19 Απρ 2014

Άναψαν τα αίματα στο Κερατσίνι! Σαλαλές εναντίον Ζούπη…

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Ζούπης έβγαλε μια ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν κατά της κ. Φωτίου, στη συνέχεια επικράτησαν
ανακοινώσεις – απαντήσεις και από πλευρά του κ. Σαλαλέ αλλά και από τον κ. Ζούπη . Από την άλλη μεριά ο κ. Μελάς
Φ. Μελάς
παρακολουθεί τις εξελίξεις και συνεχίζει την προσπάθεια του να πάρει τον δήμο έχοντας στο πλευρό του τις καλές κριτικές που έχει δεχθεί έως τώρα ενώ ο κ. Βρεττάκος βασανίζεται βλέποντας τον κ. Λαφαζάνη να πλακώνεται με τον κ. Τσίπρα!


Διαβάστε τις ανακοινώσεις :



ΖΟΥΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Κ. ΦΩΤΙΟΥ:

Είχαμε αποφασίσει να πορευτούμε προς τις Δημοτικές Εκλογές σε συνεχή επαφή με τους δημότες, καταθέτοντας ιδέες και προτάσεις για το μέλλον της πόλης, μακριά από αντιπαραθέσεις. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι μετά την ανακοίνωση της κ.Φωτίου να ενημερώσουμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ:

Η κ. Φωτίου, ενώ εμείς και ο Υποψήφιος Δήμαρχος ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΟΥΠΗΣ, δίναμε τον αγώνα μας ενάντια στην καταστροφική διοίκηση του κ. Λ.Τζανή εκείνη στήριζε συστηματικά κάθε απόφασή του ψηφίζοντάς τη. Αποτελεί έκπληξη για μας ότι δεν είναι μαζί του.
Κατανοούμε, σεβόμαστε και συμπαραστεκόμαστε στα προσωπικά της προβλήματα και θεωρούμε δικαίωμα της να πάει όπου θέλει, όμως εσείς οι κάτοικοι της Δραπετσώνας ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ.
Η κ. Φωτίου κάνει ένα ακόμα λάθος συνειδητα. Μέλη και στελέχη της Αναγέννησης δεν ήταν οι κύριοι: ΑΞΥΠΟΛΥΤΟΣ – ΑΣΗΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΝΟΔΑΡΑΚΗΣ και σας πληροφορούμε ότι αν και δήθεν «στενοί» συνεργάτες όπως λέει του κ. Αλέκου Χρυσού,στις προηγούμενες εκλογές πήγαν με τον Λ.Τζανή.


Είναι γνωστό ότι μετά την οικειοθελή παραίτηση του κ. Αλέκου Χρυσού από την ηγεσία της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» και την εκλογή του Ζαχαρία Ζούπη στη θέση του επικεφαλής, η συντριπτική πλειοψηφία μελών και στελεχών παρέμειναν σταθεροί στον αγώνα της κίνησης.

Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΟΥΠΗΣ στα τρία τελευταία χρόνια ήταν σταθερά κοντά στους δημότες, ανέδειξε τα προβλήματα του Δήμου, πάλεψε γι’αυτά και στήριξε κάθε αίτημα κατοίκων ή φορέων της πόλης που συνέβαλε στην αναβάθμισή της.
Προσπάθησε να βάλει φρένο στην κατρακύλα του Δήμου και στην πλήρη εγκατάλειψη της ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ λόγω της απαράδεκτης πολιτικής του νυν Δημάρχου.

Τώρα πια, στον συνδυασμό «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» συμμετέχουν επιπλέον στελέχη της «ΑΛΛΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ» και της«ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» αλλά και πρώην στελέχη της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ» και του «ΚΑΛΗΜΕΡΑ».
Αυτήν ακριβώς την συσπείρωση δυνάμεων από όλους τους πολιτικούς χώρους ανέλαβε η κ. Φωτίου να αμφισβητήσει και να πλήξει. Μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει την μεταγραφή της.

Η κ. Φωτίου δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο να υπερασπιστεί τον νέο επικεφαλής της ανακαλύπτοντας με «αριστερή αντισυστημική» φρασεολογία, ότι «ο κ.Σαλαλές συγκρούστηκε με το σύστημα που έφερε τη χώρα μας στην σημερινή κατάντια»!

Μάλλον ξεχνάει η κ. Φωτίου ότι ο κ. Σαλαλές ήταν μόνιμο Κυβερνητικό στέλεχος των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και σε κάθε περίπτωση διατέλεσε Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, όπως και ο ίδιος σημειώνει στο βιογραφικό του. Με ποιο σύστημα συγκρούστηκε άραγε ο κ. Σαλαλές;

Ποιόν και γιατί προσπαθεί να πείσει η κ. Φωτίου; Πού ανακάλυψε συγκρούσεις με το σύστημα;

Λάθος και ανεξήγητο τρόπο λοιπόν επέλεξε η κα Φωτίου για να δώσει το «κύκνειο άσμα» της πολιτικής της παρουσίας. Λάθος τρόπο που τροφοδοτεί και πολλά ερωτηματικά.

Όμως η κ. Φωτίου μίλησε δημόσια και θα πρέπει να καταλάβει τόσο η ίδια όσο και οποιοσδήποτε άλλος ότι οι προσωπικές μας περιπέτειες δεν μπορούν να εμπλέκονται με την τύχη της πόλης μας ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει με την αδιαμφισβήτητη ενότητα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και την νικηφόρα πορεία της, ενόψει των εκλογών της 18ης Μαΐου.



ΣΑΛΑΛΕΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΖΟΥΠΗ:

Αγαπητέ Ζαχαρία,

Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος για τις εκλογές. Κατανοώ την πλήρη σύγχυση στην οποία βρίσκεσαι και λόγω των δημοσκοπικών ευρημάτων τα οποία γνωρίζεις ως άνθρωπος της επικοινωνίας.

Παρ’ όλα αυτά Ζαχαρία, ο πανικός όπου κι αν φτάνει έχει τα όριά του. Ξεπέρασες το όριο και μπήκες στον χώρο της συκοφαντίας, κατά μιας άξιας γυναίκας που αποτελεί εμβληματική φυσιογνωμία στην αυτοδιοίκηση του τόπου μας. Σε καλώ να αναρωτηθείς και ας αναρωτηθούν και οι συνδημότες μας, πώς μπορεί κάποιος που θέλει να εκπροσωπήσει αυτήν την Πόλη, να συκοφαντεί συνδημότες του. Μην αυτοακυρώνεσαι άλλο. Αρκετά.

Το Άγιο φως της Ανάστασης ας φωτίσει τις ψυχές όλων, για να διεξάγουμε έναν πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα, με πρόγραμμα, ιδέες και προτάσεις για το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα μας μα πάνω απ’ όλα με αγάπη και σεβασμό για τους συνδημότες μας, πάνω απ’ όλα κι απ’ όλους…!


ΖΟΥΠΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΛΑΛΕ:

Διάβασα πολύ προσεκτικά την απάντηση του Χρήστου Σαλαλέ στην αναγκαία ανακοίνωση της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ » απέναντι στην δήλωση της κυρίας Φωτίου και δεν κατάλαβα που διέγνωσε πανικό. Ίσως αυτό να ήθελε, αλλά τον πληροφορώ ότι αισθάνομαι και αισθανόμαστε πολύ καλά, πολύ αισιόδοξα ενόψει των εκλογών. Ας μην ανησυχεί. Επικαλείται αυθαίρετα δημοσκοπικά ευρήματα που θα έπρεπε να με κάνουν να αισθάνομαι πανικό (!) και τον ρωτάω δημόσια : Είναι σίγουρος ότι θα ήθελε να δουν δημοσκοπικά ευρήματα το φως της δημοσιότητας; Αλήθεια τον ρωτάω…



Επικαλείται επίσης συκοφαντίες εναντίον της κυρίας Φωτίου και κατάλαβα, ότι μάλλον δεν διάβασε καλά την ανακοίνωση της Κίνησής μας. Τον καλώ να αναφέρει έστω μία συκοφαντία που περιλαμβάνει το κείμενο. Δεν θα βρει ούτε μία. Δεν ταιριάζουν σε εμάς οι συκοφαντίες. Ταιριάζουν όμως οι καθαρές κουβέντες για όσα δηλώνονται δημόσια και με τρόπο που διαστρεβλώνουν ωμά την πραγματικότητα. Αυτό το κάναμε, το κάνουμε και θα το κάνουμε όταν συμβαίνει. Σιωπή δεν θα επιβληθεί με κανένα τρόπο. Ασφαλώς ζούμε σε Δημοκρατία. Ο κάθε πολίτης μπορεί να ενταχθεί όπου θέλει και όπου νοιώθει ότι εκφράζεται καλύτερα. Κρίνεται όμως .Πριν απ΄όλα από την κοινωνία . Ασπίδα απυρόβλητου δεν υπάρχει στην Δημοκρατία. Για κανέναν…



Διάβασα όμως και άλλα σχόλια που δεν τα κατάλαβα. Όπως ότι δεν υπάρχουν σωτήρες. Συμφωνώ απολύτως. Μόνο που εγώ ήμουν εδώ και πάλευα, όταν ορισμένοι ήταν άφαντοι από παντού και θυμήθηκαν τον Δήμο δύο μήνες πριν τις εκλογές. Όπως ότι δεν έχω διδαχτεί από λάθη του παρελθόντος ,όταν αυτοί που τα γράφουν πρωταγωνίστησαν στην εκλογή του Λουκά Τζανή και δεν έχουν πει τρεισήμισι χρόνια μετά ούτε μια κουβέντα γι αυτό, ούτε μια συγγνώμη για όσα και με δική τους ευθύνη συνέβησαν.



Τέλος πάντων. Δεν επανέρχομαι. Δεν έχω λόγο να το κάνω. Όλοι κατάλαβαν. Όλοι ξέρουν τι γίνεται. Πίστευα πάντα στην ευγενική άμιλλα και στην αντιπαράθεση πάνω σε ιδέες, προτάσεις και σκέψεις. Έτσι και θα πορευτώ και θα πορευτούμε, ήδη έχουμε καταθέσει το πρόγραμμα μας για την επόμενη μέρα.



Απαντώντας βέβαια και σε ψέμματα η προκλήσεις, όταν και αν υπάρχουν...




......................................................................................................................................................................




Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ





Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!


Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:

Email: keratsinivoice@gmail.com




Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ