7 Ιαν 2013

Νέοι κύκλοι μαθημάτων στο Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού


Ξεκινούν την Δευτέρα 7 και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 οι εγγραφές στα προγράμματα του Δημοτικού Κέντρου Επιμόρφωσης Κορυδαλλού.

Τα προγράμματα αφορούν στην απόκτηση βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής και εκμά-θησης Αγγλικών, Ιταλικών και Ισπανικών και αποσκοπούν στην επιμόρφωση και στήριξη, πρωτίστως των δημοτών, στον τομέα της εργασίας και παράλληλα στην απόκτηση ανα-γνωρισμένης πιστοποίησης για την πρόσληψη στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Ωφελού-μενοι του προγράμματος είναι ενήλικες δημότες Κορυδαλλού, κάτοικοι Κορυδαλλού, καθώς και δημότες και κάτοικοι άλλων Δήμων.
Το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού λειτουργεί έξι χρόνια και έχει συναντήσει μεγάλη ανταπόκριση, επιβεβαιώνοντας την επιλογή της δημοτικής αρχής και του Σταύρου Κασιμάτη να στηρίξει την τοπική κοινωνία με προγράμματα επιμόρφωσης και κατάρτισης, αναδεικνύοντας το θετικό ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και σε αυτόν τον τομέα.


Το ΔΗΚΕΠΙ στελεχώνεται από πιστοποιημένο εκπαιδευτικό προσωπικό και έμπειρα διοικητικά στελέχη, ενώ οι σπουδαστές έχουν πλήρη και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο και σε ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες. Πληροφορίες και εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://education.korydallos.gr, στα τηλέφωνα: 210- 4979830 και 210 4956717, καθώς και στη γραμματεία του ΔΗΚΕΠΙ: Αγ. Γεωργίου και Ζάππα 1 (απέναντι από το Σινέ Παράδεισος).


Κάντε like το keratsinivoice στο facebook
Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ