15 Νοε 2016

ΜΚΟ στήνει hot spot στο παλαιό 4ο Γυμνάσιο Πειραιά!

Ένα νέο hot spot καταγγέλλεται πως στήνεται σε παλαιό και εγκαταλελειμμένο κτίριο που
λειτουργούσε στο παρελθόν ιστορικό σχολείο του Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
Ποια είναι η ΜΚΟ που θέλει να δημιουργήσει hotspot στο 4ο Γυμνάσιο Πειραιά?



Προστασία της ιδιωτικότητας στην ηλεκτρονική ψηφοφορία-Η ψήφος σας είναι ανώνυμη!












%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ac1Ήδη οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ξεσηκωθεί και κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων για τις εκτεταμένες εργασίες που εκτελούνται παράνομα από συνεργεία στο κτίριο, καθώς δεν διαθέτουν απαιτούμενη έγκριση και νόμιμη άδεια από την πολεοδομία του Δήμου Πειραιά, με αποτέλεσμα ελλοχεύουν κίνδυνοι για την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία.
%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%acΣύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων στο Reportaz Net, τις τελευταίες ημέρες γίνονται παράνομα εργασίες για να μετατρέψουν σε νέο hot spot (κέντρο φιλοξενίας ανήλικων μεταναστών) το παλαιό κτίριο επί της οδού Σπάρτης 163 και Γυθείου, δίπλα από το γυμναστήριο «Θεμιστόκλειο».
%ce%b1%ce%af%ce%b8%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b1Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι, το συγκεκριμένο κτίριο, ιδιοκτησίας του μικροβιολόγου Κ. Γούλα, κάτοικου Αίγινας, λειτουργούσε στο παρελθόν το 4ο Γυμνάσιο Πειραιά, αλλά εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες παρέμενε κλειστό. Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των κατοίκων, πριν λίγο καιρό το κτίριο παραχωρήθηκε με φερόμενο ενοικιαστή τη MKO praxis. Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησαν άνευ άδειας οικοδομικές εργασίες ευρείας κλίμακας από διάφορα συνεργεία για τη μετατροπή του εγκαταλελειμμένου κτιρίου (δωμάτια, τουαλέτες κλπ) χωρίς να έχει ελεγχθεί η κατάσταση του κτιρίου (στατικότητα κλπ) με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια όσων διαμένουν γύρω στην περιοχή. Ταυτόχρονα, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, οι οικοδομικές εργασίες εμποδίζουν τη διέλευση πεζών, παιδιών και αναπήρων από τα πεζοδρόμια, ενώ δεν έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα προστασίας για αποφυγή ατυχημάτων.
Για το θέμα ενημερώθηκε ήδη η αστυνομία που έκανε αυτοψία στο χώρο. Αντιπροσωπεία των κατοίκων κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για τις παράνομες εργασίες στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας, ενώ παράλληλα ζητά την παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά για την παύση των εργασιών και την απόδοση ευθυνών στους υπεύθυνους.
Οι εργάτες των συνεργείων
%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%82Η αυτοψία των αστυνομικών
%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%88%ce%af%ce%b1Η απόδειξη από τη μήνυση των κατοίκων
20161111_140805Οι κάτοικοι της περιοχής που κάνουν την καταγγελία, είναι:
ΜΙΣΤΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΙΣΤΥΛΗΣ ΓΕΟΡΓΙΑ, ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΝΝΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΑΝΤΙΝΟς, ΣΤΑΜΟΥΛΗς ΕΥΑΓΚΕΛΟς, ΜΥΛΟΝΑΚΙΣ ΓΕΟΡΓΙΟς, ΜΙΛΟΝΑΚΗ ΦΕΩΡΓΙΑ, ΣΙΓΑΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΣΙΓΑΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗς, ΔΕΣΠΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΥ, ΑΝΑΣΑΣΙΟΣ ΣΙΓΑΛΑΣ, ΔΑΠΟΝΤΕ ΓΕΟΡΓΙΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΛΤΣΑ, ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΤΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΟΤΗΣ, ΜΕΤΡΟΛΙΑ ΑΓΚΕΛΙΚΗ, ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΠΟΤΙΤΣΑ, ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΠΑΛΟΓΑΚΗ ΑΝΘΟΥΛΑ, ΣΥΡΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΣΥΡΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, , ΣΥΡΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗς, ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΚΟΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΛΩΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΦΛΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗς, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΑΓΚΕΛΙΚΗ, ΚΑΛΠΕΡΗΣ ΘΩΔΟΡΟΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΟΚΑΡΑΣ, ΘΕΩΝΗ ΑΛΕΥΡΑ, ΠΑΛΟΓΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΜΠΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΣΥΡΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ



SHARE THIS



Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ