26 Ιαν 2014

Σ. Κατούφας : Αφιερώνω την νίκη στον Β. Τσάπα…



Άλλη μια νίκη για τον Φάρο Κερατσινίου στην προσπάθεια που κάνει να ανέβει άλλο ένα σκαλοπάτι, απο την Γ' Εθνική στην Β' !!!
!!!!!! Αυτή την φoρά κέρδισε σχετικά εύκολα τον Βούρειο Χίου και μετέτρεψε ένα φαινομενικά δύσκολο παιχνίδι έκτος έδρας σε μια ωραία ολοήμερη εκδρομούλα στο νησί. Για να συμβεί αυτό , μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σωτήρης Κατούφας που φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 32 πόντους παρόλο που αγωνιστικέ με 39 πυρετό!!!!! Φυσικά δεν θα μπορούσε να μας ξεφύγει και καταφέραμε να μας πει 2 λόγια για το παιχνίδι. 
Κατούφας : ''Το παιχνίδι μπορεί στα χαρτιά να έμοιαζε εύκολο αλλά πάντα μια έκτος έδρας αποστολή κρύβει παγίδες και χρειάζεται να παλέψεις για 40' . Αυτό κάναμε και δεν χαλαρώσαμε λεπτό, ακλουθήσαμε 100% τις οδηγίες του προπονητή μας και για αυτό επιστρέφουμε με το ροζ φύλλο." 

Οντάς ταπεινός ο Σωτήρης σε ερώτηση μας για την μεγάλη του εμφάνιση μας απάντησε "Δεν έχει σημασία πως παίζω εγώ, αλλά το να κερδίζει η ομάδα, τροφοδοτήθηκα σωστά και όταν έπρεπε και για αυτό κατάφερα να βάλω τόσους πόντους. Αξίζουν συγχαρητήρια Σε όλους τους συμπαίκτες μου και φυσικά σε όλο το προπονητικό τιμ για αυτήν την νίκη" Ο Κατούφας τέλος συμπλήρωσε τα εξής "θα ήθελα να αφιερώσω την νίκη αυτή σε έναν άνθρωπο ο οποίος μοχθεί καθημερινά για να μπορούμε εμείς να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι και οι μπασκετικές του γνώσεις, αυτός ο άνθρωπος είναι καθημερινά δίπλα μας, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί, προσπαθεί και πάντα βρίσκει λύση. Αναφέρομαι στον γενικό αρχηγό του τμήματος, Βαγγέλη Τσάπα. Στα θετικά της ομάδας του Κερατσινιού είναι και η επιστροφή του Βαγγέλη Πρινέα μετά την περιπέτεια τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε αρκετά.


......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ