γοητεία, το Eau des Merveilles μας οδηγεί μέσω της οσμής σε ένα ονειρεμένο σύννεφο. Ένα πολύπλευρο μυθιστόρημα χτισμένο πάνω σε μία ξυλώδη, κεχριμπαρένια συμφωνία που αντηχεί μέσα από τις νότες κορυφής, αυτό το άρωμα δημιουργήθηκε το 2004 από τον Ralph Schwieger και τη Nathalie Feisthauer. Πραγματοποιεί επιτυχώς την πρόκληση της δημιουργίας ενός σπινθηροβόλου, γυναικίου αρώματος χωρίς ίχνος από νότες λουλουδιών.

Αγόρασε το!







5. Marc Jacobs Blush Eau De Parfum

Marc Jacobs Blush Eau De Parfum. Πρόκειται για ένα λουλουδένιο, γλυκό, ρομαντικό, πλούσιο αλλά και κρεμώδες άρωμα. Απαλό και αισθησιακό.


Αγόρασε το!













6. Christian Dior Addict Eau De Parfum

Το Dior Addict Eau de Parfum εξαπολύει φρέσκιες και σαγηνευτικές νότες κορυφής που δένουν Mandarin Leaf με Orange Blossom Τυνησίας. Έντονο και ζωντανό, αποκαλύπτει μια ισχυρή καρδιά από Jasmine Sambac Absolute που ανθίζει με απαλή θηλυκότητα και αισθησιασμό. Η βάση ξετυλίγεται στη βαθιά και εξαίσια ζεστασιά από Bourbon Vanilla. Ένα απαλό και σαγηνευτικό trail χρωματισμένο με φως.


Αγόρασε το!







7. Carolina Herrera Good Girl Eau De Parfum

Ένα μοναδικό άρωμα από τον οίκο Carolina Herrera. Αρωματισμένο με νότες από αμύγδαλο, καφέ, γιασεμί, tuberose και κακάο, το άρωμα αυτό θα σας ταξιδέψει στην Ανατολή.


Αγόρασε το!














8. Jimmy Choo Illicit Eau De Parfum

Το νέο άρωμα του Jimmy Choo - Illicit - είναι floriental, θηλυκό και αισθησιακό. Ξεκινάει με top νότες από τζίντζερ και πορτοκάλι, μεσσαίες νότες από τριαντάφυλλο και γιασεμί, και τελείνει με νότες βάσης από μέλι, κεχριμπάρι και σανταλόξυλο. Το μπουκάλι έχει χαραχτεί σαν κόσμημα με πολλές αρχιτεκτονικές όψεις, καθιστώντας το ένα έργο τέχνης. Το τετράγωνο, ασημί καπάκι προσθέτει μια μοντέρνα πινελιά στο μπουκάλι.

Αγόρασε το!









9. Michael Kors Coral Eau De Parfum

Το Michael Kors Coral είναι ένα νέο, φρουτωδες-λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες, που κυκλοφόρησε το 2015. Οι νότες κορυφής είναι ροζ γκειπ φρουτ, Μανταριν ορανζ, λεμόνι, Φραγκοστάφυλλο και ροζ πιπέρι, οι μεσαίες νότες είναι τουμπερόζα, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς και βατόμουρο, ενώ οι νότες της βάσης είναι αμπροξάν, σανδαλόξυλο, κέδρος και μόσχος.











10. Vera Wang Eau De Parfum

Υπέροχο άρωμα με νότες από άνθη μανταρινιάς, τριαντάφυλλα, γαρδένιες, γάλλιο και musk. Αξίζει να το δοκιμάσετε.



Αγόρασε το!













Διαβάστε επίσης :

Τα 10 καλύτερα ανδρικά αρώματα!






2 σχόλια :

Ismini Vasileiou είπε...

το blog σου με ενθουσίασε, διάβασα σχεδόν μονοκοπανιά 10 διαφορετικά άρθρα!!μπράβο γιατί δίνει πολύ σωστές και εύκολες συμβουλές! Πάντα με δυσκολεύει να διαλέξω ποιο άρωμα είναι σωστό για εμένα! έχω βρει εδώ πολλές επιλογές https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/aromata/gunaikeia/?sortBy=NewProducts και θα ήθελα την βοήθειά σου να επιλέξω το ιδανικότερο!

Maria Mauri είπε...

τα συγκεκριμένα είναι πολύ ακριβά, εγώ προτιμώ αρώματα του https://isisters.gr/

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ