12 Σεπ 2014

Απαγόρευσε ο Βρεττάκος την αποστολή στοιχείων στο Υπουργείο για τις συμβάσεις εργαζομένων

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, προχώρησε σήμερα το πρωί στην έκδοση «εντέλλεσθε» προς τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, ώστε να μην αποσταλούν τα στοιχεία των εργαζομένων του Δήμου που ζητάει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ο Χρήστος Βρεττάκος επισημαίνει σε δήλωση του «Η υποτιθέμενη αξιολόγηση και ο προσχηματικός επανέλεγχος των συμβάσεων είναι το «όχημα» για την απελευθέρωση μαζικών απολύσεων στο δημόσιο τομέα. Άλλωστε η ίδια η κυβέρνηση εκ των προτέρων ορίζει πόσοι υπάλληλου πρέπει να κριθούν ακατάλληλοι και έχει βάλει ως στόχο για το 2014 25.000 διαθεσιμότητες και 15.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Δεν θα υπακούσουμε σε μία πολιτική που σκοπεύει να στείλει χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργίας και ταυτόχρονα να διαλύσει τις δομές των δήμων και να τις παραδώσει στο ιδιωτικό κεφάλαιο».


......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ