7 Μαρ 2017

Τα 10 καλύτερα ανδρικά αρώματα!

Βαριά και πικάντικά ή δροσερά και ανάλαφρα; Εξωτικά, μυστηριώδη ή clean cut;
Τα ανδρικά αρώματα μπορούν να χωριστούν σε
πολλές κατηγορίες και οι διαφορετικές μυρωδιές είναι άπειρες. Κάποιες ωστόσο έχουν ξεχωρίσει όχι ανάμεσα στο ανδρικό κοινό αλλά στο γυναικείο.
Οι γυναίκες μύρισαν, εκτίμησαν και αποφάσισαν ποια είναι τα 10 top ανδρικά αρώματα, αυτά που με λίγα λόγια θα ήθελαν να μυρίζουν όλοι οι άνδρες της ζωής τους.
Σας τα παρουσιάζουμε ως επιπλέον κριτήριο για την επόμενη σας αγορά.

1. Cartier Pasha De Cartier Edition Noire Sport Eau De Toilette


Ένα άρωμα κομψά τυλιγμένο γύρω από μία fougere συμφωνία. Μια energized και αναζωογονητική έκδοση του Pasha de Cartier Edition Noire. Η συμφωνία fougere και το βάθος του κέδρου ανανεώνομένα από sea mist εσπεριδοειδών με φρουτώδη χροιά.

Αγόρασε το!











2. Burberry Mr. Burberry Eau De Toilette


Το Mr. Burberry είναι κλασικό αλλά και σύγχρονο - εκλεπτυσμένο και αισθησιακό. Το νέο αυτό ανδρικό άρωμα συλλαμβάνει την σουσία της ζωής στο Λονδίνο, συνδυάζοντας κλασικά βρετανικά αρώματα με απρόσμενα συστατικά. Φρέσκιες νότες κορυφής από πικάντικο γκρέιπφρουτ με μία σαγηνευτική βάση γήινου vetiver και καπνισμένου ξύλου guaiac. Το μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από την εμβληματική μαύρη καμπαρντίνα Burberry, την ποιότητα, την δεξιοτεχνία, το στυλ και τη διαχρονικότητά της και τιμά τις λεπτομέρειες του εικονικού της design: τολμηρό και αρρενωπό, το σταθμισμένο καπάκι είναι μία αναφορά στα κουμπιά, ενώ ένας κόμπος από αγγλικό ύφασμα, δεμένος στο χέρι, κάθεται γύρω από το λαιμό του μπουκαλιού, γιορτάζοντας το καινοτόμο ύφασμα που εφευρέθηκε από τον Thomas Burberry περισσότερο από 100 χρόνια πριν.

Αγόρασε το!


3. Hermes Terre D'Hermes Eau De Toilette

Το Terre d'Hermes είναι μια συμβολική αφήγηση που περιστρέφεται γύρω από μια πρώτη ύλη και τη μεταμόρφωσή της. Ένα μυθιστόρημα που εκφράζει την αλχημική δύναμη των στοιχείων. Ένα νερό μεταξύ γης και ουρανού. Ένα ταξίδι διαποτισμένο με δύναμη και ποίηση. Ξυλώδες, φυτώδες, ορυκτό.

Αγόρασε το!











4. Christian Dior Sauvage Eau De Toilette

Μια ριζικά φρέσκια σύνθεση με ονομασία που παραπέμπει σε μανιφέστο. Αυτός ακριβώς ήταν το αποτέλεσμα που ήθελε ο Francois Demachy, Perfumer-Creator του οίκου Dior: ωμό και συγχρόνως ευγενές. Φυσικά συστατικά, επιλεγμένα με ιδιαίτερη φροντίδα, επικρατούν σε υπερβολικές δόσεις. Οι ακτινοβόλες νότες κορυφής εκρήγνυνται με την χυμώδη φρεσκάδα από Περγαμόντο Reggio di Calabria. Το Ambroxan, που προέρχονται από το πολύτιμο αμπάρο, εξαπολύει ένα έντονα ξυλώδες μονοπάτι. Το Sauvage είναι μια ένδειξη δημιουργίας εμπνευσμένη από πολύ ανοιχτούς χώρους - ένας ozone blue ουρανός πεσμένος πάνω από ένα βραχώδες τοπίο, λευκό-καυτό κάτω από τον ήλιο της ερήμου.

Αγόρασε το!



5. Calvin Klein Euphoria For Men Eau De Toilette

Εθιστικό, φρέσκο, οριεντάλ και μοντέρνο άρωμα. Νότες κορυφής από τζίντζερ, πιπέρι, sudachi. Αρωματική καρδιά φτιαγμένη από βασιλικό, φύλλα κέδρου και φασκόμηλο. Στο τέλος, η αίσθηση που μένει χαρακτηρίζεται από πατσουλί, βραζιλιάνικο κοκκινόξυλο και κεχριμπάρι. Υπέροχο.


Αγόρασε το!










6. DSquared2 He Wood Eau de Toilette



H αντίθεση παίζει πρωταρχικό ρόλο στη φιλοσοφία της Dsquared2! Ενώ η μόδα μας φωνάζει θέλαμε το άρωμα μας να ψιθυρίζει, έντονη και όμως οικεία σεξουαλικότητα.Με τα παραπάνω λόγια το δίδυμο Dsquared έκανε γνωστές τις προθέσεις του για το λανσάρισμα του πρώτου τους ανδρικού αρώματος. Μία δυνατή, ξεχωριστή προσωπικότητα, ένα εκπληκτικό άρωμα με εσωτερική έμπνευση, που αναδεικνύεται μέσα από το ξύλο, πρωταρχικό φυσικό στοιχείο που χαρακτηρίζει τη μαγική χώρα των αρωμάτων.Wood είναι το χαρακτηριστικό της γνήσιας υπογραφής που ξυπνά αναμνήσεις, έντονα αισθησιακές και συνάμα εμπνέει ένα στοιχείο ηρεμίας μέσα από μια αναζήτηση ελευθερίας αισθήσεων και συναισθημάτων!

Αγόρασε το!

7. Valentino Uomo Intense Eau De Parfum


Το Valentino Uomo Intense είναι για άνδρες με χαρισματική γοητεία και μια δυναμικά κυρίαρχη αρρενωπότητα με χαρακτηριστική αύρα. Ένα eau de parfum με χαρακτηριστικό άρωμα που διαρκεί, για καθημερινή χρήση ή για ειδικές περιστάσεις. Ένα γλυκό, leather άρωμα - μια βαθιά, αξέχαστη αρωματική υπογραφή: μαύρο δέρμα και γλυκιά συμφωνία από βανίλια.


Αγόρασε το!









8. Gianfranco Ferre LUomo Eau De Toilette


Απλό, κομψό, ισχυρό και εκλεπτυσμένο άρωμα. Περιέχει πικάντικες νότες από περγαμόντο, τζίντζερ, κάρδαμο και μαύρο πιπέρι. Η βάση του παριέχει νότες από βιολέτα, αρτεμισία, φασκόμηλο πράσινο μήλο, σανταλόξυλο, ισπανικό κέδρο, βρύα, κεχριμπάρι και βανίλια.















9. Marc Jacobs Bang Eau De Toilette

Marc jacobs Bang Eau De Toilette. Οριεντάλ νότες και ένα ξυλώδες αποτέλεσμα από νότες πιπεριού, ξύλο δρυός και vetyver .


Αγόρασε το!














10. Tom Ford Black Orchid Eau De Parfum



Ένα πολυτελές και αισθησιακό άρωμα που βασίζεται σε πλούσιες, βαθιές νότες και σε ένα σαγηνευτικό ελιξίριο από μαύρες ορχιδέες και μπαχάρι. Η Black Orchid του Tom Ford είναι μοντέρνα και διαχρονική. Το πτυχωτό μπουκάλι από μαύρο γυαλί αποτελεί δήλωση απόλυτου στυλ και διεθνούς αίγλης.
















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ