31 Οκτ 2013

Το πρωί μαθήτριες το απόγευμα πόρνες πολυτελείας

Πέντε άτομα προφυλακίστηκαν μετά από έρευνα των αρχών για την εκμετάλλευση και την πορνεία δυο ανήλικων  κοριτσιών σε ένα διαμέρισμα στη συνοικία Parioli της Ρώμης.

Μιχελάκης: Συγκροτείται το Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο για την επιλογή γενικών Διευθυντών Δήμων και Συνδέσμων

Την απόφαση με την οποία συγκροτείται στο υπουργείο Εσωτερικών, Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο για την επιλογή Γενικών Διευθυντών Δήμων και Συνδέσμων υπέγραψε σήμερα ο

Μιχελάκης-Κουίκ και στη μέση ο Καλλικράτης

Ακόμη δεν έχει καταλάβει η στήλη πώς κλείστηκε η συνάντηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

Τροχαίο ατύχημα μέσα στο λιμάνι του Πειραιά

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες χθες, εντός του λιμένα Πειραιά, μεταξύ Ι.Χ.Ε. οχήματος με έναν 40χρονο οδηγό και δίκυκλης μοτοσυκλέτας με  έναν 70χρονο οδηγό.

Γιάννης Τοπτίδης: Το καμάρι της Δραπετσώνας ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΔΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ

Μια μεγάλη διάκριση στο τραμπολίνο έφερε ο αθλητής Γιάννης Τοπτίδης στη πόλη μας. Στο Διεθνές meeting τραμπολίνο που διεξήχθη στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, κέρδισε την Πρώτη θέση και μία Τρίτη, στην κατηγορία ανδρών, παραλαμβάνοντας το Βραβείο του από τον Πύρρο Δήμα.

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ»


Με εισήγηση του Εντεταλμένου στη Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιφερειακού Συμβούλου κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη ψηφίστηκε την Τρίτη 29 Οκτωβρίου από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής  η συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στο Νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας.

Η έλλειψη ύπνου μας ανοίγει την όρεξη

Στην κατανάλωση παχυντικών και ανθυγιεινών τροφών φαίνεται να μας ωθεί η έλλειψη ύπνου, σύμφωνα με μία πρόσφατη μελέτη, που πραγματοποίησαν επιστήμονες από το

Πάγκαλος: «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα γίνει κόλαση στην Αθήνα»

Ο Θόδωρος Πάγκαλος έδωσε διευκρινήσεις σήμερα σχετικά με τις δήλωση του που προκάλεσε αίσθηση ότι «κι εμείς παρακολουθούσαμε τους Αμερικάνους».  Μιλώντας στο ραδιόφωνο του «ΒΗΜΑ 99,5» ο πρώην υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι οι παρακολουθήσεις των δύο Αμερικανών πρέσβεων σε Αθήνα και Άγκυρα αφορούσαν τα ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό και ειδικότερα την αρνητική στάση των ΗΠΑ απέναντι στην ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ.

5 τρόποι για να καταλάβετε ότι χρειάζεστε γυαλιά οράσεως

Παρόλο που ο μέσος ενήλικας σήμερα κουράζει τα μάτια του περισσότερο από ποτέ και ενώ όλοι συμφωνούν πως η όραση είναι μάλλον η πολυτιμότερη από τις πέντε αισθήσεις, είναι εντυπωσιακός ο αριθμός των ανθρώπων που λειτουργούν καθημερινά χωρίς να βλέπουν όσο καλά θα μπορούσαν.

Εξέλιξη βόμβα! Στο σκαμνί η τρόικα

Το σκληρό ύφος των διαπραγματευτών καλούνται να αφήσουν οι εκπρόσωποι της Τρόικα σε Ελλάδα, Ισπανία, Κύπρο και Πορτογαλία, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι..

Πρόταση από βουλευτές να συνεχίσει το χαράτσι και το 2014

Άδικο και «σκληρό» χαρακτήρισαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας το νέο ενιαίο φόρο ακινήτων που θα επιβαρύνει από 1η Ιανουαρίου 2014 εκατομμύρια νοικοκυριά.

Χάρτης της Frontex: Οι 8 πύλες εισόδου των παράνομων μεταναστών στην Ε.Ε.

Οι περισσότεροι από τους μισούς μετανάστες μπήκαν στην Ευρώπη μέσω ακτοπλοϊκών γραμμών προς την Ιταλία.

Δήλωση-βόμβα της Κωνσταντίνας για το Dancing: "Δεν είναι τόσο καθαρό το παιχνίδι όσο φαίνεται"!

Η επιστροφή της Κωνσταντίνας μέσω του "Dancing with the Stars", οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πορεία τις, ο τηλεοπτικός "καυγάς" στο πρωινό του Αντέννα και το ξέσπασμά της για το "Dancing"! Αυτά και πολλά άλλα είπε στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό "ΕΓΩ"!

Τα 10 πιο απίστευτα πράγματα που συμβαίνουν κάθε δευτερόλεπτο

Τι συμβαίνει κάθε δευτερόλεπτο στον κόσμο μας;

Δείτε τα πιο απίστευτα πράγματα που συμβαίνουν κάθε δευτερόλεπτό.

Το σύμπαν δεν σταματά να κινείται ακόμη και να δεν το καταλαβαίνουμε.
Η ζωή και η κίνηση συνεχίζεται μέχρι το άπειρο...

H Νατάσσα Μποφίλιου για 8 μόνο παραστάσεις στο PassPort του Πειραιά

Η Νατάσσα Μποφίλιου βάζει μια…“άνω τελεία” στις επιτυχημένες εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα και εγκαθίσταται, για 8 μόνο παραστάσεις, στο φιλόξενο PassPort του Πειραιά.

Ποια είναι η ξανθιά συνοδός του Κεδίκογλου που έκλεψε τις εντυπώσεις στον Πειραιά. [φωτο]

Ποια είναι η ξανθιά σύντροφος του υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου, Μαντώ Κόλλια, που μαγνήτισε τα βλέμματα σε επίσκεψη του στον Πειραιά; 

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες επιχειρηματικές ευκαιρίες για το 2013

Τις «δέκα καλύτερες επιχειρηματικές ευκαιρίες για το 2013» παρουσίασε η εταιρεία Global Greece - International Business Projects. Δείτε αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε για να δείτε τα σχέδιά σας να αποδίδουν καρπούς.
Σε σχετικό ενημερωτικό έγγραφο της Global Greece που υπογράφει ο Μπάμπης Φιλαδαρλής MBA, MIEx.,

Αρχίζει από αύριο το δεκαήμερο εκπτώσεων

Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα την ερχόμενη Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις τρεις μεγάλες πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς), σύμφωνα με τις αποφάσεις των τοπικών Εμπορικών Συλλόγων. Αύριο Παρασκευή ξεκινούν, εξάλλου, οι ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν ως το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.

Χωρίς κόσμο οι Λαίκές Συνελεύσεις που διοργανώνει ο Δήμος στο Κερατσίνι!!!

Με απογοήτευση μαθαίνουμε για την πολύ μικρή συμμετοχή του κόσμου στις λαϊκές συνελεύσεις τις οποίες πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής, οι οποίες έχουν ως σκοπό τον απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής καθώς και να ακουστούν τα παράπονα των πολιτών.

Τζίρο 5 εκατομμυρίων ευρώ είχε κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού από Αθήνα - Πειραιά και αλλες περιοχές τις Ελλάδας που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ

Ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα παράνομου στοιχηματισμού εξαρθρώθηκε από την ΕΛΑΣ στην Χαλκιδική.

Αυτά είναι το ύποπτα τρόφιμα για καρκινογενέσεις με αποδείξεις

Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Καρκίνου οι αιτίες που προκαλούν καρκίνο είναι περίπου γνωστές...

Ο Ρωσσικός στόλος στον Πειραιά (φωτό)


Στον Πειραιά κατέπλευσαν πλοία του ρωσικού Στόλου, τιμώντας τις εκδηλώσεις μνήμης για τον εξαίρετο Ρώσο διπλωμάτη και πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας, κόμη Ιωάννη Καποδίστρια.

Τα σημάδια του εγκεφαλικού

Αποτελούν την τρίτη αιτία θανάτου σε παγκόσμιο επίπεδο


Το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (AEE) αποτελεί επείγουσα κατάσταση και έχει ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης εντός 3-4 ωρών, προκειμένου να μειωθεί η έκταση της εγκεφαλικής βλάβης. Αποτελούν διεθνώς την τρίτη κατά σειρά αιτία θανάτου (μετά από τις καρδιακές παθήσεις και τον καρκίνο) και ταυτόχρονα την πιο συχνή αιτία μόνιμης αναπηρίας.

Εκπαίδευση των Μεταναστών στην Ελληνική γλώσσα, την Ελληνική ιστορία και τον Ελληνικό Πολιτισμό στον Δήμο Νίκαιας - Ρέντη


ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ “ΟΔΥΣΣΕΑΣ”»

Έκλεισαν χθες ολα τα εργοστασια της coca cola

Επιτυχία σημείωσε η σημερινή πανελλαδική απεργία στον Όμιλο της Κόκα Κόλα 3 Ε που κήρυξαν από κοινού η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών.

Σε... μόνιμη άδεια και παγκόσμια τουρνέ ο Γιώργος Παπανδρέου

Έγινε πλουσιότερος κατά 35.000 ευρώ το διάστημα Απριλίου-Οκτωβρίου


Πλουσιότερος κατά 35.000 ευρώ έγινε τους τελευταίους μήνες ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού αυτό είναι το ποσό που εισέπραξε από το Λογιστήριο της Βουλής, της οποίας έχει πάψει από καιρό να αποτελεί ακόμα και... απλό επισκέπτη, πλην σπάνιων εξαιρέσεων.

30 Οκτ 2013

Έρχονται προσλήψεις στο λιμενικό σώμα

Στα σκαριά βρίσκεται μία ακόμα προκήρυξη για την πρόσληψη 60 Υπαξιωματικών στο Λιμενικό Σώμα θα ανακοινώσει μέσα στο Νοέμβριο το υπουργείο Ναυτιλίας. Συνολικά οι θέσεις που εγρίθηκαν για φέτος στο Λιμενικο φτάνουν τις

Πρόστιμα σε έξι εισπρακτικές για καταχρηστικές πρακτικές

Πρόστιμα σε έξι εισπρακτικές εταιρείες για καταχρηστικές πρακτικές επέβαλλε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, ενώ επιβλήθηκε,

Στις 8 Νοεμβρίου τα εγκαίνια του νέου Δημαρχείο Κορυδαλλού

Με μια λιτή εκδήλωση εγκαινιάζεται το νέο Δημαρχείο Κορυδαλλού (Γρ. Λαμπράκη 240) την ημέρα γιορτής των πολιούχων της πόλης, των Ταξιαρχών, στις 8 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Τι συμβαίνει με τα δημοτικά συμβούλια του δήμου Κερατσινιού- Δραπετσώνας?



Τα περισσότερα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας είτε αναβάλλονται λόγω μη απαρτίας είτε λόγω  της μεγάλης θεματολογίας τους ,πολλά σημαντικά ζητήματα του Δήμου δεν προλαβαίνουν καν να συζητηθούν.

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: Από 1η Νοεμβρίου οι αιτήσεις για τις 10.000 θέσεις

Από την 1η Νοεμβρίου έως  και την 10η Δεκεμβρίου θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους για την διεκδίκηση των 4.890 προφερόμενων

Τελεσίδικη απόφαση για το κολυμβητήριο Κερατσινιού Δραπετσώνας!!!



Ομόφωνα από το δημ.  συμβούλιο πάρθηκε χθες, η απόφαση να μην δοθεί το κολυμβητήριο σε κανένα φορέα και να λειτουργήσει υπό την επίβλεψη των υπηρεσιών του δήμου.

Νίκη του Ολυμπιακού στον… Άρειο Πάγο!

Στο Εφετείο Πειραιά θα κριθεί εκ νέου το «χρέος» της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ελέω των… υπεξαιρέσεων του πάλαι ποτέ πρόεδρου της, Γιώργου Κοσκωτά, στην υπό εκκαθάριση παλαιά Τράπεζα Κρήτης. 

Νοσοκομείο Ευαγγελισμός εν έτει 2013!

Οι εικόνες δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Σύλλογο των Ειδικευομένων γιατρών του Ευαγγελισμού...

Οι 11 πιο ψηλές και σέξι γυναίκες στην Ελλάδα!

Έχεις δεί την Δήμητρα Λιάνη απο κοντά; Λόγω ύψους σε κάνει να αισθάνεσαι σαν την Σακίρα με τον Πικέ ή την Έλλη Κοκκίνου δίπλα στον Μπόγρη.

Για τον λόγο αυτό δείτε τις 11 πιο ψηλές και σέξι γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Απεβίωσε ο Νίκος Φώσκολος

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αρώνης

Απεβίωσε την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου, στις 7.00 το πρωί, σε ηλικία 88 ετών, ο Έλληνας σκηνοθέτης και σεναριογράφος Νίκος Φώσκολος. Είχε πλήρη διαύγεια, ωστόσο τον τελευταίο καιρό δεν ήταν το ίδιο δραστήριος όσο παλαιότερα.

Τοp10: Απαγορευμένα videogames! [Video]

Υπάρχουν videogames για διασκέδαση και άλλα που έχουν χαρακτηριστεί κατάλληλα μόνο για gamers άνω των 18 ετών...

Πιθανά στη Ράλλειο τα Δικαστήρια Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, μιλώντας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εκτός ημερήσιας διάταξης, για την επαναλειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου, τόνισε μεταξύ άλλων:

Πέντε μύθοι για το αλκοόλ καταρρίπτονται. Τι ισχύει και τι όχι

Σε πολλές χώρες του κόσμου, η Δευτέρα είναι συνώνυμη με το hangover, τη δυσάρεστη εκείνη αίσθηση που βιώνει όποιος έχει καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ την προηγούμενη νύχτα.

Καταγγελία αναγνώστη για οχήματα σε πεζόδρομο όπου βρίσκεται η είσοδος Νηπιαγωγείου στο Κερατσίνι

Καταγγελία αναγνώστη

Προς κάθε αρμόδια υπηρεσία,

Η παρούσα δήλωση αποσκοπεί στην μόνιμη επίλυση  της  διέλευσης & στάθμευσης δίκυκλων και αυτοκινήτων σε πεζόδρομο όπου βρίσκεται η είσοδος του 8ου Νηπιαγωγείου Κερατσινίου.


Ο Άρειος Πάγος δέχτηκε την μήνυση για εσχάτη προδοσία!

Μνημόνιο!!!
Ποιός ξέρει κάτι γι’ αυτό;

Ο Αρειος Πάγος αποδέχτηκε και έκρινε βάσιμη την μήνυση πολίτη – Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του Ιατρού από την Χαλκίδα κ.Αντωνίου.

Κινουμενο στεκι ναρκωτικων ο προαστιακος πειραιας - χαλκιδα

Στο δρομολόγιο Πειραιάς - Χαλκίδα του προαστιακού σιδηροδρόμου υπάρχουν δύο κατηγορίες επιβατών. Αυτοί που ταξιδεύουν στις γραμμές του τρένου και οι άλλοι, που ταξιδεύουν στις «γραμμές» των ναρκωτικών. Και είναι οι δεύτεροι που πλειοψηφούν μέσα στα βαγόνια, μετατρέποντας το τρένο σε κινούμενο στέκι ναρκομανών.

Αντζελίνα Τζολί: Ο Μπραντ Πιτ βρωμάει σαν τσοπανόσκυλο

Η Αντζελίνα Τζολί έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη για τον άνδρα της. Μπορεί να είναι σύμβολο του σεξ, αλλά σε ότι αφορά την προσωπική του υγιεινή μάλλον κάτι κάνει λάθος...

Ένα μοναδικό και πρωτοποριακό Μουσείο στον Πειραιά

Ένα νέο μουσειακό χώρο και μάλιστα με εντελώς διαφορετικά και πρωτοποριακά εκθέματα ετοιμάζεται να αποκτήσει ο Πειραιάς μέσα στα επόμενα 4 χρόνια. Αρχαιολογικοί θησαυροί από ναυάγια και βυθισμένες πόλεις θα αποκτήσουν ξανά πνοή στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

 «Ομαλή προσαρμογή στο Βρεφονηπιακό Σταθμό. Άγχος αποχωρισμού και προσκόλληση στη μητέρα», είναι το θέμα της διάλεξης, που θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στις 6:00 το απόγευμα, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29).

Δέκα πράγματα που ποτέ δεν πρέπει να λέτε στη δουλειά

Πριν από λίγες ημέρες σας παρουσιάσαμε τις 15 φράσεις που κανένας μάνατζερ δεν πρέπει να λέει επειδή αποξενώνουν τους συνεργάτες και βλάπτουν τις δουλειές. Σειρά έχουν οι ατάκες που λένε οι εργαζόμενοι. Φράσεις όπως «Δεν είναι δουλειά μου», «κανείς δεν μου είπε να το κάνω» κ.λπ.. Αυτές που εκνευρίζουν τον προϊστάμενο, δυσαρεστούν τους συνεργάτες και, τελικά, σας στέλνουν σπίτι σας.

Ούτε κάρτες ούτε τίποτα! – Barcode για τους κοπανατζήδες δημοσίους υπαλλήλους

Νέο πλάνο συζητήσεων ξεκινά το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με μοναδικό στόχο τον έλεγχο και την αλλαγή του συστήματος ελέγχου και τήρησης του ωραρίου του δημοσίου υπαλλήλου.

Δικηγόρος μήνυσε το Θ.Πάγκαλο


Μήνυση σε βάρος του πρώην υπουργού Εξωτερικών Θεόδωρου Πάγκαλου σχετικά με όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό για παρακολουθήσεις αμερικανών πρέσβεων σε Αθήνα και Άγκυρα εκ μέρους της ΕΥΠ, κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου ο δικηγόρος Άγις Τάτσης.

Η νέα αλυσίδα που κάνει τα JUMBO να τρέμουν!

Κρύος ιδρώτας μαθαίνουμε ότι έχει αρχίσει να λούζει τον όμιλο Jumbo και το βασικό του μέτοχο κ. Βακάκη λόγω της έλευσης στην Ελλάδα μιας  νέας αλυσίδας που ναι μεν δεν πουλά παιδικά ρούχα και καλλυντικά αλλά έχει μια γκάμα προϊόντων όπως είδη σπιτιού,

Εγκρίθηκαν προσλήψεις για τον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας αποφάσισε την πρόσληψη έξι (6) πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για την λειτουργία των προγραμμάτων άθλησης για όλους για την περίοδο 2013-2014,με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας 8 μηνών με τις εξής ειδικότητες: