3 Φεβ 2017

Με 220.000 ευρώ ενισχύει ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας τα σχολεία του!

Σε έκτακτη οικονομική επιχορήγηση 100.000 ευρώ και 120.000 ευρώ αντίστοιχα, της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής για το 2017,
προχωράει, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας.
Πιστή στην δέσμευσή της για ενίσχυση των σχολικών μονάδων, η Δημοτική Αρχή της πόλης ρίχνει το βάρος στις ανάγκες της υλικοτεχνικής υποδομής των σχολείων και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, υποστηρίζοντας έτσι την ποιοτική αναβάθμισή τους.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου: επειδή καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες αιτημάτων που έχουν σχέση με τις αυξημένες ανάγκες υλικοτεχνικής υποδομής των σχολείων και ιδιαίτερα σε σχέση με τη πυρασφάλεια, προτείνουμε τη διαμόρφωση του ποσού από 80.000 ευρώ σε 100.000 ευρώ της πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και σε 120.000 ευρώ της δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, με σκοπό τη κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.
Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν η παρούσα Δημοτική Αρχή ανέλαβε τα ηνία του Δήμου, η έκτακτη επιχορήγηση που δινόταν στις σχολικές επιτροπές, ήταν 40.000 ευρώ.
Για εμάς, η ασφάλεια των μαθητών και ο εκσυγχρονισμός των σχολείων, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Για τον λόγο αυτό, θα συμβάλλουμε, με όλους τους δυνατούς τρόπους και τα μέσα, στην ενίσχυσή τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ