10 Σεπ 2014

Εντοπίστηκαν ληγμένα κρέατα σε σουβλατζίδικο στο Κερατσίνι από τους ελεγκτες της Περιφέρειας Πειραιά

Εντοπίστηκαν ληγμένα κρέατα σε σουβλατζίδικο στο Κερατσίνι από τους ελεγκτες της Περιφέρειας Πειραιά.


Συγκεκριμένα στις 03-09-2014 κατά τον διενεργηθέντα επιτόπιο κτηνιατρικό υγειονομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος – οβελιστήριο στο Κερατσίνι, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατέσχεσαν 20 κιλά σουβλάκια από κρέας χοιρινό και κοτόπουλο, λόγω λήξης του ορίου συντήρησης. Τα κατασχεθέντα τρόφιμα αφού χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλα προς βρώση και κατανάλωση, αποσύρθηκαν από την αγορά και καταστράφηκαν σύμφωνα με την κτηνιατρική νομοθεσία. Η σχετική κτηνιατρική έκθεση κατάσχεσης διαβιβάστηκε άμεσα στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

3 σχόλια :

Unknown είπε...

na lete kai ta onomata

Ανώνυμος είπε...

kati liga pou ksero onomata apogoreuetai na legontai logo kapoiou nomou... mporoume emeis edo na grafoume an kseroume oste na profilasoume emas kai ta paidia mas ... (aplos dimotis).

Ανώνυμος είπε...

αν καποιος ξέρει ποιο είναι το μαγαζι καλό θα ήταν να το πεί ή να μας πεί τη διευθυνση του ώστε να προφυλάξουμε κυρίως τα παιδιά μας!!!! δεν καταλαβαινω ποιος νόμος προστατεύει τους απάνθρωπους!!!!

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ