30 Σεπ 2013

Επίθεση και σπάσιμο καταστήματος στο Κερατσίνι

Επίθεση σε μαγαζί επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στο Κερατσίνι πραγματοποιήθηκε από αγνώστους αργά χθες το βράδυ.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στο Φλοίσβο

Συνελήφθη, βραδινές ώρες του Σαββάτου, εντός της μαρίνας του Αλίμου, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου, 29χρονος αλλοδαπός για κλοπή.

Λουκέτο στα καταστήματα της SPRIDER

Το κλείσιμο των καταστημάτων της, από αύριο Τρίτη αποφάσισε η εταιρεία SPRIDER.

Συμπλοκή αλλοδαπών με πρόκληση σωματικών βλαβών στον Πειραιά

Βραδινές ώρες της Παρασκευής, ενημερώθηκε το Α΄Λιμενικό Τμήμα του Πειραιά για συμπλοκή δύο αλλοδαπών στον προβλήτα «Λεμονάδικα» στο λιμάνι του Πειραιά.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣ ΠΑΝΟΥ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, με αφορμή το θάνατο της Πόλυς Πάνου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ήρθε στον Πειραιά! (βίντεο)

Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε η κοινή προσπάθεια Λυρικής Σκηνής και ΟΛΠ Α.Ε. για τη δημιουργία πολιτιστικού γεγονότος μέσα στο χερσαίο χώρο του λιμανιού. Μια εκδήλωση η οποία θα έχει και συνέχεια κατά τη χειμερινή περίοδο και στον Διεθνή Σταθμό Επιβατών «Θεμιστοκλής» και στην Πέτρινη Αποθήκη στην περιοχή της Ακτής Περικλέους στη Δραπετσώνα.

Σύλληψη για αντίσταση, απείθεια και απειλή στον Πειραιά στο λιμάνι του Πειραιά

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της Πέμπτης, εντός του κεντρικού λιμένα Πειραιά και συγκεκριμένα στην προβλήτα Αγίου Διονυσίου (Πύλη Ε3), κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, 47χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος διότι αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε νόμιμη υπόδειξη στελέχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., απειλώντας τον και προβάλλοντας αντίσταση.

Περίεργα φαινόμενα στο νησί που γέννησε ο σεισμός !

Το νησί από λάσπη και πέτρες που αναδύθηκε στο Πακιστάν από το σεισμό των 7,7 Ρίχτερ ο οποίος σκότωσε εκατοντάδες ανθρώπους στην επαρχία του Μπαλουχιστάν, δεν ήταν η τελευταία έκπληξη για τους κατοίκους της παραθαλάσσιας πόλης Γκουάνταρ.

ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΜ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή τη ρύθμιση που προωθεί η Γενική Γραμματεία Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών, η οποία προβλέπει την απενεργοποίηση του ΑΦΜ σε όσες επιχειρήσεις δεν υποβάλλουν, λόγω αδυναμίας, περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ, τονίζει τα εξής: 

Οκτώ φορές μίλησαν Λαγός – Πατέλης το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου αποκάλυψε πόσες φορές μίλησαν ο Γιάννης Λαγός και ο Γιώργος Πατέλης πριν και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά στο Κερατσίνι.
Η πρώτη φορά που ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Πειραιάς διαμορφώνεται το οικόπεδο του οργανισμού Σχολικών Κτιρίων σε χώρο αναψυχής

Πραγματοποιήθηκε επιχείρηση καθαριότητας στο οικόπεδο του ΟΣΚ που βρίσκεται επί των οδών Μαρίας Χατζηκυριακού και Κανάρη.

Υγεία: Νικήστε τις ιώσεις χωρίς φάρμακα!

Οι ιώσεις αγαπούν το σχολείο αφού τόσο το κοινό κρυολόγημα όσο και η γρίπη στην κυριολεξία θερίζουν τους μαθητές.

Ο θυμός εξαπλώνεται στο Διαδίκτυο σαν πύρινη λαίλαπα

Είναι άκρως κολλητικός και μεταδοτικός και εξαπλώνεται σαν πύρινη λαίλαπα που κατασπαράσσει τα πάντα! Ο θυμός, η αδηφάγος φλόγα των οργισμένων και κακών συναισθημάτων απλώνεται στο διαδίκτυο με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Από χρήστη σε χρήστη, από μέσο σε μέσο.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ:«ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα: «Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», που διοργάνωσε σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών και η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29).

Ο Κούγιας αφήνει να εννοηθεί: της πλάκας το κατηγορητήριο κατά των Χρυσαυγιτών!

Πληθαίνουν οι φωνές που μιλούν για αστήριχτες κατηγορίες κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Μετά τον γνωστό αριστερό ποινικολόγο Μιχάλη Δημητρακόπουλο ο οποίος έκανε παρέμβαση σε εκπομπή του ΑΝΤ1(και τον έκοψαν στον αέρα) και υποστήριξε ότι οι κατηγορίες είναι αστήριχτες σήμερα ο γνωστός πλεόν σε όλους δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μίλησε στον Χαρδαβέλα στο RealFm

Κορυδαλλός: Ξεκινούν τα προγράμματα των Τμημάτων του Οργανισμού Άθλησης & Πολιτισμού

Σε πλήρη ανάπτυξη τα προγράμματα του Οργανισμού από την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου όπου ξεκινούν τα μαθήματα στα τμήματα επιμόρφωσης και πολιτισμού καθώς και στα αθλητικά προγράμματα και δραστηριότητες. Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές για όλες τις δράσεις ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι κάτοικοι της πόλης που επιθυμούν να συμμετέχουν.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για την ανθυπαστυνόμο του Πειραιά

Η σύλληψη της ανθυπαστυνόμου, που υπηρετούσε στο τμήμα Ασφαλείας Πειραιά, έχει σημάνει συναγερμό στην αστυνομία.

29 Σεπ 2013

21 από τους συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής είναι από τον Πειραιά

Τα περισσότερα στελέχη της Χρυσής Αυγής που συνελήφθησαν χθες έχουν άμεση σχέση με τον Πειραιά.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ(ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)



Το υπουργείο παιδείας στο πλαίσιο προώθησης του πνεύματος του Εθελοντισμού στους Δημότες του, υλοποιεί σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και

Στόχος η χρηματοδότηση για το ελαφρύ ΜΕΤΡΟ

Σε νέα συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Χρήστο Τσίτουρα, προέκυψε η δέσμευση της εταιρείας πως ξεκινούν άμεσα οι μελέτες και η χρηματοδότηση τους από την ίδια την εταιρεία, ώστε το έργο να χρηματοδοτηθεί από το επόμενο ΕΣΠΑ 2014-2019.

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. φόρεσε χειροπέδες στους Χρυσαυγίτες

Η μυστική σύσκεψη υπουργών - εισαγγελέων


Το πόρισμα - φωτιά του αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, ήταν αυτό που συνέθεσε το παζλ των παρανομιών και κατέληξε στο απόλυτο συμπέρασμα ότι η Χ.Α. είναι εγκληματική οργάνωση ανοίγοντας τον δρόμο για τις συλλήψεις και την ποινική δίωξη σε βάρος τουλάχιστον 32 στελεχών της,

28 Σεπ 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτά είπαν ο Μιχαλολιάκος και οι "4" της Χρυσής Αυγής έξω από τη ΓΑΔΑ

Ο ALPHA υποτίτλισε όσα είπαν ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά την επεισοδιακή τους έξοδο από τη ΓΑΔΑ.

Το γύρο του κόσμου έκαναν οι συλλήψεις

«Η Ελλάδα καταστέλλει τη δράση της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής με συλλήψεις», γράφουν στην πρώτη τους σελίδα οι Τάιμς της Νέας Υόρκης, τονίζοντας ότι η

Όπλα στο σπίτι του Μιχαλολιάκου

Τρία όπλα χωρίς άδεια, εντόπισαν οι αστυνομικοί, στο σπίτι του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου,

Τι λέει το βαρύ κατηγορητήριο για τους συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής

Σε ένα πόρισμα 9 σελίδων περιγράφονται όλα για τα οποία κατηγορούνται ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Γιάννης Λαγός αλλά και τα μέλη της Χρυσής Αυγής που συλλαμβάνονται από το πρωί σε μια γιγαντιαία επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής.

Τι γίνεται με την βουλευτική ιδιότητα των συλληφθέντων

Σύμφωνα με όσα ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής και το Σύνταγμα, διατηρούν τη βουλευτική ιδιότητα ακόμη και μετά τη σύλληψή τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

ΤΩΡΑ-Συνελήφθη ο Γιάννης Λαγός

Συνελήφθη ο Γιάννης Λαγός, μαζί με άλλα 11 μέλη της Χρυσής Αυγής,

Η στιγμή της σύλληψης του Νίκου Μιχαλολιάκου

Ήταν ξημερώματα όταν άνδρες της αντιτρομοκρατικής έφτασαν στην οικία του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Πεύκη για να του περάσουν χειροπέδες.

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος. Καταζητούνται 34 στελέχη

Στη σύλληψη του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου προχώρησε νωρίς το πρωί η αστυνομία, μετά από σχετικά εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

27 Σεπ 2013

Έπαθε εγκεφαλικό ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου

Ο Δημήτρης Οικονόμου, μετά την αδιαθεσία που ένιωσε στην εκπομπή της Τρίτης εισήχθη στο νοσοκομείο με ελαφρύ εγκεφαλικό.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Φύσσα από μια νοσοκόμα

Η 40χρονη Μαρία είναι νοσηλεύτρια του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας. Είναι η γυναίκα που βρισκόταν στην καφετέρια στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, με γυρισμένη την πλάτη, τη στιγμή της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Ετρεξε δίπλα του και παρέμεινε μαζί του τις στιγμές που ξεψυχούσε, στο πεζοδρόμιο.

«Λάθος το... Ctrl+Alt+Del»

«Ήταν λάθος» είπε ο Μπιλ Γκέιτς, ιδρυτής της Microsoft, ζητώντας συγγνώμη από τους χρήστες των υπολογιστών για την επιλογή του συνδυασμού τριών πλήκτρων Ctrl+Alt+Del για την είσοδο στο PC.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών η Πόλυ Πάνου

Μία από τις σημαντικότερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, η Πολύ Πάνου, «σώπασε» για πάντα σε ηλικία 73 ετών, σήμερα, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Έκτακτο: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο όπου βρίσκονται βουλευτές της ΧΑ

      Στον Άρειο Πάγο βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Στις βιβλιοθήκες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας ο κόσμος είναι πολύχρωμος



45 συνολικά δράσεις, από 17 Ιουνίου έως και 11 Ιουλίου 2013

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις των βιβλιοθηκών του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας, με τίτλο: “Στις βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος”. 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Με αφορμή την ανακοίνωση των βετεράνων του Ολυμπιακού, από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά, ανακοινώνεται:

Η χθεσινή συναυλία στο Κατράκειο ήταν ....(PHOTOS)



Παρουσίαση Φωτογραφία: Βαγγέλης Δούτσιος

Ο Χρήστος Θηβαίος ,ο Μίλτος Πασχαλίδης ο Σπύρος Γραμμένος, ο Χριστόφορς Ζαραλίκος και ο γερόλυκος της Rock o Βασίλης Παπακωνσταντίνου,

Πρόσληψη 55 ατόμων από τον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας αποφάσισε την πρόσληψη προσωπικού συνολικού αριθμού πενήντα πέντε (55) ατόμων με δίμηνες συμβάσεις εργασίας με τις παρακάτω ειδικότητες ώστε να αντιμετωπιστούν οι τρέχουσες και επίγουσες ανάγκες των παιδικών σταθμών σε προσωπικό .

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης πρόκειται να πραγματοποιηθούν, εορταστικές εκδηλώσεις από 1- 8 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (1η Οκτωβρίου).

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού δεν κάνει αποδεκτή τη χορηγία του Δήμου Πειραιά

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει ότι δεν κάνει αποδεκτή την χορηγία του Δήμου Πειραιά, εξέδωσε την Τετάρτη ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου - Καθαρισμός στα Κονώνεια Τείχη του Πειραιά

Για 3η χρονιά ο ΣΚΑΪ στα Κονώνεια Τείχη του Πειραιά. Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Πειραϊκής «Ο Κόνων», το Δήμο Πειραιά και την ΚΣΤ εφορία αρχαιοτήτων Πειραιά, διοργανώνεται δράση για τον καθαρισμό και την προστασία του αρχαίου Κονώνειου Τείχους.

Γελάει ο κόσμος με τον τιμοκατάλογο του κυλικείου της Βουλής! Δείτε τον τιμοκατάλογο του κυλικείου της Βουλής και θα πάθετε ΣΟΚ ...!!!

Μας κάνουν πλάκα τελικά οι “Ηγέτες” μας, αφού στο κυλικείο του ελληνικού Κοινοβουλίου, ο ελληνικός καφές κοστίζει μόλις…0,15 λεπτά του ευρώ (0,10 καφές + 0,05 ποτήρι)!

Τι δηλώνει στην κατάθεσή της η Αγγελική της ΔΙΑΣ : Σηκώθηκε να φύγει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα

Τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της Τρίτης στην Αμφιάλη όταν έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά δίνει με την κατάθεσή της η αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν παρούσα στη σύλληψη του 45χρονου δράστη.

Παραίτηση-βόμβα στην ΕΥΠ

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της Γ΄ Διεύθυνσης της αντικατασκοπείας της ΕΥΠ, Δήμος Κούζηλος. Η παραίτησή του, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις συνδέεται με την έρευνα που διεξάγεται για τη Χρυσή Αυγή και τις μετακινήσεις και παραιτήσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ, στις αρχές της εβδομάδας και κυρίως την παραίτηση του αντιστρατήγου, Γιάννη Δικόπουλου, επιθεωρητή Ν. Ελλάδας.

26 Σεπ 2013

Επίθεση στα γραφεία του Πρώτου Θέματος από αγνώστους

Επίθεση δέχτηκαν τα γραφεία του Πρώτου Θέματος από τουλάχιστον 30 αγνώστους λίγο μετά τις 8 το βράδυ, επί της οδού Αγράφων 5 στο Μαρούσι.

Σύσκεψη του Αρείου Πάγου για το μήνυμα των εφέδρων καταδρομέων στο διαδίκτυο


Ολοκληρώθηκε η διευρυμένη έκτακτη σύσκεψη στον Άρειο Πάγο, υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη. ..

Ενημερωτική εσπερίδα στον Πειραιά για την δωρεά οργάνων και την εικαζόμενη συναίνεση

Εσπερίδα ενημέρωσης των Κληρικών αλλά και των λαϊκών μελών της Εκκλησίας μας, σχετικά με το φλέγον θέμα της δωρεάς οργάνων και της «εικαζομένης συναινέσεως» διοργάνωσε την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στην πόλη του Πειραιώς η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας Γ.Ο.Χ. Ελλάδος.

Στο «μικροσκόπιο» αστυνομικός της Νίκαιας

Στο «μικροσκόπιο» των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ έχει μπει υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας ο οποίος κατέχει θέση- κλειδί στο Α.Τ. Νίκαιας και φαίνεται να τα είχε «βρει» με την τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην περιοχή και μάλιστα έχει αναλάβει τον ρόλο «προστάτη».

Κερατσίνι: χαρακτηρισμός του Ταφικού μνημείου του Θεμιστοκλή ως Αρχαιολογικός Χώρος

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δημου Κερατσινίου - Δραπετσώνας αποφάσισε την αποδοχή δωρεάς ύψους 5000 ευρώ, ώστε να τοποθετηθεί μνημείο αφιερωμένο στον αρχηγό των Ελληνικών δυνάμεων κατά την ναυμαχία της Σαλαμίνας (480 Π.Χ.), Θεμιστοκλή.

Εκδηλώσεις για τα Σαλαμίνια 2013 στις 28 & 29/9

Με διήμερο εκδηλώσεων, το Σαββατοκύριακο 28 και 29/9, κορυφώνεται ο εορτασμός των Σαλαμίνιων 2013, που διοργανώνονται από τον Δήμο Σαλαμίνας.