6 Ιουν 2015

ΜΕΓΑΛΗ «ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ» ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

Με μουσική, ζωντάνια και ρυθμό, «πλημμύρισε» χθες, το Βεάκειο Θέατρο, στη μεγάλη «Γιορτή Γυμναστικής», που διοργάνωσε το Αθλητικό Τμήμα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, όπου μικροί και μεγάλοι παρουσίασαν προγράμματα μαζικής άθλησης, όπως ρυθμική γυμναστική, μπαλέτο, μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς.


 Στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Σταύρος Ελληνιάδης, τόνισε:

«Με τη συμμετοχή άνω των 500 ατόμων και παιδιών ηλικίας μόλις από 4 ετών πραγματοποιούνται φέτος τα προγράμματα ρυθμικής, μπαλέτου, χορού και άλλων συναφών του μαζικού αθλητισμού, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να αθληθούν, να εξασκήσουν τις δυνατότητές τους μέσω της φυσικής δραστηριότητας, να ενταχθούν σε ομάδες και να δημιουργήσουν ακόμη και νέες φιλίες. Να δουλέψουν όλοι μαζί με εργατικότητα και να πετύχουν ένα στόχο, ένα σκοπό. Πίσω από όλο αυτό βρίσκεται η προσπάθεια των καθηγητών φυσικής αγωγής, όπου και φέτος κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, φέρνουν εις πέρας τα προγράμματά τους.

Είναι αλήθεια ότι κάποια από αυτά δεν θα μπορέσουμε να τα δούμε εδώ, απόψε, γιατί ο αθλητισμός δεν πάει μόνο στα γυμναστήρια. Πάει σε  γειτονιές, σε ΚΑΠΗ, σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, σε Κέντρα Ψυχικής Υποστήριξης και σε άλλα.

Σήμερα λοιπόν, είναι η μεγάλη «Γιορτή Γυμναστικής» και θα ακολουθήσει την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015, στις 19:00, η μεγάλη «Γιορτή Κολύμβησης», στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά, στην πλαζ Βοτσαλάκια στην Καστέλα.

Σας ευχαριστώ πολύ».    





......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ