23 Ιαν 2015

"Ξεφτίλισαν" τον Σταύρο Θεοδωράκη στο Mega: Δείτε τι τον ανάγκασαν να παραδεχτεί...[video]

Αν κάποιος έλεγε ένα χρόνο πριν πως ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ηγούνταν πολιτικού κόμματος...
που θα διεκδικεί την τρίτη θέση σε βουλευτικές εκλογές κι οι πρώην συνάδελφοί του στο MEGA θα τον “κολλούσαν στον τοίχο”, θα τον περνούσαμε σίγουρα για τρελό.


Κι όμως, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του 2015, με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι σχεδόν σίγουρη, είναι το “Μεγάλο Κανάλι” που ξεμπρόστιασε την πρόθεση του Ποταμιού να δείξει απόλυτη υπακοή στις επιταγές της Τρόικας. Με συνεχείς ερωτήσεις τους πάνω στο ποια θα είναι η προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση εφόσον συμμετέχει σε αυτή το Ποτάμι, ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Γιάννης Πρετεντέρης κι η Όλγα Τρέμη ανάγκασαν τον “Πρωταγωνιστή” Σταύρο να παραδεχθεί πως δεν έχει καμία προτεραιότητα και καμία κόκκινη γραμμή.

Στην αρχή έλεγε πως δεν μπορεί να διαπραγματευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος του, μετά ότι πρέπει να δημιουργηθεί “εθνική ομάδα” που θα εκπροσωπεί τουλάχιστον το 51% των Ελλήνων κι απέφευγε να απαντήσει στην ερώτηση επαναλαμβάνοντας τα παραπάνω.

Κι όταν πλέον δεν μπορούσε να υπεκφεύγει πλέον, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε πως “η Ελλάδα είναι έτοιμη να κάνει μεταρρυθμίσεις κι η Ευρώπη να εκπληρώσει τις δικιές της”, ό, τι ακριβώς δηλαδή λένε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.

Είναι ολοφάνερο πως πρόθεση του Ποταμιού είναι να μπει σε κυβέρνηση συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ για να ακολουθήσει ευλαβικά τη μνημονιακή πολιτική, τη λογική του “καλού μαθητή” που επέλεξε κι ο Αντώνης Σαμαράς με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το δελτίο του MEGA:



http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ