19 Δεκ 2014

Αναγνώστης: "Κινδυνεύει η ζωή μας στον Πειραιά και κανείς δεν κάνει τίποτα"

Eίμαι κάτοικος Πειραιά και διαμένω στην οδό Νοταρά και Ευαγγελιστρίας, πήρα το θάρρος να απευθυνθώ σε εσάς διότι δεν βρίσκω ανταπόκριση από πουθενά στον δήμο Πειραιά.


Εδώ και 15 μέρες τα φώτα τον δρόμων στην οδό Νοταρά και Ευαγγελιστρίας είναι κλειστά με αποτέλεσμα να καταστραφούν οι περιούσιες μας (σπασμένα αυτοκίνητα), να κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα κτλ.

Απέχουμε μόλις 4 τετράγωνα από το δημαρχείο Πειραιά και όμως είμαστε ξένοι στην ίδια μας την πόλη. Στο τηλέφωνο 4236107 μιλήσαμε με τον κ. Αν. ο οποίος είναι ο υπευθύνως για τα φώτα και εδώ και 15 μέρες μας κοροϊδεύει... Κάθε μέρα στέλνει συνεργείο... Καθώς και με το γραφείο του αντιδήμαρχου χωρίς κανένα αποτέλεσμα... Ευχαριστώ για το χρόνο σας κάθε βοήθεια θα είναι σωτήρια δίχως υπερβολή... κινδυνεύει η ζωή μας.


Αναγνώστης



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ