28 Φεβ 2014

Διαλυτήριο πλοίων θα φτιαχτεί στη Σαλαμίνα;

Διαλυτήριο πλοίων δρομολογεί στην Πούντα Σαλαμίνας ναυπηγείο, το οποίο πήρε άδεια επέκτασης με Απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου προκαλώντας την έντονη αντίδραση της κίνησης πολιτών Σαλαμίνας «Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α».

Στοιχεία σοκ για το θάνατο της Στέλλας: Την πότισαν πάνω από μισό μπουκάλι ουίσκι για να τη βιάσουν

Περισσότερο από μισό μπουκάλι είχαν δώσει να πιει στην άτυχη 16χρονη Στέλλα Ακουμιανάκη οι δύο νεαροί φίλοι της (17χρονος και 23χρονος),

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Εκθεση-φωτιά για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα

Καταπέλτης για την Ελλάδα είναι η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, που κάνει λόγο για κακοποιήσεις μεταναστών, φαινόμενα αντισημιτισμού και διακρίσεις σε βάρος Ρομά.

Έχεις δίλιτρο; Δες το κόλπο για να γλιτώσεις από χαράτσια και Τεκμήρια!

Το γνωρίζετε ότι κάνοντας χρήση του νόμου μπορείτε να τοποθετήσετε κινητήρα με μικρότερο κυβισμό έως 25%; Το ξέρετε ότι εκατοντάδες αγγελίες οχημάτων από τον ΟΔΔΥ και όχι μόνο διατίθενται με κυβισμό στην άδεια 1.600 κ.εκ. ενώ στην πραγματικότητα είναι δίλιτρα;

ΕΚΘΕΣΗ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Έκθεση – αφιέρωμα στον Πειραϊκό Τύπο, με θέμα: «Οι Πρωτοπόροι του Πειραϊκού Τύπου», θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Ελευθερίου Βενιζέλου 22 και Κολοκοτρώνη), από τις 5 μέχρι τις 11 Μαρτίου 2014, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Τον θέλεις! Σε θέλει; Η γλώσσα του σώματος έχει την απάντηση

Τον γνώρισες πρώτη φορά και κατάλαβες αστραπιαία ότι τον θες... Εκείνος δεν τολμάει να πλησιάσει ακόμα... Το αν ενδιαφέρεται, όμως, μπορείς να το καταλάβεις από χιλιόμετρα και με αυτά τα 9 σημάδια της αποκάλυψης!

Αυτές είναι οι τρεις γνωστές κυρίες θέλει στο ψηφοδέλτιό του ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

Η παρουσιάστρια, το μοντέλο και η πρώην συνεργάτιδα του Παπανδρέου

Υποδέχτηκαν σε εμπορικό πλοίο Σομαλούς πειρατές με πολυβόλα! [Βίντεο]

Σομαλοί πειρατές προσπαθούν να αιχμαλωτίσουν εμπορικό πλοίο! Οι πυροβολισμοί από τις σφαίρες των ανδρών ασφαλείας πέφτουν χαλάζι.

Δείτε το βίντεο:

Τώρα: Μάχες σώμα με σώμα διαδηλωτών και ΜΑΤ στο Σύνταγμα - Μια τραυματίας

Ένταση επικρατεί στο Σύνταγμα μεταξύ της αστυνομίας και των διαδηλωτών (σχολικοί φύλακες, καθηγητές και καθαρίστριες), όταν η αστυνομία επιχείρησε να ανοίξει το δρόμο, για να αποχωρήσουν τα μέλη της τρόικας.

Αποκριάτικα πάρτι 1 και 2 Μαρτίου από τον Δήμο Πειραιά

Συνεχίζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά με ξέφρενο γλέντι, πολύ μουσική, χορό και εκπλήξεις για τα μικρά και μεγάλα παιδιά του Πειραιά, που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, στο πάρκο Δηλαβέρη, το Σάββατο 1η Μαρτίου και στο πάρκο - πρώην στρατόπεδο Παπαδογιωργή, την Κυριακή 2 Μαρτίου.

Κοπή πίτας του Εμπορικού συλλόγου Κερατσινίου -Δραπετσώνας



Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6.30μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" Εμμ. Μπενάκη 70, ο Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου -Δραπετσώνας έκοψε την πίτα του για το 2014.

Πώς να καταλάβετε αν χρειάζεστε ψυχολογική βοήθεια -Τα πέντε σημάδια που μας οδηγούν στον ειδικό

Όλοι αντιμετωπίζουμε στρες ή στεναχώρια κατά καιρούς κι έτσι είναι δύσκολο να κρίνουμε πότε τα συμπτώματα ξεπερνούν τα όρια του φυσιολογικού.

Η αντίδραση του ΣΚΑΪ για καλεσμένο που φέρεται να ούρησε σε εκπομπή –«Δεν συνέβη ακριβώς έτσι», λένε

O γνωστός διαδικτυακός ήρωας Ponzi επιχείρησε να ουρήσει στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αλλά δεν το έκανε τελικά, διευκρινίζουν πηγές από τον τηλεοπτικό σταθμό.

27 Φεβ 2014

Εντοπίστηκε λαθραίο πετρέλαιο σε παροπλισμένο δεξαμενόπλοιο στο Κερατσίνι

Ποσότητα πετρελαίου 6.000 λίτρων, που δεν συνοδευόταν από παραστατικά έγγραφα που να δικαιολογούν νόμιμη την ύπαρξή της,

400 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαν. Γιουνάιτεντ!

Σε όλο τον κόσμο έφτασε εικόνα του θριάμβου του Ολυμπιακού επί της Μαν. Γιουνάιτεντ. Προτάσεις για εμπορικές συμφωνίες από Άπω Ανατολή δέχονται ήδη οι «ερυθρόλευκοι».

Θύμα ληστείας ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες θύμα ληστείας έπεσε ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν προχθές το βράδυ εντός της οικίας του και απέσπασαν ένα φορητό υπολογιστή, χρήματα καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Νιώθεις φτωχός; Θα πεθάνεις πιο γρήγορα


Οι άνθρωποι της μέσης και της τρίτης ηλικίας που υποκειμενικά νιώθουν φτωχοί (άσχετα με το πόσο είναι πραγματικά φτωχοί), αρρωσταίνουν

Λιμενικοί συνέλαβαν 60χρονο για λαθρεμπόριο καυσίμων στον Πειραιά

Ένας 60χρονος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων, συνελήφθη από άντρες του Λιμενικού Πειραιά.

"Φωτιά" έχει πάρει το νέο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΠΥΥ

Με το ακουστικό στο χέρι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, προσπαθώντας μάταια να πιάσουν γραμμή στο τηλεφωνικό κέντρο 210-3803470 που λειτουργεί για την ενημέρωση των ασφαλισμένων όσον αφορά τους συμβεβλημένους γιατρούς.

Σοκαριστικές εικόνες θα έχουν τα τσιγάρα από το 2016

Εγκρίθηκε την Τετάρτη από το Ευρωκοινοβούλιο, η αυστηρότερη αντικαπνιστική νομοθεσία που θα ισχύσει από το 2016 και προβλέπει μεταξύ άλλων και

Κακές συνήθειες που βλάπτουν την καρδιά

Η καρδιά είναι το σημαντικότερο όργανο του σώματος μας, καθώς είναι υπεύθυνη για τη διοχέτευση του αίματος και όλων των θρεπτικών στοιχείων, που μεταφέρονται με αυτό, που έχει ανάγκη ο οργανισμός, σε όλη την έκτασή του...

Σημαντικό έργο για την ασφάλεια κατοίκων και οδηγών στον Κορυδαλλό

Υπογράφηκε σήμερα η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Κορυδαλλού για τη χρηματοδότηση του έργου βελτίωσης χάραξης της οδού Ποταμού, με στόχο την ασφάλεια κατοίκων και οδηγών στην περιοχή του Σχιστού.

ΗΠΑ: Κρούσματα ξαφνικής παράλυσης σε παιδιά

Μια σπάνια και μη θεραπεύσιμη μολυσματική νόσος που μοιάζει με την πολιομυελίτιδα εμφανίστηκε στην Καλιφόρνια όπου έχει προσβάλει μικρό αριθμό παιδιών, ανακοίνωσαν ερευνητές του Πανεπιστημίου Στάνφορντ.

Έκθεση - αφιέρωμα στο μεγάλο Πειραιώτη ηθοποιό Δημήτρη Παπαμιχαήλ, με θέμα : «2004-2014: Δέκα χρόνια

Έκθεση - αφιέρωμα στο μεγάλο Πειραιώτη ηθοποιό Δημήτρη Παπαμιχαήλ, με θέμα : «2004-2014: Δέκα χρόνια χωρίς τον Δημήτρη», θα πραγματοποιηθεί στο νεοκλασικό κτίριο της Κανθάρου (Ηρώων Πολυτεχνείου 91 και Κανθάρου) από αύριο, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 20 Μαρτίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Σε ετοιμότητα ρωσικά μαχητικά κοντά στα σύνορα με Ουκρανία – σκληρή απάντηση Κιέβου

Η Μόσχα θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των «συμπατριωτών» της και θα αντιδράσει «με δύναμη» και «χωρίς συμβιβασμούς» σε κάθε παραβίασή τους, προειδοποίησε το ρωσικό ΥΠΕΞ.

«Ζεστό» χρήμα στον Δήμο Περάματος

Την πρώτη επιταγή ύψους 620.000 ευρώ από τα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., παρέλαβε ο Δήμαρχος Περάματος,

Τα χειρότερα εγκλήματα πολέμου της Αμερικής


Το φρικιαστικό πρόσωπο της «ελευθερίας και ισότητας» των ΗΠΑ

Την ώρα που οι περισσότεροι αμερικανοί πολίτες θεωρούν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ως μοχλό για τη διατήρηση της ειρήνης και της δημοκρατίας σε παγκόσμιο επίπεδο, τα πράγματα συχνά μόνο έτσι δεν είναι.

Η Ρωσία προειδοποιεί ότι θα υπερασπισθεί τα δικαιώματα των συμπατριωτών της στην Ουκρανία

Κάνει λόγο για «ευρείας κλίμακας παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»


Η Ρωσία θα υπερασπισθεί τα δικαιώματα των συμπατριωτών της με «σθεναρό και ανυποχώρητο» τρόπο,

«Είσαι απλήρωτος… δουλεύεις στου Βερόπουλου»

Ας θυμηθούμε τι γράφαμε σχεδόν 5 μήνες εδώ: Πάνε για "κανόνι" τα super market Βερόπουλος;

Ασημένιο μετάλλιο στο λιμάνι του Πειραιά

Σοβαρό προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού διαθέτουν σήμερα τα λιμάνια της Μεσογείου που αφενός μεν προσφέρουν το απαιτούμενο μέγεθος και τις σχετικές υποδομές,

26 Φεβ 2014

Έλληνας μαθητής μπήκε πρώτος στο Cambridge!

Έπειτα από δυόμισι χρόνια προσπάθειας, ο 17χρονος μαθητής Νικόλας Κατέρης κατάφερε να πετύχει τον... στόχο του:

Σοκαριστική η εικόνα του Λαυρεντιάδη στον Κορυδαλλό! Αξύριστος με μακριά γενειάδα και με τα χέρια σε πλήρη αχρηστία!

Προκαλούν σοκ οι φωτογραφίες του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, στις

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση προιόντων από τα Jumbo!!! Για ποια πρόκειται;;;

Την άμεση ανάκληση προιόντων που κυκλοφορούν στην αγορά, ακατάλληλων για τους καταναλωτές ζήτησε ο ΕΦΕΤ. Συγκεκριμένα, πρόκειται για πλαστικά πιάτα σε συσκευασία 4 τεμαχίων, Κινεζικής προέλευσης, με αριθμό παρτίδας HDG 279 N, που εισάγονται από την επιχείρηση «JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (Κύπρου 9 & Ύδρας, Μοσχάτο).

ΝΙΚΑΙΑ: Εδώ έπεσαν χθες το βράδυ οι πυροβολισμοί - Δείτε τις φωτογραφίες

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν τους κατοίκους της Νίκαιας χθες αργά το βράδυ.
Ήταν λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ όταν

Φωταγωγήθηκε ο Πειραιάς!



Με εντολή που έδωσε ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος λίγη ώρα μετά τη

Το καθισιό σκοτώνει 3,3 εκατ. ανθρώπους κάθε χρόνο!

Βαρύ φόρο τιμής στον... καναπέ πληρώνει ο σύγχρονος άνθρωπος, με τη σωματική αδράνεια να ευθύνεται για 3,3 εκατομμύρια θανάτους, σε ετήσια βάση...

ΣΑΛΟΣ! Ο Βαλλιανάτος κατονόμασε: «Δεν είμαι μόνο εγώ υποψήφιος gay, είναι και ο…»

Πολιτικός σάλος έχει προκληθεί μετά την απίστευτη δήλωση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στο δελτίο ειδήσεων του kontra channel, όπου απάντησε ποιους εννοεί όταν δήλωσε προ ημερών ότι «δεν είναι ο μόνος gay υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας».

Πώς τα ηφαίστεια σταμάτησαν το Φαινόμενο του Θερμοκηπίου

Μετά από μία εικοσαετία ταχείας ανόδου της παγκόσμιας θερμοκρασίας και παρά το γεγονός ότι η παραγωγή εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου εξακολουθεί να αυξάνεται, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια η παγκόσμια

Αμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά

“Κίνδυνος για την υγεία των πολιτών από το κλείσιμο των δομών της ΠΦΥ”

Toν κώδωνα του κινδύνου για την υγεία των πολιτών κρούει με επιστολή του προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά με αφορμή το κλείσιμο των Δημοσίων Δομών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Ο ΙΣΠ ζητά την παρέμβαση της Εισαγγελίας προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές σοβαρές βλάβες και κίνδυνοι δεδομένου ότι το κλείσιμο γίνεται:

Η νέα επικίνδυνη σεξουαλική μόδα μέσω…Facebook!


Το swinging ή αλλιώς η ανταλλαγή συντρόφων έφτασε πια και στην Ελλάδα με πολλούς Έλληνες να προσπαθούν να αναζωογονήσουν τις σχέσεις τους και τη σεξουαλική τους ζωή μέσω αυτής της σχετικά νέας μεθόδου με τους επιστήμονες όμως να προειδοποιούν για τις επικίνδυνες συνέπειες αυτού του φαινομένου.

ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΕΥΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας τελέστηκε χθες, από το Δήμο Πειραιά, το ετήσιο μνημόσυνο για τους πνιγέντες και φονευθέντες του Εμπορικού Ναυτικού.

Η θαυματουργός εικόνα της Άγιας Ζώνης στον Πειραιά

Ιδιαίτερη ευλογία αποτελεί η φιλοξενία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς της θαυματουργού εικόνας της «Αγίας Ζώνης», από την Ιερά Μονή Αγίας Ζώνης Βλαμαρής Σάμου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συναντήθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο, με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Οι διάλογοι που «καίνε» τους λαθρεμπόρους καυσίμων

Διαλόγους φωτιά κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ μεταξύ των κατηγορουμένων στο μεγάλο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων.

Κατασχέσεις ακατάλληλων τροφίμων σε ταβέρνες και εστιατόρια σε Κερατσίνι και Πειραιά

Οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, συνεχίζοντας τους αιφνιδιαστικούς και στοχευμένους ελέγχους στην περιοχή ευθύνης του Πειραιά, προχώρησαν σε 8 κατασχέσεις τροφίμων ζωικής προέλευσης συνολικού βάρους 309 κιλών.
Πιο αναλυτικά :

Κόβουν στη… μέση τις αποδείξεις από σούπερ μάρκετ και πρατήρια καυσίμων

Για την εφορία θα μετρά το μισό της αξίας τους


Την τελική τους μορφή έλαβαν οι νέες ρυθμίσεις που παρέχουν κίνητρα σε μισθωτούς και συνταξιούχους να μαζεύουν αποδείξεις λιανικής πώλησης ή παροχής υπηρεσιών.

Εκδήλωση προς τιμήν της Μάνης και των ηρωίδων του Διρού από τον Δήμο Πειραιά

 Εκδήλωση προς τιμήν της Μάνης, με θέμα : «η ηρωίδα του Διρού και η συμβολή των Μανιατών στους Εθνικούς Αγώνες», θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Βασ. Σοφίας και Ριζάρη 2), στην Αθήνα, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, στις 18:30.

Σαλαμίνα: Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ δύο πρώην δήμαρχοι(;)

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες δύο πρώην δήμαρχοι στη Σαλαμίνα. Χθες, ημέρα υπογραφής του συμφωνητικού συνεργασίας με τη ΔΕΣΦΑ,

Καταγγελία αναγνώστη για ελλιπή φωτισμό σε δρόμο στο Κερατσίνι

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 76 ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ MAIL ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ. ΟΥΤΕ ΛΑΜΠΑ ΟΥΤΕ ΦΩΣ.ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Κορυδαλλού – Πράξη ελπίδας, μήνυμα ζωής

Γιατί να δώσεις και εσύ αίμα;
Γιατί πολύ απλά είναι αδύνατη η παρασκευή του στο εργαστήριο, οπότε η μόνη λύση είναι η εθελοντική αιμοδοσία.