30 Απρ 2013

Ποιο είναι το καλύτερο ζαχαροπλαστείο στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα?


Αφού σχεδόν βρήκαμε ποιός έχει το καλύτερο σουβλάκι στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα και λέω σχεδόν διότι ακόμη η έρευνα συνεχίζεται , τι θα λέγατε να περάσουμε στο επιδόρπιο?
Πάμε στα ζαχαροπλαστεία λοιπόν, κανταΐφια, μπακλαβάδες ,πάστες ,παγωτά ότι και να επιλέξει κανείς δεν θα τον αδικήσω αφού η γεύση είναι τελείως υποκειμενική αν και προσωπικά είμαι φίλος πιο πολύ στη σοκολάτα και στα γλυκά του ταψιού .

Στο θέμα μας όμως , ποιός έχει τα καλύτερα γλυκά στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα? Ευτυχώς υπάρχουν πολλά ζαχαροπλαστεία στην περιοχή μας και πως θα γινόταν αλλιώς βέβαια αφού ο έλληνας έχει μια τάση προς στο γλυκό, μην σας πω και δύο!

Ας περάσουμε όμως σε μερικές δικές μου προτάσεις...

1)MAX PERRY στη λεωφόρο Σαλαμίνος  71 , το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο αν και σχετικά καινούργιο στο Κερατσίνι έχει κερδίσει ένα μεγάλο μέρος του κόσμου. Από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις μέσα στο κατάστημα σου έρχεται έντονα αυτή η υπέροχη μυρωδιά της σοκολάτας. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα τσουρέκι με επικάλυψη σοκολάτας , προφιτερόλ και σοκολατένια βουτήματα. Γενικώς ότι και να προτιμήσετε είναι εκπληκτικό!

2)PAPAGEORGE  στη Ελ. Βενιζέλου 175 , θα μου πείτε ότι δεν είναι ακριβώς ζαχαροπλαστείο, αλλά ποιος δεν έχει φάει αυτό το παγωτό ρε παιδιά? Ειδικά όταν το βουτάει στην ζεστή σοκολάτα η οποία κρυσταλοποιείται περιμετρικά του παγωτού!!! Νομίζω αξίζει να μπει στα αγαπημένα και ας μην έχει την ποικιλία των υπολοίπων.

3)ΠΑΥΛΑΚΗΣ στην Σπάρτης  129, Εντάξει νομίζω ότι εδώ πρόκειται για το καλύτερο ζαχαροπλαστείο του Κερατσινίου της Δραπετσώνας του Πειραιά για να μην πω και της Αθήνας. Βέβαια μην το επισκεφθείτε πολύ αργά διότι δεν θα βρείτε τίποτα, αφήστε που σε ημέρες εορτών δημιουργείται ουρά! Δεν υπάρχει κάτι το οποίο να ξεχωρίσεις στο συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο γιατί πολύ απλά  είναι όλα τέλεια.!!!
Αυτά από μένα περιμένω σχόλια και δικές σας προτάσεις ,άντε να λύσουμε και αυτό το μυστήριο του καλύτερου ζαχαροπλαστείου στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα!!!Περιμένω....
Φιλιά!!!



Διαβάστε επίσης:

Τα 10 καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια για ενήλικες αλλά και για παιδιά!




21 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω αλλα θελω να προσθεσω και τον λαζαριδη στη σαλαμινος παλυ καλος!!!!

nikos είπε...

symfono o pavlakis enai o kalyteros!!!

Ανώνυμος είπε...

εμενα μου αρεσει κ ο Γαβριηλιδης οποτε εχουμε παρει τουρτα ολοι ξετρελενονται.

giannis είπε...

λαζαριδης the best

Ανώνυμος είπε...

poio max perry re paidia...???as stirixoume ta sinikiaka zaxaroplastia...kai oxi tis alisides amfivolou poiothtas!!pavlakhs symfono!!

Ανώνυμος είπε...

ego simfono me max perry . den katalava kai ti egine pou einai alisida?anthropoi doulevoun kai ekei

Ανώνυμος είπε...

pavlakis!pavlakis!pavlakis!

cafekalxarase είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΦΡΕΜΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ....ΤΟΝ ΠΑΛΟΓΛΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΩ , ΤΟΝ ΕΦΡΕΜΟΓΛΟΥ , ΤΟΝ ΕΓΓΡΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΟΛ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΪΛΦΕΪ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΨΑΚΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ, -ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΓΕΥΑΣΗ ΠΑΓΩΤΟ ΦΥΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΜΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ - ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΓΩΤΑΤΣΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΥΣΗ -ΤΟ ΦΥΣΤΙΚΙ- ΟΛΟ ΧΡΩΜΑ ΒΑΖΟΥΝΑΙ--.ΤΟ ΑΝΑΪΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΠΑΘΟΥ -ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΠΑΓΩΤΟ ΦΥΣΤΙΚΙ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ-, ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΡΙΛΙΖ ΣΤΗΝ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΟΜΩΣ. Ο ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 100 ΚΑΙ ΠΛΕΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΝΙΑ ΕΙΔΗ , ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ, ΚΑΙ ΡΥΖΟΓΑΛΟ. ΦΡΕΣΚΑ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗΤΕΡΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ Ν ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ. .....

john είπε...

Παυλάκης κορυφί ειναι οτι καλυτερο, οποιος δεν εχει φάι πάστα μπισκότο απο εκει δεν εχει φάι παστα ποτε!!!

Ανώνυμος είπε...

Παυλακης σιγουρα αλλα και το εκμεκ του λαζαριδη πολυ δυνατο

Ανώνυμος είπε...

Παυλάκης ! Ότι πάρεις είναι φρέσκο και πολύ καλό! Μην ξεχνάτε να ζητάτε ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Είναι κρίμα να μαζεύει τόσο χρήμα και να μην κόβει αποδείξεις σε όλους. Να την ζητάτε, εγώ έχω γίνει λίγο γραφικός αν δε πάρω απόδειξη δε φεύγω. Είναι πιο οικονομικός από τους υπόλοιπους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δικαιούται να μην κόβει όλες τις αποδείξεις. Το Max Perry μου φαίνεται αδιάφορο μαγαζί χωρίς κάποια ιδιαίτερη γεύση στα γκυκά του. Απλά είναι σε καλό σημείο. Πολύ καλό είναι και το ΤΕΛΕΙΟΝ στην Σμύρνης (εκεί που περνάει το τρόλεϋ).

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερο μακράν το "ΤΕΛΕΙΟΝ" στη Σμύρνης, την οδό που κατεβαίνει από το "Νερό" προς το Δημαρχείο. Απίστευτες λευκές πάστες (αμυγδάλου ή νουγκατίνες), τους καλύτερους εργολάβους σε όλον τον Πειραιά και διαχρονική αξία του η "Γλώσσα της πεθεράς". Με αφιερώματα σε Μέσα Ενημέρωσης, παρουσίαση από τον σεφ Βασίλη Καλλίδη στο MEGA και γενικώς πολλές καλές κριτικές.
ΥΓ 1: Δεύτερος ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ.
ΥΓ 2: Με τίποτα ΜΑΧ PERRY.

Unknown είπε...

μακραν το καλυτερο το βιολεττερι στην θεοφραστου...τελεια γλυκα

Unknown είπε...

Είναι ωραίο να σου φέρονται σαν πελάτη που εκτιμά τις γεύσεις κι όχι σαν πορτοφόλι.Σάμαλι λαζαρίδης ......(γεύση ξεχασμένη),ρυζόγαλο απλό και φούρνου(!),γαλακτομπούρεκο, μπουγάτσα αλλά και παρφέ παγωτό (όχι μηχανής).Ο Παυλάκης εν μέσω κρίσης ανέβασε τιμές.Απαράδεκτο! Για να μην μιλήσω γι αυτούς που μίκρυναν τις ποσότητες! Ελλάδα!

Theogr ο κηπουρός είπε...

Εκλεισε

Ανώνυμος είπε...

Τέλειον μακράν καλύτερο! Τρομερή εξυπηρέτηση, γεύση που δελεάζει και πολλά είδη δώρων! Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω κάθε φόρα που μπαίνω σε αυτό το Ζαχαροπλαστειο!!!!Με πολλά χρόνια εμπειρίας και επιτυχία σε ό,τι γλυκό χωράει ο νους σου....

Ανώνυμος είπε...

Γαβριηλίδης βέβαια!!!θέλει και ρώτημα???Τέλεια γλυκά,οι κοπέλες ακόμα πιο γλυκές και πρόθυμες να σε εξυπηρετήσουν και φρεσκότατα κάθε φορά που ψωνίζουμε με τον σύζυγο!

Ανώνυμος είπε...

Παλογλου.....απαραδεκτη συμπεριφορα απο την κα που δηλωνει ως ((υπευθυνη))οταν ειπαμε οτι το κανταιφι με κρεμα μεσα σε 12 ωρες ειχε γινει μαμαλο-κοινως χαλια,αντι να αναλαβουν την ευθυνη μας ειπανε να τους το παμε για φωτογραφηση και να το παρουμε πισω...λες και ηταν κανταιφι μοντελο!!!! Κε Παλογλου στην παρουσα δυσκολη περιοδο που βρισκομαστε οταν δινουμε τα χρηματα μας, απαιτουμε ποιοτητα!!!!!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Μακριά από τον ΠΑΛΟΓΛΟΥ!!! Περάσαμε από τα ενδότερα του και τα είδαμε. Φέρεται στους υπαλλήλους του ΑΠΑΙΣΙΑ. Τους βρίζει, τους κακομεταχειρίζεται, τους έχει ανασφάλιστους να δουλεύουν 12+ ώρες, γιορτές έχει τύχει να κοιμηθούν εκεί μέσα, όποιος κάνει κουβέντα για υπερωρία φεύγει αμέσως και εννοείται πως όλες οι καταγγελίες στο ΙΚΑ έχουν πάει στο βρόντο γιατί όπως είχε πει και ο ίδιος ο ΠΑΛΟΓΛΟΥ, τίποτα δεν πρόκειται να του κάνουν ποτέ!!! Τα γλυκά του όλα είναι έτοιμες κρέμες σε κουβάδες και σε σκόνες και τα πουλάει για χειροποίητα και φρέσκα και άλλα πολλά! Καμία στήριξη σε τέτοιες επιχειρήσεις... αύριο μπορεί να δουλεύουν τα παιδιά μας εκεί μέσα!

Unknown είπε...

Γαβριηλιδης

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ