24 Νοε 2014

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ : ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ "ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ"

- Ο ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΤΟΥ "ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ"... ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΟΥΝΙΑΔΟ, ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΘΕΣΕΙΣ...

- ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ...

Τελικά τίποτα δεν αλλάζει σε αυτόν τον δύσμοιρο δήμο...



Έπειτα από την καταγγελία ότι ο δήμαρχος κ.Χρήστος Βρεττάκος προλαμβάνει  με φωτογραφική προκήρυξη..τον ΚΟΥΝΙΑΔΟ του σε θέση ειδικού συνεργάτη...τώρα μαθαίνουμε ότι προσελήφθη σε θέση ειδικού συνεργάτη σε νομικά θέμα και η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ!
Δεν περάσανε ούτε τρεις μήνες από τότε που ανέλαβε δήμαρχος ο κ. Βρεττάκος και φρόντισε να τακτοποιήσει συγγενείς και φίλους σε έμμισθες θέσεις..
Από ότι διαπιστώνουμε εμείς και οι δημότες ξεκίνησε την καταπολέμηση της ανεργίας...βολεύοντας συγγενείς και κολλητούς...
Αυτός είναι ο "ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ" που διαφήμιζε προεκλογικά;
Που είναι η αξιοκρατία και η πάταξη της οικογενειοκρατίας που υποσχόταν παραμονές των εκλογών;



Αν θυμόμαστε σωστά ο Γενικός Γραμματέας του δήμου(τον οποίο διόρισε ο κ. Βρεττάκος) κ. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ και η σύζυγος  του κ. ΚΟΝΤΟΥ...δεν κατάφεραν ούτε να εκλεγούν με το ψηφοδέλτιο του "ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ"(έλαβαν 167 και 174 σταυρούς αντίστοιχα..) και όμως διορίστηκαν σε έμμισθες θέσεις με διόλου ευκαταφρόνητους μισθούς...

Μπράβο ρε Βρεττάκο που τα λες και λιμανίσια!

Ωραίο μήνυμα περνάς στους άνεργους δημότες της πόλης του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας...

Αυτοί στην πείνα...ενώ οι συγγενείς και οι κολλητοί σου να παίρνουν τα μισθουλάκια τους με τις πλάτες του "ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ"....

Πάντως  για να είμαστε αντικειμενικοί ...σου αναγνωρίζουμε ότι ήδη ξεπέρασες στην "πάταξη" της οικογενειοκρατίας και τον ΓΙΓΑΝΤΑ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ!

Αυτός ξεκίνησε με την "ΚΟΥΜΠΑΡΑ"  του..και  "κατάφερε' να την αφήσει απλήρωτη ...

Εσύ όμως επειδή ακολουθείς τον  "ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ" της "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" τακτοποίησες συγγενείς και φίλους ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ότι θα πάρουν τα μισθά τους από τα ταμεία του δήμου...

Άντε και σε ανωτέρα!




Παρακάτω παραθέτουμε τις αποφάσεις διορισμού τους όπως έχουν εκδοθεί στη Διαύγεια. Σημειώνουμε με κόκκινο τα ποσά που θα επιβαρύνουν τους δημότες για τους τέσσερις μήνες του 2014.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Διορίζουμε τον ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, διπλωματούχο ΑΕΙ (Αρχιτέκτονα Μηχανικό) ως Γενικό Γραμματέα, σε κενή οργανική θέση του ΟΕΥ του Δήμου, επειδή τον κρίνουμε κατάλληλο για την πλήρωση της θέσης αυτής.
Η δαπάνη μισθοδοσίας του για το τρέχον έτος ανέρχεται στο ποσό των 8.900,00 € και θα βαρύνει το ΚΑ 00.6031.0002, ενώ η δαπάνη για τις εργοδοτικές εισφορές, ανερχόμενη στο ποσό των 1.200,00 €θα βαρύνει τον ΚΑ 00.6053.0005, στο ποσό των 300,00 € θα βαρύνει τον ΚΑ 00.6053.0006, στο ποσό των 400,00 € θα βαρύνει τον ΚΑ 00.6053.0007 και στο ποσό των 2.200,00 € θα βαρύνει τον ΚΑ 00.6053.0001. Στους παραπάνω ΚΑ έχουν προβλεφθεί πιστώσεις για το τρέχον έτος και θα εγγραφούν ανάλογες πιστώσεις και για τα επόμενα οικονομικά έτη.
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Προσλαμβάνουμε την ΚΟΝΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ως Ειδική Συνεργάτιδα  Δημάρχου Δικηγόρο,  Παρ’ Αρείω Πάγω, σε κενή οργανική θέση του ΟΕΥ του Δήμου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η δαπάνη μισθοδοσίας της που εκτιμάται στο ποσόν των 4.620,00€, θα βαρύνει τον Κ. Α. 00.6031.0002 του σκέλους των εξόδων του  προϋπολογισμού του Δήμου μας  οικονομικού έτους 2014 , οι δε εργοδοτικές εισφορές ανερχόμενες στο ποσόν των  400,00 € θα βαρύνουν τον Κ.Α. 00.6053.0001 του σκέλους των εξόδων του  προϋπολογισμού του Δήμου μας  οικονομικού έτους 2014  . Στους κωδικούς αυτούς 'έχουν εγγραφεί οι ανάλογες πιστώσεις για το τρέχον έτος και θα προβλεφθούν ανάλογες πιστώσεις και  ι για τα επόμενα οικονομικά έτη.


πηγή http://neakeratsiniou.blogspot.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ