9 Νοε 2013

ΤΖΟΝ ΚΑΛΑΜΟΣ "Ο αυτοδημιούργητος γκουρού των επενδύσεων"

Ο Τζόν Κάλαμος είναι Πρόεδρος στην εταιρεία που ίδρυσε το 1977 της Calamos Asset Management. Είναι πρωτοπόρος στις στρατηγικές επενδύσεων και στη διαχείριση κρίσεων και τόσο δημόσιοι οργανισμοί όσο και ιδιώτες τον εμπιστεύονται για τις επενδύσεις τους. Γιος Ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ, συχνά εκφράζει την υπερηφάνια του για την ελληνική καταγωγή του, αλλά και για τις ηθικές αξίες που του μετέδωσε η οικογενειά του.

 Η γονείς του διατηρούσαν ένα μανάβικο στο Σικάγο. Εις μνήμη των γονιών του μάλιστα έχει κάνει σημαντικές δωρεές σε Ελληνοαμερικανικές Ένωσης όπως για παράδειγμα το Ελληνικό Μουσείο και Κέντρο Πολιτισμού στο Σικάγο, για το οποίο διέθεσε 2 εκατομμύρια δολάρια. Σπούδασε Οικονομικά στο Illinois Institute of Technology. Μόλις έλαβε το πτυχίο του μπήκε στην Αμερικανική Αεροπορία, όπου υπηρέτησε ως πιλότος κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ και έφθασε ως τον βαθμό του ταγματάρχη. Κέρδισε τον βραβείο Ernst & Young Entrepreneur Of The Year το 2006 και είναι μέλος της Κοινότητας Αναλυτών Επενδύσεων του Σικάγο. Γράφει για τα πιο γνωστά περιοδικά και εφημερίδες όπως Forbes, Pensions & Investments, Financial World, Nation’s Business, The Wall Street Journal. 

Έχει συγγράψει 2 βιβλία «Investing in Convertible Securities: Your Complete Guide to the Risks and Rewards» και το «Convertible Securities: the Latest Instruments, Portfolio Strategies, and Valuation Analysis». Το 2006 το Forbes τον συμπεριέλαβε στην λίστα των 400 πλουσιότερων Αμερικανών στη θέση 160 με περιουσία αξίας 2 δις δολαρίων. Είναι ιδιοκτήτης τριών μικρών αεροσκαφών, τα οποία πιλοτάρει ο ίδιος. - See more at: http://www.ellines.com/famous-greeks/8646-o-autodimiourgitos-gkourou-ton-ependuseon/#sthash.odujsTn3.dpuf

Διαβάστε περισσότερα: http://www.ellines.com/famous-greeks/8646-o-autodimiourgitos-gkourou-ton-ependuseon/
Copyright © Ellines.com

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ