30 Απρ 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΟΥ ΑΜΟΡΓΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΩΣΤΑ ΡΕΣΒΑΝΗ

Καλέ μας φίλε,
Θα μείνεις αξέχαστος στην καρδιά και στο μυαλό όλων όσων σε αγάπησαν, σε εκτίμησαν και σε εμπιστεύθηκαν.
Ήσουν ένας ξεχωριστός Πειραιώτης, ευγενής άνθρωπος και δικηγόρος, αλλά και θιασώτης της Τέχνης και του Πολιτισμού μας.

Ποιο είναι το καλύτερο ζαχαροπλαστείο στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα?


Αφού σχεδόν βρήκαμε ποιός έχει το καλύτερο σουβλάκι στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα και λέω σχεδόν διότι ακόμη η έρευνα συνεχίζεται , τι θα λέγατε να περάσουμε στο επιδόρπιο?

Λάθος υπαλλήλου μπλόκαρε το ΤΑΧΙS σε 27 Δ.Ο.Υ.

Ενδέχεται να δοθεί παράταση στις προθεσμίες πληρωμής για το ΦΠΑ και τους υπόλοιπους φόρους μετά το ''λαθάκι'' που μπλόκαρε 27 εφορίες

Λέσχες Ανάγνωσης από τον Δήμο Νικαίας - Ρέντη


Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου στις Λέσχες Ανάγνωσης που λειτουργούν στη Βιβλιοθήκη Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη (Αρκαδίου 23) οι οποίες ξεκίνησαν ήδη τις πρώτες συναντήσεις τους.

Κατασχέθηκαν προϊόντα-«μαϊμού» στο Κερατσίνι

Αστυνομικοί έλεγχοι της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για τη βεβαίωση παραβάσεων σχετικά με την πώληση και διάθεση απομιμητικών προϊόντων,

Πέθανε ο Ανδρέας Ντούζος

Το συγκινητικό μήνυμα του Στηβ Ντούζου για τον πατέρα του...
Έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Ανδρέας Ντούζος σε ηλικία 76 ετών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ TOY ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ TOY ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ


Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Με θλίψη παρατηρούμε τον κατήφορο μιας δημοτικής ομάδας, που εξέλεξε μόλις δύο δημοτικούς συμβούλους, να λειτουργεί ως μεσάζοντας ενός ιδιότυπου παρεμπορίου.

Σοκ στον Πειραιά. Αυτοκτόνησε ο Κ. Ρεσβάνης

Ο γνωστός δικηγόρος και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, Κωνσταντίνος Ρεσβάνης, ήταν ο άνδρας που αυτοκτόνησε πριν από λίγο, πέφτοντας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στον Πειραιά,

12 τόνους τρόφιμα μοίρασε ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη

Με το σύνθημα “ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ” η κοινωνική ευαισθησία και η αλληλεγγύη απλών ανθρώπων έδωσε την απάντηση για άλλη μια φορά   στο Δήμο Νίκαιας – Ρέντη, ο οποίος εν όψει των εορτών του Πάσχα οργάνωσε εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων για αδύναμες οικογένειες της πόλης.

1ο ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΙΚΑΙΑΣ


Ο Ε.Ο.Α.Ο. ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ διοργανώνει το 1ο Ανοιξιάτικο Σκακιστικό Τουρνουά Νίκαιας από 7 μέχρι 12 Μαΐου 2013.

Ποια είναι η «φυσιολογική» σεξουαλική ζωή;

Ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα παρέχει πληροφορίες σχετικά με το ποια μπορεί να είναι η «φυσιολογική» σεξουαλική ζωή ενός σύγχρονου ζευγαριού.

Εντοπισμός τοξινών σε φορτίο φιστικιού στον Πειραιά


Μετά από ελέγχους που πραγματοποίησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Πειραιά,

Εκατομμύρια χρήστες εγκαταλείπουν το Facebook


Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας SocialBakers, το «κύμα φυγής» παρατηρείται στη Βόρεια Αμερική και τη δυτική Ευρώπη. 

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ


Εθελοντές, δημότες και εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά, με τη συνεργασία και του ΣΚΑΪ και με τη συνδρομή μηχανημάτων καθάρισαν και εξωράισαν σήμερα το Άλσος του Προφήτη Ηλία, φύτεψαν καινούρια φυτά και λουλούδια, έβαψαν τα ρείθρα των πεζοδρόμων και περιποιήθηκαν γενικότερα το πάρκο, αναδεικνύοντας καλύτερα τη φυσική του ομορφιά.

Αυτή είναι η ακριβότερη φωτογραφία του κόσμου

Η ακριβότερη φωτογραφία στον κόσμο έχει τον τίτλο «Rhine II» («Ρήνος ΙΙ») και πουλήθηκε σε δημοπρασία του Οίκου Christie’s στη Νέα Υόρκη .... έναντι του αστρονομικού ποσού των 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων,

Επιστροφή πινακίδων εν όψει Πάσχα


Για τις παραβάσεις μέχρι 29-4-2013

Με Απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια, επιστρέφονται από αύριο (30.04.2013) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων),

29 Απρ 2013

ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ…. Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ!!!!



Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον φάρο και για το Κερατσίνι !Με μια μεγάλη και άνετη  νίκη κατά του Αλίμου στο κλειστό της ιχθυόσκαλας ο φάρος Κερατσινιού κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ!

Πυρκαγιά σε σκάφος στη Ζέα


Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ζέας, από το Κέντρο Άμεσης Δράσης του Λ.Σ.-ΕΛ.-ΑΚΤ. για πυρκαγιά στο σκάφος «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ» ΤΠ 1419Ε, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στον τουριστικό λιμένα της μαρίνας Ζέας.

Νέα κατάσχεση ακατάλληλου κρέατος σε κρεοπωλείο στο Κερατσίνι


Στις 25/4 οι ελεγκτές τροφίμων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, κατέσχεσαν 55 κιλά συκωταριών, 6 κιλά εντέρων και κοιλιών και ένα σφάγιο χοίρου βάρους 6 κιλών, σε κρεοπωλείο του Κερατσινίου.

Ιστορικό παιχνίδι σήμερα για τον Φάρο Κερατσινίου!!!


ΝΙΚΗ = ΑΝΟΔΟΣ!!
Σήμερα Δευτέρα 29 Απριλίου στις 9 το βράδυ στο κλειστό του Νικολαΐδη στην Ιχθυόσκαλα πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο
μεγάλος αγώνας μεταξύ του 
ΦΑΡΟΥ και του ΑΛΙΜΟΥ. 

Ερχεται ξανά στον Πειραιά το «Πλοίο της Ειρήνης»

Το Γιαπωνέζικο «Πλοίο της Ειρήνης», που πραγματοποιεί το γύρο της γης για έναν κόσμο χωρίς πυρηνικά φθάνει την Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου 2013, ώρα 7 π.μ. στο λιμάνι του Πειραιά, μεταφέροντας και μήνυμα αλληλεγγύης με τον ελληνικό λαό και τους αγώνες του για την Ειρήνη και εναντίον των πολιτικών σκληρής λιτότητας.

Κορυδαλλός: Παρέμβαση του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας για την ασφάλεια των μαθητών των 4ου και 5ου Γυμνασίων


Μετά από αίτημα των εκπροσώπων της σχολικής κοινότητας των  4ου και 5ου Γυμνασίων Κορυδαλλού προς τη Δημοτική Αρχή σχετικά με την ασφάλεια των μαθητών και των υποδομών των σχολείων, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στην περιοχή των παλιών λατομείων.

Ποιοι δικαιούνται μειώσεις στο χαράτσι και ποιοι απαλλάσσονται


Έπειτα από πολλές ενστάσεις που εκφράστηκαν από την πλευρά της τρόικας, ανακοινώθηκε τελικά από τον Γιάννη Στουρνάρα η διεύρυνση του κύκλου των εξαιρούμενων ή απαλλασσόμενων από το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων, με βασικό κριτήριο το εάν το επίπεδο εισοδήματος των ιδιοκτητών βρίσκεται κοντά στα όρια της φτώχειας.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 2013 ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ


Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, για δεύτερη συνεχή χρονιά, οργανώνουν  σε συνεργασία με το FutureLibrary* τη  Καλοκαιρινή  εκστρατεία    προώθησης  της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας ,  2013» με τίτλο :
«Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος».

4 τροφές που θα εξαφανίσουν το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς σας


Οι κοιλιακοί είναι, ευτυχώς, από τους μύες των οποιων η εκγύμναση φέρνει άμεσα, ορατά αποτελέσματα. Αν θέλετε να δείτε ακόμα δραστικότερες αλλαγές, εκτός απο το να κάνετε σχολαστικά τις ασκήσεις κοιλιακών, μπορείτε να προσθέσετε στη διατροφή σας τροφές που καίνε το λίπος και βοηθάνε στη γράμμωση της περιοχής της κοιλιάς. Ποιες είναι αυτές;

Δήμος Πειραιά : Απολύσεις και λουκέτο στην Δημοτική Ραδιοφωνία και στην Κοινωφελή Επιχείρηση

Κατάλογο με 252 Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) που θα βρεθούν στο στόχαστρο καταργήσεων ή συγχωνεύσεων και θα αποτελέσουν την πρώτη «δεξαμενή» για τις 15.000 απολύσεις υπαλλήλων, εκ των οποίων οι 4.000 εντός του έτους και οι 2000 εξ αυτών άμεσα έχει καταρτίσει η κυβέρνηση.

Κερατσινιώτης στην εντατική από τροχαίο. Όποιος ξέρει, ας βοηθήσει...

Αναγνώστης , αναζητεί πληροφορίες για τροχαίο που έγινε στην παραλιακή τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής και το οποίο έστειλε τον Κερατσινιωτης αναβάτη μιας μηχανής στην εντατική.

«Πόλεμος»Περιφέρειας- Δήμου Πειραιά για τη «παγόδα»

Και ξαφνικά ξέσπασε «πόλεμος» ανάμεσα σε Περιφέρεια και Δήμο Πειραιά για την «παγόδα».

Στο στόχαστρο μπαίνουν 252 οργανισμοί και Δημοτικές Επιχειρήσεις


    Η «Ε» παρουσιάζει τον κατάλογο που έχει καταρτίσει η κυβέρνηση με τα 252 Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) που θα βρεθούν στο στόχαστρο -όπως προανήγγειλε και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης- καταργήσεων ή συγχωνεύσεων και θα αποτελέσουν την πρώτη «δεξαμενή» για τις 15.000 απολύσεις υπαλλήλων, εκ των οποίων οι 2.000 θα πραγματοποιηθούν άμεσα.

Δήμος Κορυδαλλού: 25 «Κυριακές χωρίς μεσάζοντες»


Θεσμός έχει γίνει στον Δήμο Κορυδαλλού το κίνημα «Κυριακές χωρίς μεσάζοντες» στηρίζοντας τους καταναλωτές με τη διάθεση αγροτικών προϊόντων απευθείας από παραγωγούς.

"Όλοι πετούν προς την Ελλάδα»


 Την προσωρνή έξοδο από το ευρώ των ασθενέστερων υποστηρίζει ο οικονομολόγος Χ.Β. Ζιν. "Αξίζει να υπερασπιστούμε το ευρώ". 40% αύξηση του ελληνικού τουρισμού φέτος. Ρεκόρ αφίξεων από Γερμανούς.

Δουλεύετε σε αυτούς τους 20 οργανισμούς του Δημοσίου; Τότε, σε λίγες μέρες απολύεστε

Τη λίστα με τους 20 φορείς του Δημοσίου που πρόκειται να καταργηθούν αμέσως μετά το Πάσχα με ταυτόχρονη απόλυση όλων των εργαζομένων σε αυτούς, αποκαλύπτει σήμερα το Εθνος της Κυριακής σε πρωτοσέλιδο με τίτλο: Λίστα-φωτιά για το Δημόσιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 2.000 απολύσεις πρόκειται να γίνουν μέσα στο Μάιο. Οι 22 οργανισμοί είναι οι ακόλουθοι:

28 Απρ 2013

Πανηγυρική άνοδο η Δραπετσώνα



Σαν σίφουνας πέρασε από τις Τζιτζιφιές ο ΑΣ Δραπετσώνας που επιβλήθηκε με 5-2 του ΑΟΚ Φαλήρου και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του στην Α' Κατηγορία.
ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ-ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ/2-5

Το πρώτο μη κερδοσκοπικό μπαρ της γης (pics)

Εκεί όπου παραγγέλνεις κι άλλη μια μπύρα χωρίς τύψεις Πηγή: www.lifo.gr

 Εκεί όπου παραγγέλνεις και άλλη μια μπύρα χωρίς τύψεις!!



Ένα μπαρ διαφορετικό από τα άλλα. Εκτός από την DIY διακόσμηση, εκτός από τις χαμογελαστές κούπες, εκτός από την τεράστια ποικιλία στις μπίρες, το μπαρ Shebeen στη Μελβούρνη έχει και κάτι άλλο μοναδικό. Έχει χαρίσει πάνω από 200.000 δολάρια για καλό σκοπό μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και 800.000 μέσα σε τρία χρόνια.

Εκπληκτικός ο Θάνος Μικρούτσικος στο Κερατσίνι(video)

Στο Κερατσίνι για χάρη του καφέ Άξιον Εστί έδωσε μια μαγική παράσταση ο Θάνος μικρούτσικος με την Ρίτα Αντωνοπούλου . 

Νάτα τα παιδιά μας ! ( του 6ου Γυμνασίου Κερατσινίου )

Πήγα γιατί ο φίλος μου ο Ιορδάνης μου είπε:
Έλα ρε να δείς μια παράσταση που κάνουμε για το τέλος της χρονιάς, ωραία θα είναι.
Ο Ιορδάνης ο Μαυρουδής εκτός από φίλος μου είναι και διευθυντής του 6ου Γυμνάσιου Κερατσινίου.

Mάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Τόνυ Άντονυ


Ήταν κοινό μυστικό ότι ο Τόνυ Αντονυ βιώνει από τις πιο δυσκολότερες περιόδους της ζωής του.

Δάκρυσε ο Βασίλης Καρράς – Tο συγκινητικό αντίο στο κοινό του

Ποιος το περίμενε; Ένας τέτοιας κλάσης ερμηνευτής με αμέτρητες επιτυχίες να ξεσπάσει σε λυγμούς Ήταν λίγο μετά τις 06.00 το πρωί όταν ο Βασίλης Καρράς δέχτηκε στην πίστα χιλιάδες λουλούδια και αναγκάστηκε να καθίσει επάνω τους χρησιμοποιώντας τα σαν καρέκλα.

Αυτός είναι ο πιο διάσημος τροχονόμος του Πειραιά!

Είναι σίγουρο ότι τον έχετε δει κι εσείς επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου, έξω από γνωστό κατάστημα με σπεσιαλιτέ την πίτσα, πάνω στην πλατεία Κοραή!

Kατερίνα Στανίση: «Έχασα ό,τι είχα και δεν είχα. »

Πάλι από την αρχή ξεκινά την καριέρα της η Κατερίνα Στανίση, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια καθώς όπως όλοι οι Έλληνες, έτσι και εκείνη έχει οικονομικά προβλήματα.

Ανεξήγητα -ακόμα και σήμερα- μυστήρια

Ενοχλητικές εκτροπές από την κανονικότητα και φυσικές ανωμαλίες!

Τα περισσότερα μυστήρια της οικουμένης, όταν ιδωθούν με κριτική μάτια και καχύποπτο πνεύμα, καταρρέουν συνήθως κάτω από το βάρος της επιστημονικής αμφιβολίας.

Πώς να αποφύγετε τον τσακωμό στις διακοπές


Το Πάσχα πλησιάζει και οι περισσότεροι σκέπτονται ήδη την μίνι-απόδρασή τους από την πόλη. Οι πιο τυχερή με το αγαπημένο τους πρόσωπο. Αλλά και οι διακοπές κρύβουν μερικές παγίδες και μπορούν να σας χαλάσουν τα σχέδια.
Μικρό-παρεξηγήσεις μπορούν να δώσουν το έναυσμα για να ξεσπάσει ένας μεγάλος καβγάς, ξεχνώντας τις μέρες συγχώρεσης, κατάνυξης και αγάπης.

Ο «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» του ΕΥΡΩ…


Γράφει Ιωάννης Δ. Ζαφειρόπουλος

-       Ό,τι ΔΕΝ κατόρθωσε ο Χίτλερ με τα τανκς, τη «Βέρμαχτ» και τα στούκας του η δεκαετία του ’40, το πετυχαίνουν τώρα οι Γερμανοί και οι διεθνείς κερδοσκόποι με ένα τυπωμένο παλιόχαρτο: Το ευρώ – που το εκτυπώνουν οι … ΙΔΙΟΙ στην «Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα» - που έχει έδρα τη … Φρανκφούρτη της Γερμανίας (φυσικά!), οδηγεί τους λαούς και τα κράτη στη μεθοδική ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ – μέσω χρεωκοπίας.

Βρετανικό χασίς και λίρες στα Καμίνια


Στην περιοχή των Καμινίων Αττικής συνελήφθη από ειδική ομάδα Αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Ι. Ρέντη, αλλοδαπός άνδρας Βρετανικής καταγωγής, διότι ύστερα από αξιοποίηση ανώνυμης πληροφορίας και κατόπιν διενέργειας κατ’ οίκον έρευνας σε διαμέρισμα 6ου ορόφου, στο οποίο διέμενε ο ανωτέρω, παρουσία εκπροσώπου της Δικαστικής Αρχής, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός της οικίας του:

Έρχεται ενιαία σύνταξη 360 ευρώ για όλους!


Το σχέδιο ντροπής που ήταν στα σκαριά για σύνταξη στα 360 ευρώ φαίνεται πως θα υλοποιηθεί. Όπως είχαμε αναφερθεί και σε προηγούμενο δημοσίευμα η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ακολουθήσει, εφόσον γίνει δεκτό, τα πρότυπα του σουηδικού μοντέλου.

Μέλη της Χρυσής Αυγής εισέβαλαν με ρόπαλα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Ένταση προκλήθηκε στις 24/04 στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όταν μέλη της Χρυσής Αυγής εισέβαλαν με ρόπαλα προκειμένου να δώσουν αίμα… μόνο για Έλληνες.

Τιμητική βραδιά από τους Κρήτες Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Η  Ένωση Κρητών Κερατσινίου Δραπετσώνας “ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ” θα πραγματοποιήσει μεγάλη τιμητική Κρητική  βραδιά το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 και ώρα 20:30 μμ στο Λιμανάκι του Αγίου Νικολάου στο Κερατσίνι.

Πειραιάς: «Σκηνοθέτησαν» ληστεία σε βάρος 38χρονου

Συνελήφθησαν την 25-4-2013 στο Πέραμα και στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, πέντε (5) ημεδαποί (τέσσερις (4) άνδρες και μία (1) γυναίκα), ηλικίας 21, 26, 27, 30 και 29 ετών αντίστοιχα,

Ο… άλλος Πειραιάς

Νέες παρεμβάσεις στον Πειραιά αλλάζουν την εικόνα του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας μας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων να αντικρίζουν ένα σύγχρονο λιμάνι που αναδεικνύει το πλούσιο παρελθόν του.

Κάθε Κυριακή και ένα διαφορετικό προϊόν χωρίς μεσάζοντα από τον Δήμο Κορυδαλλού (Δείτε το Πρόγραμμα)

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ
Μετά την επιτυχημένη διάθεση προϊόντων απ’ ευθείας από τους παραγωγούς ο Δήμος Κορυδαλλού συνεχίζει τη συγκεκριμένη δράση με τα παρακάτω προϊόντα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 Απριλίου από 09.00 έως 14.30:στο χώρο του Δημοτικού πάρκινγκ (Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών):