9 Οκτ 2013

Έρευνα ΣΟΚ του KERATSINIVOICE για το κίνημα χωρίς μεσάζοντες στο Δήμο Κερατσινίου!!!

Μετά από καιρό επανήλθε στον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας το κίνημα ενάντια στους μεσάζοντες. Ύστερα από έρευνες που πραγματοποιήσε το KERATSINIVOICE τόσο σε super market της περιοχής όσο και στις λαϊκές αγορές του δήμου διαπιστώσαμε ότι οι τιμές των προϊόντων δεν είναι τις περισσότερες φορές προς όφελος των πολιτών όπως τόσο περήφανα διαφημίζεται από την Δημοτική Αρχή.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένα παραδείγματα:

ΠΡΟΪΟΝ
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ
ΤΙΜΗ ΛΑΪΚΗ ή SUPER MARKET
Αλεύρι (5 κιλά)
3,5 €
3,5 €
                Μέλι (1 κιλό)               
7 €
7 €
Γραβιέρα (1 κιλό)
9,5 €
Από 7,5 εώς 9,5 €
Γιδοτύρι (1 κιλό)
7,5 €
7 €
Αυγά (1 καρτέλα)
5,5 €
3 έως 4 €
Ελιές (1 κιλό)
3 €
3 €
Πατάτες
5 €/7 κιλά
1 € / κιλό
Φασόλια
3 €
3€

Εύλογα μας δημιουργείται η απορία πώς είναι δυνατό αφού, όπως διαδίδεται, εξαλείψαμε τους μεσάζοντες, οι τιμές των προϊόντων αντί να μειώνονται παραμένουν ίδιες ή και ακριβότερες? Πού πάνε αυτά τα παραπάνω χρήματα που πλέον δεν τα παίρνουν οι μεσάζοντες?

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε πως αμφιβάλλουμε αν οι προσφερόμενες πατάτες είναι όντως Νευροκοπίου, αφού όπως γνωρίζουμε οι συγκεκριμένες πατάτες βγαίνουν τον Ιανουάριο.

Θέλουμε τέλος να ξεκαθαρίσουμε πως είμαστε υπέρ του κινήματος, όπως ξεκίνησε στις περισσότερες περιοχές της χώρας, που σκοπό είχε την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας και την παροχή αγαθών στους πολίτες σε πιο χαμηλές τιμές, πράγμα πολύ σημαντικό στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση μας δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα, όπως τα αναλύσαμε παραπάνω, και εν γένει μας βρίσκει τελείως αντίθετους  η εκμετάλλευση των καταναλωτών.


Επομένως ζητάμε από τους υπευθύνους να σταματήσουν αυτό το κίνημα  που μάλλον σκοπό έχει, όπως φαίνεται, τα προσωπικά οφέλη κάποιων και όχι το  κοινό καλό.

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ






Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ.ΤΑ ΛΗΓΟΥΡΙΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΑΠΟ ΑΙΓΗΠΤΙΟΥΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ.ΕΛΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ .ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ..

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ