28 Φεβ 2013

Λαϊκή αγορά χωρίς μεσάζοντες στο Κερατσίνι!!!



Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 10.00 π.μ. επί της 25ης Μαρτίου (στην παλιά Εφορία Κερατσινίου)
-ΜΑΖΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Εγκαίνια για την γραμμή Ικόνιο – Θριάσιο – Κομβικής σημασίας το έργο για Cosco – HP

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης θα εγκαινιάσουν αυριο τη σιδηροδρομική γραμμή Ικόνιο- Θρίασιο που θα μετατρέψει τον Πειραιά σε κομβικό λιμάνι της Ευρώπης αφού πλέον τα προϊόντα των πολυεθνικών θα πηγαίνουν πιο γρήγορα στις χώρες της Γηραιάς Ηπείρου αφού θα αποφεύγουν τη χρονοβόρα μεταφοράς τους με πλοία.

Συνάντηση Λουκά Τζανή με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη


Νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθείς στις 6 Μαρτίου
   
Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Θανάση Αθανασόπουλο επισκέφτηκαν σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2013 τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη,

Θέλει να αλλάξει κελί λόγω… τσιγάρου ο Παπαγωργόπουλος

Δύσκολη νύχτα πέρασε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλος αφού πολλοί από τους εννέα συγκρατούμενούς του στο κελί... καπνίζουν.

Τον διώχνουν από τη Βουλή-τον εγκαταλείπουν τα στελέχη


Να μαζέψει τα πράγματα και να φύγει, όχι από το σπίτι, αλλά από τη Βουλή αναγκάστηκε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος δεν κατάφερε στις τελευταίες εκλογές να κερδίσει έδρανα στο Κοινοβούλιο.

Αυτός είναι ο άνδρας που τεμάχισε, έβρασε και πέταξε στο βόθρο τον φίλο του

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του 36χρονου άνδρα που πυροβόλησε, σκότωσε και στη συνέχεια τεμάχισε, έβρασε και πέταξε στο βόθρο τον φίλο του επειδή πίστευε πως του έκλεψε ποσότητα ηρωίνης.

Πανικός στα φαρμακεία της Ελλάδας

Σύμφωνα με τον Guardian, εκατοντάδες τύποι φαρμάκων σημειώνουν χαμηλό ρυθμό ανεφοδιασμού και η κατάσταση χειροτερεύει.

Καρναβάλι 2013 στη Νίκαια-Ρέντη

Σειρά εκδηλώσεων περιλαμβάνει το φετινό καρναβάλι του Δήμου Νίκαιας – Αγ· Ιωάννη Ρέντη που ξεκινά στις 24 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 10 Μαρτίου.

Η Μονή Εσφιγμένου προσφέρει πολύτιμο πίνακα για να μειωθεί το χρέος της Ελλάδας

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προκειμένου να βοηθήσουν την Ελλάδα προχωρούν οι μοναχοί της Μονής Εσφιγμένου, οι οποίοι αποφάσισαν να παραχωρήσουν ένα από τα πιο ιστορικά κειμήλια που κατέχουν, την περίφημη «Σκηνή του Ναπολέοντα» στη Γαλλία.

Ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου στο Ειδικό Σχολείο Κορυδαλλού

Έναν ακόμη χώρο άθλησης θα αποκτήσουν σύντομα οι νέοι του Κορυδαλλού και της ευρύτερης περιοχής, όταν θα έχει ολοκληρωθεί το έργο κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου και αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο σχολικό συγκρότημα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Μουσικού Γυμνασίου Κορυδαλλού. Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.404.045 €,

Επιτυχημένη η έρευνα για πετρέλαιο σε Ιόνιο και νότια Κρήτη


 «Τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει από τις σύνθετες γεωφυσικές έρευνες για υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης είναι πολύ καλά», τόνισε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Petroleum Geo-Services Σβέρρε Στράντενες σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στην Πάτρα, με αφορμή την επιστροφή του γεωφυσικού ερευνητικού σκάφους «Nordic Explorer».

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Το Δ.Σ. του Δήμου Περάματος κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 25/02/2013 ομόφωνα εκφράζει την απόλυτη αντίθεση του στις αποφάσεις του Υπουργού Περιβάλλοντος για μεταφορά των λυμμάτων της Ανατολικής Αττικής στην Ψυτάλλεια και απαιτεί:

Πάμε για σύγκρουση με την τρόικα

Σε σύγκρουση με την τρόικα οδηγείται η κυβέρνηση καθώς από τους ελέγχους των τεχνικών κλιμακίων διαπιστώνεται ότι οι στόχοι δεν έχουν επιτευχθεί και οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις παραμένουν στον πάγο.

27 Φεβ 2013

Φεύγει η Αλέκα, έρχεται η Λιάνα;

Ανοιχτό άφησε το θέμα της ανανέωσης στην ηγεσία του ΚΚΕ η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη, καθώς, όπως υποστήριξε στη ΝΕΤ, «το ίδιο το κόμμα απαιτεί ανανέωση ηγεσίας».

Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου

Η Karlie Kloss έχει πόδια χιλιόμετρα

Για τα νέα εσώρουχα της Victoria’s Secret ποζάρει η Karlie Kloss, η οποία έχει καταφέρει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα τοπ μόντελ στον κόσμο.

Ερώτηση Ανεξάρτητου βουλευτή Γ. Κουράκου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά


ΠΡΟΣ:
κ. Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Υπουργό Οικονομικών 

Ας προσέξει ο ελληνικός λαός…



- - ΕΛΛΗΝΕΣ: - Προσέξτε !
- - Θα επιχειρηθεί (στο άμεσο μέλλον) ένα είδος «νεκρανάστασης – παρθενορραφής» του υπάρχοντος σάπιου πολιτικού συστήματος – της «κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας» - μέσα από κάποιου είδους (δήθεν) «σοσιαλ-δημοκρατικές – πολιτικοκοινωνικές μεταρρυθμίσεις»

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ



   Το Δ.Σ. του Δήμου Περάματος κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 25/02/2013 ομόφωνα εκφράζει την απόλυτη αντίθεση του στην επαναλειτουργία του εργοστασίου της ΔΕΗ στο Κερατσίνι.

Ισόβια στον Παπαγεωργόπουλο χωρίς ελαφρυντικά

Την ενοχή του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου για το αδίκημα της κατ' εξακολούθηση άμεσης συνέργειας στη μεγάλη υπεξαίρεση στο Δήμο Θεσσαλονίκης αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Nότης Σφακιανάκης:"Kαι ο Χατζηδάκις ήταν ομοφυλόφιλος, αλλά δεν βγήκε ποτέ φωναχτή κραχτή"(video)

To χθεσινό "Ολα μπάχαλο φέτος" είχε σαν μοναδικό καλεσμένο τον Νότη Σφακιανάκη, που ήταν χείμαρρος και μίλησε για όλους για όλα...
Αναφέρθηκε στον Παντελή Παντελίδη , που δεν τον έχει ακούσει καθώς δεν ακούσει ελληνική μουσική και αποκάλυψε πως του είχαν κάνει ακρόαση για το μαγαζί, αλλά προφανώς δεν τα είχε καταφέρει...

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά έχει προσφύγει νομικά για την δραστική ουσία στα φάρμακα


Ο Ιατρικός Κόσμος δια των θεσμικών του οργάνων έχει πάρει θέση κατά της αντιεπιστη-μονικής αναγραφής της δραστικής ουσίας και όχι της εμπορικής ονομασίας του φαρμάκου.

24ωρη απεργία στα ναυπηγεία Ελευσίνας

Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Ελευσίνας. Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Ανάπτυξης, στην πλατεία Συντάγματος.

Το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στην ημερήσια διάταξη του δημοτικής αρχής του Κερατσινιού Δραπετσώνας.


Στην εποχή που η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κινείται στον αστερισμό του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου, θα περίμενε κανείς ότι οι τοπικές διοικήσεις των δήμων θα ήταν πιο «ευαίσθητες» και δεν θα έμπαιναν σε αυτή τη διαδικασία. Κι όμως ο δημοτική αρχή όχι μόνο συναινεί σε αυτή τη λογική αλλά πρωτοστατεί . Πρωτοστατεί σε ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο. Πρώτα να γίνει η συμφωνία για την ίδρυση και εγκατάσταση νέας μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, για να ακολουθήσει το ξεπούλημα του υπάρχοντος εργοστασίου.

Η Μάχη της Κοκκινιάς στην Νίκαια

Ο Δήµος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη σας προσκαλεί να πάρετε µέρος στις Εκδηλώσεις Μνήµης για την επέτειο της Μάχης της Κοκκινιάς, που έγινε στις 6,7 & 8 Μάρτη 1944.

Θεωρητικά μαθήματα τέχνης & καλλιτεχνικές δράσεις στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά


Το Τμήμα Καλλιτεχνικής Παιδείας & Επιμόρφωσης της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) και το Τμήμα Δημοτικής Πινακοθήκης & Μουσείων, διοργανώνουν για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο,

Αποτελέσματα ελέγχων στα νοσοκομεία του Πειραιά


Μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά στα τρία νοσοκομεία που βρίσκονται εντός των χωρικής της αρμοδιότητας (Π.Γ.Ν. Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων»,

Τα 265 σημεία σε όλη την Ελλάδα που θα μάθετε για το ΕΣΠΑ


Αναλυτικές απαντήσεις σε όλες τις κρίσιμες ερωτήσεις για το πρόγραμμα

Σε 265 σημεία σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων τα Επιμελητήρια και οι Περιφέρειες μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που αφορά δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η φτώχεια χτυπάει την πόρτα του 31% των Ελλήνων


Το ποσοστό στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι 24,2%

Το 31% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού, ενώ στην ΕΕ το αντίστοιχο ποσοστό είναι 24,2%, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες και αναφέρονται στο 2011.

26 Φεβ 2013

Ληστεία σε τράπεζα στο Κερατσίνι υπό την απειλή εκρηκτικών

Ο πελάτης που περίμενε στην ουρά στην τράπεζα ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά... Περίμενε τη σειρά του για να ...ληστέψει! 

Ξεκινάει η προβολή του «1821» στην Αλβανία με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο...

"Tα μυστικά της γέννησης της νέας Ελλάδας επάνω στον ανακυκλωμένο μύθο της αρχαίας Ελλάδας"...
Με αυτόν τον προκλητικό υπότιτλο, οι Αλβανοί διαφημίζουν την επικείμενη πρεμιέρα του "1821", στο συνδρομητικό κανάλι DigitAlb, το βράδυ της Πέμπτης.

Καυτό τρίγωνο!!!


του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Λίγο πριν τη συνάντηση του με τον Ταγίπ Ερντογάν ο Αντώνης Σαμαράς θέλησε να στείλει μήνυμα στον Τούρκο ομόλογο του, αλλά και στην Άνγκελα Μέρκελ με την ομιλία του το διεθνές Συνέδριο για την Ενέργεια «Athens Energy Forum 2013».

Πρόστιμα 700.000 ευρώ σε Alpha και ANT1 επέβαλε το ΕΣΡ

Πρόστιμα συνολικού ύψους 700.000 ευρώ επιβλήθηκαν, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΡ, στους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha και ANT1, για παράνομη προβολή των τηλεπαιχνιδιών Boing και Τηλεκύβος, αντίστοιχα, που μεταδίδονται χωρίς την άδεια της αρμόδιας Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Σύλληψη για κλοπή στον Πειραιά

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι του Πειραιά,από στελέχη της Διοίκησης Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής και με τη συνδρομή στελέχους του Τμήματος Ασφάλειας Ερμούπολης Σύρου, κατά την αποβίβασή του από Επιβατικο πλοίο, ένας 31χρονος, για κλοπή.

Απεργία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο μετρό

Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες κατέρχονται, πιθανώς από την Πέμπτη 28-2-2013, οι εργαζόμενοι στο μετρό Θεσσαλονίκης, αντιδρώντας στην πρόθεση της αναδόχου κοινοπραξίας του έργου να προχωρήσει άμεσα (μετά την ολοκλήρωση της αρχαιολογικής έρευνας στον σταθμό Βενιζέλου) σε περίπου 400 απολύσεις.

"Εσείς οι Ιταλοί δεν είστε Ελλάδα"

«Εσείς οι Ιταλοί δεν είστε Ελλάδα» δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα la Repubblica, ο αρμόδιος του γερμανικού κυβερνώντoς κόμματος για την εξωτερική πολιτική Φίλιπ Μίσφελντερ,

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


Μια σημαντική διοργάνωση, τους Προκριματικούς Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας 2013, που στόχο έχουν την άρθρωση ενός αποτελεσματικού, ευγενούς και όχι ξύλινου λόγου για τα παιδιά, φιλοξένησε το 6ο Γενικό Λύκειο Πειραιά (Αφεντούλη 5).

Μουσικές Ιχνηλασίες 2013 στην Νίκαια



 ΚΥΡΙΑΚΗ  3/3/2013 – ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΙΘΑΡΑΣ
Το κιθαριστικό σύνολο “ΝΙ.ΡΕ. Κιθάρες” του Δημοτικού Ωδείου με επικεφαλής τον Αντώνη Μυτακίδη και ο διεθνούς φήμης σολίστ Μιχάλης Σουρβίνος ερμηνεύουν έργα για κιθάρα

Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα από τους αποφοίτους της Ιωνιδείου


Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής στον Πειραιά δημιούργησε φροντιστηριακά τμήματα μαθητών γυμνασίου και Λυκείου δωρεάν, με σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά που μαστίζονται από την οικονομική κρίση.

Πιστοποίηση τριών ακόμα Ελληνικών λιμανιών σύμφωνα με τα περιβαλλοντικά πρότυπα

Τρία ακόμα λιμάνια, μέλη της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ), πιστοποιήθηκαν σύμφωνα με τα περιβαλλοντικά πρότυπα (PERS) ως ECOPORT (πράσινα λιμάνια) σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Πώς οι 100 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο μπορούν να εξαλείψουν την παγκόσμια φτώχεια

Την ώρα που η παγκόσμια φτώχεια καλπάζει, οι 100 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο αύξησαν το εισόδημά τους κατά... 240 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα στο 2012, αναφέρει σχετική έρευνα.

Αρχαία σταμάτησαν τις εργασίες του ΜΕΤΡΟ στο κέντρο του Πειραιά


«Έπεσε» σε αρχαία το μετρό στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να διακοπούν προσωρινά οι εργασίες του.

Καταργεί τους άμισθους αντιδημάρχους το Υπουργείο Οικονομικών


Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος αντιδρά με δελτίο τύπου που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της, σε τροπολογία την οποία εισήγαγε η Κυβέρνηση σε Πράξη Νομοθετικου Περιεχομένου με την οποία καταργεί άρθρο με το οποίο δίνεται η δυνατότητα στους άμισθους αντιδημάρχους να ασκούν τις αρμοδιότητές τους χωρίς να επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό,

«Ο ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΛΕΞΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ


Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στις 6:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί  στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29), διάλεξη με θέμα: «Ο πολυδιάστατος ρόλος του πατέρα».

Ραγδαία η επιδείνωση των δεικτών φτώχειας


Περαιτέρω αύξηση αναμένει η Τράπεζα της Ελλάδος

Στην εξαιρετικά δραματική επιδείνωση των δεικτών φτώχειας στην Ελλάδα αναφέρεται η Έκθεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες δικαιούνται επίδομα ανεργίας


Μόνο οι άνεργοι ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές θα μπορούν να λάβουν το επίδομα ανεργίας των 360 ευρώ, σύμφωνα με σχετική απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

25 Φεβ 2013

Πειραιάς: Τον έκλεψαν κάτω από τα μάτια της αστυνομίας


Πενήντα μέτρα από την είσοδο του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, χθες βράδυ, άγνωστοι άνοιξαν με αντικλείδι την τζαμένια πόρτα καφέ και έκλεψαν μεγάλων διαστάσεων τηλεόραση που είχε στον τοίχο.

Την ευθύνη στους Δήμους καταλογίζει η Περιφέρεια Πειραιά για τις καταστροφές


Σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα την Παρασκευή 22/2, ήταν οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Και στον Πειραιά αλογίσιο κρέας


Στις 13-02-2013, η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πειραιά ενημερώθηκε με επείγον έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και αντίστοιχο του Ε.Φ.Ε.Τ, ότι οι εταιρείες FINDUS και COMIGEL απέσυραν από την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου κατεψυγμένα γεύματα,

Έκλεισε ο Δήμος Πειραιά γιατί οι εργαζόμενοι έκοβαν… την πίτα τους


Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Πειραιά, διακατέχονται όπως οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι, από έναν υπέρμετρο ωχαδερφισμό και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις, συμπεριφέρονταν και δυστυχώς  συμπεριφέρονται ακόμα προς τους συναλλασσόμενους πολίτες, ως μικροί δυνάστες.

200 άνθρωποι πήγαν σε... κηδεία αγνώστου λόγω Facebook

Μια λυπημένη ιστορία με χαρούμενο τέλος...

Ο James McConnell, βετεράνος του Βασιλικού Ναυτικού, πέθανε σε ηλικία 70 ετών. Παρ΄' ότι είχε προσφέρει πολλά στη χώρα του υπηρετώντας σε πάμπολλα πολεμικά μέτωπα και κρίσιμες μάχες για τη Βρετανία, είχε απομείνει μόνος στον κόσμο καθώς δεν είχε συγγενείς.