30 Νοε 2013

Εγκαίνια Media Lab Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κερατσινίου-Δραπετσώνας( Πρόγραμμα)



Το Media Lab είναι ένας κόμβος δημιουργικότητας, μια σύγχρονη βιβλιοθήκη που θα δώσει ευκαιρίες κυρίως σε εφήβους, μαθητές, φοιτητές, νέους επαγγελματίες και ανέργους, να «εκτεθούν» στις τέχνες και την τεχνολογία. Εννέα

Μπύρα Σαντορίνης με σήμα το γαϊδουράκι

Μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια στην Σαντορίνη. Τέσσερις φίλοι δημιούργησαν τρεις διαφορετικές

Πώληση φθηνών προϊόντων στη Δραπετσώνα!

Η Ένωση καταναλωτών Ελλάδας και ο Ιερός Ναός Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας στέκονται για ακόμα μια φορά δίπλα στους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Εικόνες ντροπής σε Κερατσίνι και Νίκαια (Φωτορεπορτάζ)

Πλήρως αποκαρδιωτικές ήταν οι εικόνες που αντικρίσαμε στη Νίκαια και το Κερατσίνι κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στους δρόμους και τα στενά των δυο περιοχών.

Το μεγαλύτερο γλειφιτζούρι του κόσμου βρίσκεται στα Τρίκαλα

Τοποθετήθηκε την Παρασκευή και δη με εντυπωσιακό τρόπο, στην κεντρική είσοδο του «Μύλου των Ξωτικών» στα Τρίκαλα, το

Eπικίνδυνα ιατρικά απόβλητα στο ΧΥΤΑ Φυλής

Μεγάλη ποσότητα επικινδύνων ιατρικών αποβλήτων απέτρεψαν να απορριφθεί στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Φυλής οι υπηρεσίες του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Δείτε πως ήταν τα ταξί στον Πειραιά το 1930!

Πριν από περίπου 80 χρόνια τα ταξί στην Ελλάδα ήταν μετρημένα...

Απάντηση ΟΛΠ σχετικά με δημοσιεύματα ορισμένων blogs, ότι το "λιμάνι έχει μείνει χωρίς φάρο”.

Σχετικά με δημοσιεύματα ορισμένων blogs, ότι μετά την πρόσκρουση του πλοίου “MSC Magnifica” στο κόκκινο φανάρι της εισόδου του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά, “το λιμάνι έχει μείνει χωρίς φάρο”, από τον ΟΛΠ Α.Ε. γίνονται γνωστά τα εξής:

Παραχωρείται στο Δήμο και το στρατόπεδο Σακελλίωνα

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ EΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων που προτείνει να ισχύσει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά κατά την εορταστική περίοδο στον Πειραιά,  από την  Πέμπτη  12/12  μέχρι και την  Τρίτη  31/12/2013, είναι το ακόλουθο:

Ποιους θέλουν να λιντσάρουν οι δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ

Σε αντίθεση με τον Π. Καμμένο που θέλει να λιντσάρει δήμαρχο (τον Χρ. Πάχτα), οι δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ προτιμούν βουλευτές. Δηλαδή: Τον αναπληρωτή υπουργό Λεωνίδα Γρηγοράκο (αυτόν κυρίως) και το βουλευτή Χίου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τριαντάφυλλο.

29 Νοε 2013

Δωρεάν τρόφιμα για 2.343 οικογένειες στον Πειραιά – Δείτε ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Σε αρκετές περιοχές της χώρας μας έχει ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε άπορες οικογένειες και άτομα. 

Για κακούργημα ο Γιάννος.

Αντιμέτωπος με κακούργημα είναι πλέον ο Γιάννος Παπαντωνίου, που καλείται να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες».

Στην Κύπρο κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής -Εξετάζουν κρατούμενο αντιεξουσιαστή για τη δολοφονία των δύο Χρυσαυγιτών

Από την περασμένη Δευτέρα επισκέπτεται στις φυλακές Λευκωσίας τον κρατούμενο 30χρονο αντιεξουσιαστή Δημήτρη Μαμ.. κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής που έχει μεταβεί στο νησί,

Αυστηρά για άντρες: Ασκήσεις για το... πέoς! Κι όμως, μπορείς να το γυμνάσεις

Νόμιζες πως δεν υπήρχαν ασκήσεις για τον μυ του καλύτερου φίλου σου;
Καιρός να προσθέσεις καινούργιες ασκήσεις πλην αυτές του γυμναστηρίου! Μην παραξενεύεσαι... Δεν είναι τρικ για να διαβάσεις το θεματάκι!

Απειλείται ο Ολυμπιακός

Ορατός είναι ο κίνδυνος τιμωρίας για τον Ολυμπιακό για όλα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ κατά τον καυγά του Μπέγκιτς με τον Μενσά Μπονσού αλλά και μετά από αυτόν.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Δυναμική κινητοποίηση για τα σχολεία της περιοχής

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Περάματος μαζί με την ΕΛΜΕ Πειραιά, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α΄Βαθμιας Εκπαίδευσης Κερατσινίου - Περάματος, γονείς και μαθητές από Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης πραγματοποίησαν την Τρίτη 26

Tροχαίο στο κέντρο του Πειραιά (φωτογραφίες)

Τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά.

Συνεχίζεται το πρόγραμμα του Ιωνικού σε σχολεία

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα του Ιωνικού με επισκέψεις ποδοσφαιριστών της ομάδας στα σχολεία της Νίκαιας γεγονός που αποτελεί πρωτοβουλία της Διοικούσας

Ποιος βουλευτής επιτέθηκε στον Μητροπολίτη Σεραφείμ για τον αφορισμό!


Η δήλωση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ περί αφορισμού βουλευτών έχει προκαλέσει σάλο και μοιραία έγιναν γνωστές οι πρώτες αντιδράσεις βουλευτών.

Το εορταστικό ωράριο στον Πειραιά

Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος να ισχύσει κατά την εορταστική

Μπαρ στα Εξάρχεια είχε η ΕΥΠ!

Παρακολουθήσεις υπόπτων σε καφετέρια παγιδευμένη με κοριούς

Προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για τη δράση αντιεξουσιαστών και να «παρεισφρήσει» στους χώρους των αναρχικών την περίοδο

Χωρίς φάρο η είσοδος του λιμανιού του Πειραιά με ευθύνες Ανωμερίτη και Βαρβιτσιώτη (Φωτο)

Το λιμάνι του Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου, παραμένει εδώ και αρκετές ημέρες χωρίς φάρο στην είσοδο του, όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες που μας έστειλε ο αναγνώστης

«Όχι» δημάρχων σε νέο εκλογικό νόμο, αντικαλλικράτη – «Ναι» στην κινητικότητα

Με ψήφισμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης η ΚΕΔΕ, εκφράζει μεταξύ άλλων την αντίθεση των αιρετών τόσο για την αλλαγή του

Τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Με μουσική και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από το Θέατρο και τον Κινηματογράφο θα πλημμυρίσει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου. [ώρα έναρξης 9.00 μ.μ.].

Τουριστική απογείωση για Μύκονο & Σαντορίνη

Τα εντυπωσιακά νούμερα που κατέγραψε ο τουρισμός σε Μύκονο και Σαντορίνη το 2013, πιστοποιούνται με την ολοκλήρωση της σαιζόν και από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΕΤΕ για την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2013.

Γιατί χαίρεται ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Μαθαίνουμε πως μπορεί ορισμένοι να κλαίνε, αλλά κάποιοι γελάνε με την επικείμενη μεταφορά των Δικαστηρίων Πειραιά στο κτίριο του πρώην "Κεράνη" στη...

Η άμισθη καμαριέρα της Αίγινας δεν συγκινεί το υπουργείο Εργασίας

«Καμαριέρα ζητείται από ξενοδοχείο για εθελοντική εργασία. Παρέχεται διαμονή και διατροφή». Η αγγελία ξενοδοχειακής μονάδας στην Αίγινα κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο, έγινε θέμα στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και σήμερα στην «Ελευθεροτυπία«, προκάλεσε την αντίδραση της ΓΣΕΕ αλλά όχι και του υπουργείου Εργασίας που παραμένει απαθές.

Τα ψέματα τελειώνουν για τη ΔΗΚΕΠΑ

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για το μέλλον της...

Το παραμύθι της Φρουτοπίας στη Βιβλιοθήκη Αγ. Ι. Ρέντη

Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μεγαλώνοντας, υπερασπίζομαι τα δικαιώματα μου», οι Βιβλιοθήκες μας σε συνεργασία, με το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του παιδιού, διοργανώνουν το εκπαιδευτικό διαδραστικό πρόγραμμα:  

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΛΕΞΗ «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Πραγματοποιήθηκε, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, διάλεξη με θέμα: «Ασφάλεια και υγιεινή στο σπίτι. Πώς να προφυλάξουμε τα παιδιά μας από τους καθημερινούς κινδύνους.

Βανδαλισμοί στο μνημείο της Θύρας 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/11) ομάδα τριών ατόμων πλησίασε το μνημείο της Θύρας 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και προέβη σε

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας : Κατάργηση του τέλος κοινής ωφέλειας της ΔΕΗ και επιστροφή των χρημάτων στους καταναλωτές


Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας στηρίζει την πρωτοβουλία του ΠΑΚΟΕ

Να καταργηθεί το τέλος κοινής ωφέλειας της ΔΕΗ και να επιστραφούν τα χρήματα στους καταναλωτές άμεσα

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: ΟΧΙ στις κεραίες του θανάτου!!!(video)


Εντυπωσιακή ανταπόκριση των πολιτών στο ΚΑΛΕΣΜΑ του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

O ANTΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΟΣ ΑΜΟΡΓΙΑΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ



Απαντώντας στον "εξευρωπαϊσμένο" Συριζαίο βουλευτή Γιάννη Αμανατίδη, όσο αφορά τις διαστροφικές και κτηνώδεις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί "Συμφώνου Συμβιώσεως των Ομοφύλων'", ο Χριστός όπως αναφέρει ο

28 Νοε 2013

Eλληνοτουρκικό ξύλο στο ΣΕΦ (Βίντεο)

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε την Πέμπτη το ΣΕΦ τρία περίπου λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γαλατάσαραϊ, για τους ομίλους της Euroleague.

Ενημέρωση για τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας Κορυδαλλού

Η Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου μας εξυπηρετεί με τα δρομολόγιά της τόσο τους κατοίκους του Κορυδαλλού που θέλουν να μετακινηθούν από και προς το Νεκροταφείο του Σχιστού και το Σταθμό Μετρό του Αιγάλεω όσο και μαθητές δημοτικού που κατοικούν σε απομακρυσμένα σημεία της περιοχής Πανοράματος και μετακινούνται από και προς το σχολείο τους.

Αλλαγές στο σύστημα κατάθεσης πινακίδων

Αλλαγές όσον αφορά τη δήλωση και την άρση ακινησίας των αυτοκινήτων ετοιμάζονται μέσα στο 2014. Το νέο σύστημα θα δίνει τη δυνατότητα στους φορολογούμενους να κυκλοφορούν το όχημά τους για λιγότερους από δώδεκα μήνες και να επιβαρύνονται μόνο για τους μήνες που απομένουν έως το τέλος του έτους.

Τα 8 επαγγέλματα με το περισσότερο stress

Είναι αλήθεια ότι όλες οι δουλειές δεν είναι ίδιες! Άλλες απαιτούν μεγαλύτερη υπευθυνότητα, με αποτέλεσμα να έχουν περισσότερο στρες, ενώ αντίθετα άλλες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν πιο άνετες!

1ος Λαϊκός Ανώμαλος Δρόμος Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, αύριο η συνέντευξη τύπου.



Παρασκευή 29/11/2013 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, στον 1ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου, οδός Ελ. Βενιζέλου 200 στο Κερατσίνι

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ποια είναι η μητέρα του γιου του και οι όροι της συμφωνίας!


Ο παρουσιαστής είναι τρισευτυχισμένος, γιατί πριν από λίγο καιρό έγινε πατέρας ενός υγιέστατου αγοριού!

ΟΑΕΔ: Επίδομα έως 916 ευρώ σε εργαζόμενους 20 επαγγελμάτων

Εως τις 2 Δεκεμβρίου θα μπορούν οι δικαιούχοι να να υποβάλλουν αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος. Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά είτε στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ, είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου χώρου ηλεκτρονικής πρόσβασης.

Δείτε ποιες θα είναι οι τιμές στο κολυμβητήριο Κερατσινίου και ποιοι δικαιούνται εκπτωση

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας αποφάσισε τις κάτωθι τιμές για μηνιαία συνδρομή για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου: 

«Μου λείψατε και ξαναήρθα να σας δω, εγώ σας έλειψα;»

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας έδωσε σόου όταν εμφανίστηκε χθες το πρωί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να παραδοθεί στο τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος.

Πρόστιμο 100.000 ευρώ στον Mr Jumbo και ο δήμαρχος Κηφισιάς για μπάζωμα αναδασωτέας έκτασης -Την προόριζε για πισίνα [εικόνες]

Για το μπάζωμα αναδασωτέας έκτασης τεσσάρων στρεμμάτων στην Κηφισιά καταδικάστηκαν ο Mr Jumbo Απόστολος Βακάκης και ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης.

Ανήλικη έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού λόγω Facebook

Της χάκαρε τον λογαριασμό στο Facebook και πόσταρε μια δημοσίευση ανακοινώνοντας ότι «ήταν διαθέσιμη σε όποιον ήθελε».

Η στυτική δυσλειτουργία χτυπά αλύπητα τους νέους

Νέα μελέτη φέρνει στο φως αποκαλυπτικά στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι ένας στους τέσσερις άνδρες κάτω των σαράντα ετών αντιμετωπίζει πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, καταφεύγοντας έτσι στη φαρμακευτική αγωγή για να τονώσει την ερωτική του ζωή.

Κρίνεται σήμερα η νομιμότητα της απόλυσης της καθηγήτριας που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει

Πολιτικές διαστάσεις δίνουν στην υπόθεση καταγγελίας σύμβασης καθηγήτριας στο Κολλέγιο Αθηνών τόσο η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών όσο και η ίδια καθώς υποστηρίζουν ότι απολύθηκε επειδή έπιασε το γιο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει στις εξετάσεις για το μάθημα της Χημείας.

Εύβοια: Το... αξιοθέατο της καφετέριας δεν έλεγε να σηκωθεί από την καρέκλα - Φωτό!

Ήταν μεσημέρι και είχε ήλιο. Ήταν ο κατάλληλος συνδυασμός για το σκυλάκι της φωτογραφίας που προτίμησε να ξεκουραστεί στην καρέκλα.