6 Ιουν 2015

«Ερυθρόλευκα» περίπτερα στον Πειραιά!

Περίπτερα στα χρώματα του Ολυμπιακού στήθηκαν στον Πειραιά στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 90 χρόνια από την ίδρυση των «ερυθρόλευκων». Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:


«Ο Θρύλος συμπληρώνει φέτος 90 χρόνια από την ίδρυσή του και οι εορτασμοί έχουν ξεκινήσει από την αρχή του έτους και θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του, με πολλά γεγονότα και εκπλήξεις!

Εδώ και αρκετές ημέρες σε τρία κεντρικά σημεία του Πειραιά έχουν στηθεί περίπτερα στα χρώματα του Ολυμπιακού, όπου σκοπό έχουν την ενημέρωση του κόσμου για τα 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας, αλλά και την προσφορά διαφόρων αναμνηστικών δώρων!

Συγκεκριμένα, στην Πλατεία Αλεξάνδρας, στο Δημοτικό Θέατρο και στα Μανιάτικα (Παλαμηδίου 27) πλήθος κόσμου συρρέει καθημερινά στα περίπτερα για να μετάσχει στους εορτασμούς της αγαπημένης του ομάδας!

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες στους συγκεκριμένους χώρους βρέθηκε και ο αγαπημένος των παιδιών και όχι… μόνο, Λεόνε ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον κόσμο και μοίρασε χαρά σε μικρούς και μεγάλους φίλους του».

Δείτε το σχετικό video του Olympiacos TV:


......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ