30 Οκτ 2013

Νοσοκομείο Ευαγγελισμός εν έτει 2013!

Οι εικόνες δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Σύλλογο των Ειδικευομένων γιατρών του Ευαγγελισμού...
 

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες- ντοκουμέντο από το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, με δεκάδες ασθενείς να είναι στριμωγμένοι στους διαδρόμους και τα δωμάτια, περιμένοντας να εξεταστούν.


Οι εικόνες αυτές δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Σύλλογο των Ειδικευομένων γιατρών του Ευαγγελισμού, λίγες ώρες μετά από τη δημόσια δέσμευση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, πως μέχρι το μεσημέρι θα είχε αποκατασταθεί η λειτουργία του αξονικού τομογράφου, που χάλασε την Παρασκευή, αλλά και την παραδοχή του πως η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο! Άλλωστε οι εικόνες αυτές μόνο σε εμπόλεμες ζώνες συναντώνται...


«Τα δημόσια συστήματα, μας κοστίζουν περισσότερο από ό,τι τα ιδιωτικά»

«Παραγγέλθηκε η πλακέτα από το εξωτερικό και ως εκ τούτου θα έχει παραδοθεί στον Ευαγγελισμό μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσε να έχει γίνει κάτι γρηγορότερο, έγινε το γρηγορότερο που μπορούσε να γίνει» είπε ο υπουργός Υγείας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ενώ τόνισε ότι ο δεύτερος αξονικός τομογράφος θα είναι στο νοσοκομείο σε ένα μήνα.


Ο κ. Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι υπάρχει αυξημένη προσέλευση στα ιδιωτικά νοσοκομεία, σημείωσε ότι στο πλαίσιο του Εθνικού Διαλόγου για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας όλα αυτά συζητούνται διεξοδικά και επισήμανε: «Σύμφωνα με τις μελέτες των οικονομικών της υγείας, τα δημόσια συστήματα μας κοστίζουν περισσότερο από ό,τι τα ιδιωτικά, αυτό είναι το πρόβλημα, άρα λοιπόν δεν είναι τόσο απλό όσο το λέμε».


Ο υπουργός Υγείας επιτέθηκε μάλιστα στον πρόεδρο των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό για τις πολιτικές του πεποιθήσεις. «Αν είσαι κομμουνιστής, η βασική σου ιδιότητα είναι αυτή», είπε.
http://www.epikaira.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ