27 Φεβ 2015

Nέα μαρτυρία για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη: "Ζει στον Πειραιά"

Δεν έχει τέλος η υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη.


Οι νέες μαρτυρίες που έρχονται κάθε μέρα στο φως υποστηρίζουν πως ο εξαφανισμένος φοιτητής ζει στην Αττική και συγκεκριμένα στον Πειραιά!

Μια γυναίκα, η οποία έχει καταθέσει και στην Αστυνομία, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και δήλωσε σίγουρη πως είδε τον Βαγγέλη στις 16 Φεβρουαρίου στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως την πλησίασε ο Βαγγέλης σε στάση λεωφορείου στην Αμφιάλη στον Πειραιά και την ρώτησε που πηγαίνει το λεωφορείο. Μάλιστα επεσήμανε πως ο νεαρός έδειχνε πως δεν θέλει να τον δουν και να τον καταλάβουν, δίνοντας την εντύπωση ότι κρύβεται.


Στην συνέχεια, ένας ακόμα μάρτυρας ομολόγησε πως είδε τον Βαγγέλη μέσα σε βαγόνι του ηλεκτρικού, φορώντας την μπλούζα "ITALIA", και κατέβηκε στην στάση Βικτώρια. Όμως ήταν τόσο πολύς ο κόσμος που κατάφερε να ξεφύγει.


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

http://piraeuspress.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ