23 Ιουλ 2014

Κατασχέθηκαν ακατάλληλα σουβλάκια από ψητοπωλείο στον Πειραιά

Οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο του Πειραιά, εντόπισαν και κατέσχεσαν διάφορα νωπά κρεατοσκευάσματα συνολικού βάρους 100 κιλών.

Συγκεκριμένα, στις 18-07-2014 κατά τον διενεργηθέντα επιτόπιο υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε ψητοπωλείο στο κέντρο του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατέσχεσαν στους ψυκτικούς θαλάμους της αποθήκης του καταστήματος, μέσα σε πλαστικά κιβώτια σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλου νωπά, συνολικού βάρους 100 κιλών. Τα παραπάνω προϊόντα κατασχέθηκαν λόγω απουσίας της προβλεπόμενης από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανσης επί της συσκευασίας και λόγω του γεγονότος ότι παρασκευάστηκαν σε χώρο που δεν διέθετε την προβλεπόμενη άδεια παρασκευαστηρίου–εργαστηρίου (ο χώρος είχε αδειοδοτηθεί να λειτουργεί ως αποθήκη).

Η σχετική κτηνιατρική έκθεση κατάσχεσης διαβιβάστηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά και η περαιτέρω τύχη των κατασχεθέντων προϊόντων θα κριθεί σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.



Πάρε μέρος στην μεγάλη κλήρωση του Keratsinivoice και του Femme-Fatale.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ