22 Ιαν 2015

Πειραιώτισσα η ξανθιά δικηγόρος του Π. Βλαστού με τα ακριβά γούστα! (vid&pics)

Πώς η 35χρονη Αδαμαντία Αγγελέτου κόρη βιοπαλαιστών από τον Πειραιά «έμπλεξε» με τον βαρυποινίτη Π. Βλαστό.

Παρά το εντυπωσιακό της σεξαπίλ η ξανθιά δικηγόρος του Παναγιώτη Βλαστού, Αδαμαντία Αγγελέτου δεν κατάφερε να πείσει τους ανακριτές Διαφθοράς και τον αρμόδιο Εισαγγελέα Γνωμοδοτήσεων και κρίθηκε προφυλακιστέα.



Η 35χρονη Αδαμαντία κόρη βιοπαλαιστών από τον Πειραιά πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων την Τετάρτη το πρωί όχι για να υπερασπιστεί κάποιο υπόδικο, αλλά τον ίδιο της τον εαυτό.



Από την πρώτη στιγμή τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω στο στενό μαύρο φόρεμά της με το στενό άσπρο πουκάμισο που τόνιζαν το πληθωρικό της στήθος, αλλά και στις μαύρες γόβες με την χαρακτηριστική κόκκινη σόλα σήμα κατατεθέν του Christian Louboutin.



Οι περισσότεροι ήξεραν για το ακριβό της γούστο, χαρακτηριστικό είναι ένα παράδειγμα όταν κάποια στιγμή στο παρελθόν πήγε να μπει στη ΓΑΔΑ και εκεί μάλωσε με τους
φρουρούς αφού δεν έβγαζε από πάνω της το παλτό της μάρκας Burberry!



Κι, όμως η σέξι εμφάνισή της δεν ήταν εκείνη που τη βοήθησε στην καριέρα της, αφού όπως λένε άνθρωποι που την γνώριζαν από παλιά, «η Αδαμαντία ήταν ένα καλό παχουλό κορίτσι, που της άρεσε το διάβασμα». Ήταν αρκετά δραστήρια και πάντα συμμετείχε σε δραστηριότητες του Πανεπιστημίου, όταν σπούδαζε.



Το διαζύγιο των γονιών της την είχε επηρεάσει αρκετά. Έχασε τα παραπανίσια κιλά έκοψε τα μαλλιά της ενώ μόλις βρήκε την ευκαιρία έκανε τατουάζ ένα διαμάντι.



Από νωρίς διακρίθηκε μεταξύ άλλων δικηγόρων γεγονός που τη βοήθησε να συνεργαστεί με μεγάλο δικηγορικό γραφείο του Πειραιά, μέχρι που αποφάσισε να ανοίξει το δικό της γραφείο.



Όπως λένε άνθρωποι που την γνωρίζουν η Αδαμαντία εκτός από πολύ καλή δικηγόρος στον ελεύθερο χρόνο της τον περνούσε με φίλους, ενώ της άρεσε να φορά το κράνος της και να
κάνει βόλτες με τη μηχανή της. Άνθρωπος έξω καρδιά, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της στο Facebook διασκέδαζε αρκετά και χαιρόταν τη ζωή.



Πριν από δυο χρόνια, όπως η ίδια υποστήριξε στην κατάθεσή της, της ανέθεσε η Εισαγγελία Πειραιά την υπεράσπιση του Παναγιώτη Βλαστού, με τον οποίο δεν είχε ποτέ ερωτική σχέση αλλά επαγγελματική. Η ίδια υποστήριξε επίσης πως βρέθηκε μπλεγμένη αφού η ξαδέρφη του Βλαστού, «Λίτσα» την είχε «άχτι» και κατέθεσε εναντίον της. Την ίδια άποψη έχει και ο πατέρας της Αδαμαντίας Εύανδρος ο οποίος μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr είπε:



«Την Παρασκευή έμαθα ότι η αστυνομία είχε βγάλει ένταλμα και μπήκε στο σπίτι της, στο σπίτι της πρώην συζύγου μου δηλαδή αλλά και στο γραφείο της και έψαχναν. Δεν βρήκαν όμως κάτι αξιόλογο. Κατάσχεσαν το αυτοκίνητό της που ήταν κανονικά αγορασμένο από πώληση άλλου και το είχε πάρει με δάνειο. Και ένα άλλο που της έχει παραχωρήσει, από ότι είπε, ο Βλαστός για την δίκη. Που το οποίο τα site το ονομάζουν mercentes αλλά είναι ένα smart για να μετακινείται ΓΑΔΑ-Πειραιά και Πειραιά –ΓΑΔΑ για το παρκάρισμα. Όταν διαπιστώσαμε πως θα προφυλακιστεί στεναχωρηθήκαμε όλοι και εγώ και η μητέρα της και η αδερφή της. Τίποτε όμως απ’όσα της καταλογίζουν δεν ισχύει».



Ο Έυανδρος Αγγελέτος μίλησε και για τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που διαθέτει η Αδαμαντία και λέγεται ότι της την είχε κάνει δώρο ο Βλαστός. «Για τη μηχανή που υποτίθεται ότι την είχε αγοράσει ο κύριος Βλαστός στην κόρη μου εγώ της την είχα πάρει και όλα τα στοιχεία τα προσκόμισα στον Ανακριτή. Προσπαθούν να την μπλέξουν επειδή αυτή η Λίτσα έχασε κάποια από τα προνόμια που είχε. Η μεγάλη κόντρα με την κόρη μου και τη Λίτσα ξεκίνησε όταν η κόρη μου δεν ανέλαβε την υπεράσπιση της Ευαγγελίας Βλαστού στην υπόθεση του ελικοπτέρου».



Η υπόθεση του Παναγιώτη Βλαστού ήταν το διαβατήριό της για να γίνει γνωστή στο πανελλήνιο αφού κανείς δεν θα ξεχάσει τις δηλώσεις της Αδαμαντίας Αγγελέτου, μαζί με την ξαδέρφη του Παναγιώτη Βλαστού, έξω από τις φυλακές Τρικάλων ζητώντας τη μεταφορά του στο νοσοκομείο λόγω προβλημάτων υγείας.

Πηγή: protothema.gr

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ