31 Μαρ 2013

Δείτε όλη την εκπομπή του ΣΚΑΙ για την ποδηλατοβόλτα στο Κερατσίνι.



Δείτε όλη την εκπομπή με παρουσιάστρια την Αφροδίτη Σημίτη


«Μου παίρνουν και το σπίτι»

Κ. Αρζόγλου: Τα ντουβάρια μπορούν να τα πάρουν, τη φαντασία μου ποτέ

Με κατάσχεση και του σπιτιού του για ένα παλιότερο δάνειο κινδυνεύει ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου.

Ο Θάνος Μικρούτσικος και η Ρίτα Αντωνοπούλου στο ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ cafe στο Κερατσίνι



Το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ γιορτάζει τα 13 χρόνια ύπαρξης του και σας προσκαλεί σε ένα μεγάλο event στις 26 Απριλίου και ώρα 21:30!!! Επίτιμοι προσκεκλημένοι θα είναι ο Θάνος Μικρούτσικος και η Ρίτα Αντωνοπούλου!! Τους ευχόμαστε χρόνια πολλά γεμάτα δημιουργία και ωραίες βραδιές .

Βρούτσης: Δεν τίθεται θέμα αναστολής της καταβολής συντάξεων

Δεν τίθεται θέμα αναστολής της καταβολής συντάξεων σε δικαιούχους κάτω των 60 ετών, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η τρόικα έθεσε τέτοιο ζήτημα. Επεσήμανε πως η κυβέρνηση ουδέποτε θα έκανε αποδεκτό ένα τέτοιο αίτημα.

O δήμαρχος Ιθάκης χαστούκισε δημοτικό σύμβουλο - Δείτε βίντεο

Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιθάκης την Παρασκευή, όταν ο δήμαρχος, Γιάννης Κασσιανός, σηκώθηκε και χαστούκισε δημοτικό σύμβουλο  κατά τη διάρκεια συζήτησης που αφορούσε στην «Ορθή επανάληψη της αρ. 237/2013 απόφασης του Συμβουλίου 'Παραχώρηση αίθουσας του Δήμου για τις ανάγκες του Ειρηνοδικείου Ιθάκης'», με εισηγητή τον δήμαρχο του νησιού.

«Δαμάζοντας τα κύματα» στο λιμάνι της Κιμώλου

Ένα εντυπωσιακό βίντεο, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου που από τη μια, τιμά και αναδεικνύει τις ικανότητες των ελλήνων ναυτικών, απο την άλλη όμως δείχνει τη γύμνια και την έλλειψη υποδομών στα νησιά μας.

30 Μαρ 2013

Κάθε Κυριακή και ένα διαφορετικό προϊόν χωρίς μεσάζοντα από τον Δήμο Κορυδαλλού (Δείτε το Πρόγραμμα)

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ
Μετά την επιτυχημένη διάθεση προϊόντων απ’ ευθείας από τους παραγωγούς ο Δήμος Κορυδαλλού συνεχίζει τη συγκεκριμένη δράση με τα παρακάτω προϊόντα:
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ από 09.00 έως 14.30:στο χώρο του Δημοτικού πάρκινγκ (Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών):

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια πήγε σε στριπτιτζάδικο και το γλέντησε με... γυναίκες!

Φιρί φιρί το πάει να ξανά φάει ξύλο από τον άγριο σύντροφο της Κρις Μπράουν! Πάνω που ηρέμησαν τα πράγματα στη σχέση του διάσημου ζευγαριού, το «κακό» κορίτσι του διεθνούς jet set  ξανά κύλησε στις παλιές καυτές της συνήθειες!

Καταγγελία βασανισμών στη Δραπετσώνα

Καλημέρα κύριε Δένδια και με γεια ο φασιστικός τρόπος αντιμετώπισης των μεταναστών που εντελώς οργουελικά έχει ονομαστεί  “Ξένιος Δίας”. Είμαι σίγουρος ότι αν ήξερε ο Δίας ότι κάποιος ανθ-υπάνθρωπος με εξουσία

10ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΑΝ ΚΟΒΑΣΙΤΣ

Ο σύλλογος μας διοργανώνει το 1ο προπονητικό volleyball camp, σε συνεργασία με τον πρώην προπονητή της Εθνικής Σερβίας γυναικών και  τεχνικό σύμβουλο μας κ. Ζόραν ΚΟΒΑΣΙΤΣ και την έμπειρη προπονητική του ομάδα

Σύλληψη ημεδαπού στην Δραπετσώνα για οφειλές στο δημόσιο

Συνελήφθη στη Δραπετσώνα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Δραπετσώνας, 29χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 116.691,51 ευρώ.

¨ Άλλη μια Κυριακή χωρίς μεσάζοντες για τον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνα (Δείτε τα προϊόντα)

Ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας στην προσπάθεια του να στηρίξει τις οικογένειες τις πόλης μας     πραγματοποιεί, για άλλη μια Κυριακή, με Έλληνες Παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες, λαϊκή αγορά την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 από της 10:00 πμ εώς της 14:00 στην Πλατεία Κύπρου, απέναντι από το Δημαρχείο Κερατσινίου με την διάθεση των εξής προϊόντων:

O ΟΛΠ Α.Ε. υποδέχθηκε το κρουαζιερόπλοιο Costa Magica


 Με εορταστικές εκδηλώσεις ο ΟΛΠ Α.Ε. υποδέχθηκε το κρουαζιερόπλοιο Costa Magica, στο κεντρικό λιμάνι κρουαζιέρας, τιμώντας έτσι την ημέρα συμπλήρωσης 65 χρόνων λειτουργίας της εταιρίας COSTA CROCIERΕ,

29 Μαρ 2013

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση Απονομής Βραβείων του Διεθνούς Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού του ΟΛΠ


Ολοκληρώθηκε στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ Α.Ε., η εκδήλωση Απονομής Βραβείων του Διεθνούς Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για τη μετατροπή του SILO και του περιβάλλοντος χώρου του σε Μουσείο Ενάλιων Αρχαιοτήτων, ένα έργο το οποίο εντάσσεται στο συνολικό πλέγμα έργων της Πολιτιστικής Ακτής Πειραιά.

ΠΕΝΤΕ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

Πέντε περιπτώσεις διασήμων που σπατάλησαν τα λεφτά τους σε ανέσεις, επιπόλαιες επενδύσεις και βρέθηκαν με ένα στρογγυλό μηδενικό στο λογαριασμό τους.

Χρυσή Αυγή εναντίον... Estee Lauder

«Μιλούν σαν ναζί, φέρονται σαν Ναζί, είναι Ναζί», δήλωσε για τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ο συνιδρυτής της εταιρίας καλλυντικών Estee Lauder και πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, Ρόναλντ Λόντερ.

Εξαφάνισε τις κατσαρίδες με τρόπο φυσικό. Και όμως γίνεται!


Μία αρκεί για να σε τρομοκρατήσει τόσο, ώστε να φωνάξεις τον άντρα του σπιτιού να αναλάβει την εξολόθρευση. Να πώς να το κάνεις μόνη σου!
-Τοποθετήστε φέτες ή φλούδες αγγουριού στα σημεία που συχνάζουν, χωρίς να ξεχνάτε τις επιφάνειες που βρίσκονται ψηλά (πάνω στο ψυγείο, σε ντουλάπια, κουρτινόξυλα κτλ.).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ «Ποντικοί στα Αποδυτήρια

Όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα αξίας 3.000 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι διαρρήκτες από τα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Ολυμπιακού Κερατσινίου στο γήπεδο της Νίκαιας.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ : Να μη φύγει το Πανεπιστήμιο από τον Πειραιά

Σε άρθρο του ο καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά κος Κατσανέβας υποστηρίζει σθεναρά την άποψη να μην ενσωματωθεί το Πανεπιστήμιο της πόλης μας με το Πανεπιστήμιο Αδαμάντιος Κοραής, όπως προβλέπεται στο “σχέδιο Αθηνά” του πειραιώτη βουλευτή και Υπουργού κου Αρβανιτόπουλου. Αυτό προτείνουμε κι εμείς, να μην χαθεί το όνομα του Πειραιά ούτε από το Πανεπιστήμιο του. 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TOY ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συναντήθηκε  στο Δημαρχείο με την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κυρία Βαρβάρα Ανεμοδουρά, την Πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου κυρία Μαρία Μενενάκου και τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κώστα Κούβαρη.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ


Δύο πολύ σημαντικές περιβαλλοντικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, το Σαββάτο 23 Ματρίου στα πλαίσια μιας τοπικής εκστρατείας περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης που στοχεύει στην παρότρυνση των δημοτών προς την κατεύθυνση της συμμετοχικής προσπάθειας για την προστασία του Περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων.    

Αυτοί είναι οι πολιτικοί που τους διέγραψαν δάνεια

Όλη η λίστα με τα ονόματα βουλευτών και υπουργών - Οι τράπεζες διέγραφαν δάνεια πολιτικών παρασέρνοντας στον πάτο την κυπριακή οικονομία

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Νέο κύκλο συναντήσεων με φορείς του ευρύτερου Πειραιά ξεκίνησε από σήμερα, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του, να τους καταστήσει ενεργούς συμμέτοχους και συμπαραστάτες στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

28 Μαρ 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Έμβρυο χορεύει στην κοιλιά της μαμάς του(VIDEO)

Τις ικανότητές της στο χορό έδειξε μια μπέμπα πριν καν γεννηθεί. Όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο το έμβρυο δεν σταματάει να χοροπηδά στην κοιλιά της μητέρας του, η οποία

Για όσους γεννήθηκαν μέχρι και το 1985

Όσοι ανήκετε σε αυτές τις ηλικίες ..θα καταλάβετε: «H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε...Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να... μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε. Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή..

Κόντρα στην κρίση ο Πειραιάς

Tριπλάσια ήταν η κερδοφορία της εταιρείας ΣΕΠ Α.Ε. (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά), θυγατρικής του ομίλου Cosco στην Ελλάδα, η οποία διαχειρίζεται τις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ στο λιμάνι του Πειραιά. Συγκεκριμένα τα κέρδη του 2012 ανήλθαν σε 19,86 εκατ. δολ., έναντι 6,5 εκατ. δολ. το 2011.

Έπεσε στον προβλήτα το C/V «EVER LAWFUL»

Το πρωί το C/V «EVER LAWFUL» σημαίας Σιγκαπούρης, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσής του επί του προβλήτα «Ν. ΣΕΜΠΟ» Κερατσινίου, ήρθε σε επαφή με τον προβλήτα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εκδορές και εσοχή στη δεξιά πλευρά του πλοίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Φουλ για άνοδο!!!

Το θρίλερ της ανόδου στη Β΄ Πειραιά καλά κρατεί. Ο εξελίξιμος νεαρός τεχνικός της ομάδας Γιάννης Δεσποτίδης με τον βοηθό του Βαγγέλη Κοροπούλη φροντίζουν να ανεβάσουν την ένταση των προπονήσεων

Πειραιάς: Δεσμεύθηκαν πάνω από 5 τόνοι εξωτικών φρούτων

Οι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, προχώρησαν στη δέσμευση 5.100 κιλών αφυδατωμένης παπάγιας και φρουτοσαλάτας εξωτικών φρούτων, προέλευσης Ταϊλάνδης.  

Απίστευτη βεντέτα Ρομά με Χρυσαυγίτες: «Μιχαλολιάκο θα πεθάνεις» [video]

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τους Ρομά να απειλούν το Νίκο Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή ότι θα χυθεί αίμα.

Με Συναυλία έργων γνωστών συνθετών για πιάνο ολοκληρώνονται οι «Μουσικές Ιχνηλασίες» στο Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη


Έργα γνωστών συνθετών για πιάνο ερμηνεύουν οι καθηγητές πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μουσικές Ιχνηλασίες» που διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο. 

4 πράγματα που ξενερώνουν αμέσως τις γυναίκες

Μπορείς να ρίξεις μια γυναίκα με ένα ωραίο χαμόγελο, ή με ένα επιτυχημένο αστείο όμως πολύ εύκολα μπορείς και να την ξενερώσεις με μερικά πράγματα.Κάποια από αυτά μπορείς να τα διορθώσεις με λίγη προσοχή, ενώ κάποια άλλα χρειάζονται μεγαλύτερη προσπάθεια.Λαδωμένα μαλλιά.

Σύλληψη 54χρονης για πλαστογραφία και απάτη σε βάρος του ΙΚΑ στην Νίκαια


Κατόπιν συνεργασίας των Υπηρεσιών του Ι.Κ.Α. με το Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας, πρωινές ώρες της 22-3-2013 συνελήφθη στη Νίκαια, από αστυνομικούς του Τμήματος, 54χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για τα αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας και πλαστογραφίας πιστοποιητικών.

Αρχίζει ο διαχειριστικός έλεγχος στον Δήμο Πειραιά

Ξεκινάει ο διαχειριστικός έλεγχος στον Δήμο Πειραιά, ο οποίος θα ολοκληρωθεί σε διάστημα τριών μηνών. Οπως προανήγγειλε ο δήμαρχος στην εκπομπή «Τα παράπονα στον Δήμαρχο» ο έλεγχος θα διεξαχθεί σε βάθος δεκαετίας.

Η απονομή των βραβείων του διεθνούς Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού του ΟΛΠ

Με την απονομή των βραβείων του διεθνούς Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για το Μουσείο Ενάλιων Αρχαιοτήτων από τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κων/νο Αρβανιτόπουλο, τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κωστή Μουσουρούλη,

Έξαρση ασθενειών στην Ελλάδα της κρίσης


 Ειδικοί από τον χώρο της υγείας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: η σκληρή λιτότητα οδηγεί όχι μόνο σε αύξηση των ψυχικών παθήσεων αλλά και στην επανεμφάνιση μολυσματικών ασθενειών.

Πρόγραμμα «Στηρί-ΖΩ» Δήμου Κορυδαλλού:με εμβολιασμούς ανασφάλιστων παιδιών

Μετά την ανταπόκριση αρκετών οικογενειών συνεχίζεται με επιτυχία η δράση εμβολια-σμού ανασφάλιστων παιδιών του Δήμου Κορυδαλλού στο πλαίσιο του προγράμματος Στηρί-ΖΩ με τίτλο «Εμβολιά-ζουμε: παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα» σε συνεργασία με την ΜΚΟ Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ρυθμίσεις για όσους έχουν στεγαστικά δάνεια


Σειρά ρυθμίσεων για τη διευκόλυνση των δανειοληπτών που έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση, προωθεί η κυβέρνηση, ενώ σχεδιάζει την επικαιροποίηση και τον εξορθολογισμό του υφιστάμενου νόμου (3869/2010).

Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στο πρωινό μας;

Ένα καλό πρωινό είναι η κινητήρια δύναμη του οργανισμού για να αντιμετωπίσει την απαιτητική καθημερινότητα. Παίρνετε όμως το σωστό πρωινό;

27 Μαρ 2013

Η συγχώνευση Mega – Star καθορίζει τις εξελίξεις


      Μπορεί να έχει «παγώσει» για τα καλά το θέμα της συγχώνευσης Mega – Star, με δεδομένη τη διάσταση απόψεων που υπάρχει μεταξύ Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα, σύντομα όμως το θέμα θα έρθει ξανά στην επιφάνεια και αναμένεται πλέον να απαντηθεί οριστικά, όπως διαβάζουμε στο enimerosi24.gr.

Απαγόρευση εισόδου γενετικά τροποποιημένων φρούτων στο Τελωνείο Πειραιά


Στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποίησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Πειραιά,

Συνελήφθη ο σκηνοθέτης Δημήτρηε Κολλάτος για τη σημαία που είχε αναρτήσει στο μπαλκόνι του

"Έχω δέκα αστυνομικούς έξω από το σπίτι μου, που ζητούν να κατεβάσω τη σημαία. Αλλά δεν θα την κατεβάσω" είπε πριν από λίγο o Δημήτρης Κολλάτος, που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι από στιγμή σε στιγμή, φθάνει Εισαγγελέας για να μπει στο σπίτι του.

Από 2 Απριλίου το Μνημείο Μάντρας Μπλόκου Κοκκινιάς θα είναι ανοιχτό για το κοινό


Από 2 Απριλίου το Μνημείο Μάντρας Μπλόκου Κοκκινιάς θα είναι ανοιχτό για το κοινό από Τρίτη έως Παρασκευή 09:00-11:00.

Ανακαλούνται σαλάμι και κονσέρβες λόγω ανίχνευσης κρεάτος αλόγου


Σε συνέχεια των Εργαστηριακών Αποτελεσμάτων δειγμάτων που ελήφθησαν μετά από σχετικούς ελέγχους της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, ο ΕΦΕΤ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι ανιχνεύθηκε DNA αλόγου στα εξής προϊόντα:

Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά: Πολλά τα προβλήματα στα νοσοκομεία του Πειραιά


Προς τον Υπουργό Υγείας & Κ.Α.
Κο Λυκουρέντζο Ανδρέα
ΘΕΜΑ : « Άμεση σύγκλιση σύσκεψης για τα προβλήματα Νοσοκομείων του Πειραιά »

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ ΣΤΗ ΣΙΕΡΑ ΛΕΟΝΕ(VIDEO)

"Οι άνθρωποι αυτοί φώναζαν ρυθμικά το όνομά μου και ήθελα να ανοίξει η Γη να με καταπιεί, άσχετα που δεν το έδειχνα. Τραγουδούσαν, όμως, και κάτι άλλο: "ο Αντώνης θα δώσει τέλος στη φτώχεια και την πείνα μας"!

Το συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ της Action Aid με τον Αντώνη Κανάκη(photos)

Εικόνες που σοκάρουν και ταρακούνησαν τους τηλεθεατές προβλήθηκαν χθες από την τηλεόραση του Αντ1 στη θέση του "Ράδιο Αρβύλα"!

Α.Ρ.Σ.Ι.: Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ

Συνεχίζεται με μαζικότατη συμμετοχή των ειδικευόμενων γιατρών η επίσχεση στα νοσοκομεία του Πειραιά – Νίκαια, Τζάνειο και Μεταξά.

COSCO – ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Χρυσές δουλειές! Διπλασίασαν τα κέρδη από τον Πειραία οι Κινέζοι το 2012

Σημαντική άνοδο εσόδων και διπλασιασμό κερδών κατάφερε να πετύχει η Cosco το 2012 στη μονάδα της στον Πειραιά, σύμφωνα με ανακοινώσεις της COSCO Pacific σε συνέντευξη Τύπου στο Hong Kong.

Γλέντι γνωριμίας της Εργατικής Λέσχης Κερατσινίου Δραπετσώνας

Η  Εργατική  Λέσχη  Κερατσινίου Δραπετσώνας  καλεί   εργαζόμενους , ανέργους , μετανάστες  από  τις  γειτονιές  μας  στο  γλέντι - συλλογική  κουζίνα ,με  ζωντανή μουσική  που διοργανώνει  το Σάββατο 30 Μάρτη στις 8:00 ,