6 Ιουλ 2014

Οργανωμένο σχέδιο υποβάθμισης του Πειραιά

Οργανωμένο σχέδιο υποβάθμισης του Πειραιά βλέπει πίσω από τις αποφάσεις για τη μεταφορά των δικαστηρίων και την κάθοδο του τραμ στο λιμάνι το ΙΝΚΑ.


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρουν ότι το σχέδιο είναι να να μεταφερθεί η μικρή και μεσαία εγκληματικότητα από το κέντρο της Αθήνας στον Πειραιά, για  να ξαναγίνει όλος ο Πειραιάς μια «Τρούμπα».

Ειδικά, δε, όσον αφορά το τραμ, τονίζεται ότι από όπου περνά το τραμ οι εμπορικές και λειτουργικές αξίες των ακινήτων, εξευτελίζονται και πως μοναδικός σκοπός για να προχωρήσει το έργο είναι τα συμφέροντα των εργολάβων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Τα δικαστήρια του Πειραιά αποτελούν κομμάτι της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του Πειραιά, η οποιαδήποτε μετακίνησή τους, μακριά από τον Πειραιά, θα υποβαθμίσει και θα φτωχύνει το σύνολο της πόλης.

Παράλληλα η επιχειρούμενη νεκρανάσταση του απαρχαιωμένου τραμ-τραίνου θα υποβαθμίσει και θα φτωχύνει το σύνολο της πόλης, αφού έχει συνδεθεί με στένεμα πεζοδρομίων, κατάργηση γραμμών λεωφορείων και τρόλεϋ,  θέσεων νόμιμης στάσης και στάθμευσης, ελεύθερης ροής πεζών και οχημάτων κλπ. Καθώς και με τις συνεπαγόμενες συνέπειες στην ασφάλεια των δημοτών, στην οικονομική ζωή της πόλης και στην εμπορική – λειτουργική αξία των ακινήτων, αλλά και στην αισθητική του Πειραιά.

Από όπου περνά το τραμ οι εμπορικές και λειτουργικές αξίες των ακινήτων, εξευτελίζονται (δεν εννοούμε εδώ τις λεγόμενες «αντικειμενικές»), λόγω της ηχορύπανσης,  κραδασμών, των ατυχημάτων  και ακτινοβολιών αυτού του καταστροφικού πράγματος.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ.

Είναι αγώνας για την πόλη του Πειραιά και  για την Ελληνική Οικονομία. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί δικηγόροι του Πειραιά συμμετέχουν και στους δύο παράλληλους αγώνες.

Τέλος με τα ελλείμματα του τραμ  (339.000.000), με αυτά που  ετοιμάζονται να δώσουν: μέσω ΕΣΠΑ 35.000.000 συν 35.000.000 (τουλάχιστον) από τον φορολογούμενο Έλληνα που πεινάει, για τους εργολάβους και το απαρχαιωμένο τραμ θα μπορούσαν να δοθούν στον λαό που πεινάει, ή για τόνωση του εμπορίου που αργοπεθαίνει ή για την παιδεία και τον αθλητισμό ή για την υγεία για να φτιαχτούν τρεις (3) βιομηχανίες, μία τροφίμων, μία ρουχισμού και μία επίπλων…

Δεν μπορούμε να χορτάσουμε με τραμ και εργολάβους

Δεν μπορούμε να εξάγουμε τραμ και εργολάβους

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ  ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

Να σταματήσουμε  την καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας και της πόλης του Πειραιά.

ΥΓ. Φαίνεται  να αληθεύουν οι πληροφορίες για  οργανωμένο σχέδιο υποβάθμισης του Πειραιά για να μεταφερθεί η μικρή και μεσαία εγκληματικότητα από το κέντρο της Αθήνας στον Πειραιά, για  να ξαναγίνει όλος ο Πειραιάς μια «Τρούμπα». Ας μην το επιτρέψουμε».


......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ