20 Ιαν 2015

Δείτε ποιοι υποψήφιοι βουλευτές προηγούνται στην Β΄ Πειραιά

Αυτή είναι η εικόνα για τους υποψηφίους των κομμάτων που έχουν το προβάδισμα σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τις προηγούμενες μέρες στην Β΄ εκλογική περιφέρεια Πειραιά.

Νέα Δημοκρατία
Σαφές προβάδισμα φαίνεται πως έχει στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας ο Γιάννης Τραγάκης , ενώ μάχη γίνεται για την δεύτερη θέση μεταξύ τριών υποψηφίων και συγκεκριμένα του Αναστάσιου Νεράντζη, του Φάϊλου Κρανιδιώτη και του Νίκου Χουρσαλά.

ΣΥΡΙΖΑ

Αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ στη δεύτερη θέση φαίνεται να βρίσκεται η Ευγενία (Τζένη) Βαμβακά και ακλουθεί η Ευαγγελία Καρακώστα.
ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κόσμου φαίνεται πως δίνουν μάχη για την πρώτη θέση ο Λεωνίδας Αθανασιάδης, ο Δημήτρης Λιντζέρης και ο Παντελής Καψής.

Ποτάμι

Την πιθανή εκλόγιμη θέση θα καταλάβει ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ στις προτιμήσεις φαίνεται πως προηγούνται ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης και ο Νίκος Ορφανός.

Χρυσή Αυγή
Η Πρώτη θέση φαίνεται να ανήκει στον Γιάννη Λαγό

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών
Όπως όλα δείχνουν προηγείται ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

ΚΚΕ

Στην πρώτη θέση φαίνεται να είναι η Διαμάντω Μανωλάκου και ακολουθεί ο Ηλίας Πατίδης.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ