25 Μαΐ 2015

ΣΤΑ ΥΨΗ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Καρέ Καρέ το “ατύχημα” της Φαίης Σκορδά

Είναι από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και παρόλο που έχει γίνει δύο φορές μανούλα έχει πολύ ωραίο σώμα. Ξέρει να διατηρεί τη σιλουέτα της αλλά και να αναδεικνύει το κορμί της.
Δεν είναι λίγες οι φορές που η Φαίη Σκορδά επιλέγει κοντά συνολάκια για να εμφανιστεί στο Πρωινό. Και πολύ καλά κάνει βέβαια αφού την κολακεύουν και με το παραπάνω. Όσο όμως και να προσέχει για να μην γίνει κάποιο ατύχημα και έχουμε αποκαλυτπήρια, μια σέξι εμφάνιση έχει τις επιπτώσεις της.
Τουλάχιστον η Φαίη φροντίζει και ο εσωτερικός της κόσμος να είναι σε απόλυτη αρμονία με την εξωτερική της εμφάνιση. Ξέρει τι να φορέσει από μέσα έτσι ώστε όταν γίνει το «ατύχημα» να μη φανεί άσχημο.
Μπράβο Φαίη, αυτά να τα βλέπουν κάποιες άλλες που αυτά τα κάνουν μόνο για τα νούμερα.


πηγη



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ