31 Μαΐ 2012

ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ… ΥΠΟΜΟΝΗ


Τις επισκέψεις τους σε γειτονιές ανάλογα με το κλιμάκιο που έχουν αναλάβει ενόψει εκλογών, ξεκίνησαν τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που αντιλαμβάνονται όμως έτσι για άλλη μια φορά, πως τα πράγματα για το κόμμα τους, μόνο ρόδινα δεν είναι.

Στην έκτη θέση παγκοσμίως το Πολεμικό Ναυτικό

Έκτο στον κόσμο κατατάσσει το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, μία από τις πιο έγκυρες ξένες ιστοσελίδες, η «STRATEGYPAGE», γεγονός που από μόνο του αποτελεί μία σημαντική επιτυχία,

Με ηλεκτρικά ποδήλατα οι περιπολίες στον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας


Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας πραγματοποίησε προμήθεια ηλεκτροκίνητων  ποδηλάτων για την κάλυψη των αναγκών της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου.

Πυρκαγιά σε πλοίο στον Πειραιά


Το Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς στο Φορτηγό πλοίο «KIFANGONDO» σημαίας CookIslandsτο οποίο βρισκόταν στο αγκυροβόλιο του Πειραιά, με είκοσι τρία (23) μέλη πληρώματος.

Τα 18 σημεία του σχέδιο του Σαμαρά για την οικονομία

Το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς, στο ΕΒΕΑ, το οποίο αποτελείται από 18 προτεραιότητες.

Αδειάζει το Mega! Ποιοι είναι οι 21 δημοσιογράφοι που αποχωρούν σήμερα!

Είναι δυνατόν στις μέρες μας, μέρες μεγάλης κρίσης στον τύπο, να αδειάζει ένα κανάλι; Και μάλιστα το κανάλι των εκδοτών; Και όμως είναι!

Καμμένος: "Καταρρίπτονται τα τρομολαγνικά σενάρια περί επιστροφής στη δραχμή"

Καταρρίπτονται πλήρως τα σενάρια τρομολαγνείας που θέλουν την Ελλάδα να οδηγείται εκτός ευρώ από τους ξένους, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση που είχε - επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματός του - με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο.

Σύλληψη 66χρονου για διακίνηση ναρκωτικών


Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών στις 29-5-2012,

1ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ SUMMER CAMP ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΘΛΗΣΗ - ΠΑΙΧΝΙΔΙ –ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ



Ο Δήμος Πειραιά πραγματοποιεί το 1ο Αθλητικό Summer Camp στην πλαζ Βοτσαλάκια, από τις 18 Ιουνίου έως τις 27 Ιουλίου, για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.


Επιστολή Τζήμερου στη Μέρκελ: "Αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα να πάει στο διάβολο η χώρα αυτή"


Στη δημοσιότητα δόθηκε ο Θάνος Τζήμερος ολόκληρη την επιστολή που έστειλε στις 20 Οκτωβρίου του 2011 στην καγκελάριο Μέρκελ την οποία αποκαλεί "Εξοχοτάτη" και αναφέρει ότι στη θέση της θα έλεγε "να πάει στο διάβολο αυτή η χώρα".
Τι γράφει για το ελληνικό κράτος, τα σκάνδαλα, τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον Γιώργο Παπανδρέου και άλλους.
Αναλυτικά η επιστολή

Γιατί το κόψιμο με το χαρτί πονάει τόσο πολύ;

Η απάντηση σχετίζεται τόσο με τις ιδιότητες του χαρτιού όσο και με τα χαρακτηριστικά του δέρματος.
Για παράδειγμα, ποιο μέρος του σώματος έρχεται πιο συχνά σε επαφή με το χαρτί;

Η Μις Λουξεμβούργο είναι Ελληνίδα!


Η Κωνσταντίνα Μαθιουδάκη είναι η νέα αναπληρωματική Μις Λουξεμβούργο 2012, αφού κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα καλλιστεία της χώρας.

New York Times: “Ετσι λεηλατούν την Ελλάδα η τρόϊκα και οι τραπεζίτες..."

Σε έρευνα των New York Times, σχετικά με την λεηλασία της Ελλάδας μέσω της δανεικής σύμβασης και του Μνημονίου, αναφέρεται άρθρο του defencenet.gr.

Στην έρευνά της η αμερικανική εφημερίδα New York Times περιγράφει για το πως η τρόϊκα και οι τραπεζίτες που
βρίσκονται από πίσω της, λεηλατούν ένα ολόκληρο κράτος και τον πληθυσμό του.

Πώς θα φτάσετε στα... 100, Το μυστικό της μακροζωίας


Το μυστικό για να κλείσει κανείς έναν αιώνα ζωής χωρίς σωματική και ψυχική μιζέρια, είναι ο συνδυασμός καλών γονιδίων, θετικής σκέψης και απλών προληπτικών μέτρων, όπως δείχνουν οι νέες έρευνες.

«Ελληνικό Μουσικό Ταξίδι» από τους παιδικούς σταθμούς Κορυδαλλού


Οι Παιδικοί Σταθμοί αποχαιρετούν την φετινή σχολική χρονιά με ένα «Ελληνικό Μουσικό Ταξίδι» την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 7.00 μμ στο Αμφιθέατρο Θανάσης Βέγγος.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το επίδομα ανεργίας


Πώς και σε ποιους χορηγείται - Όλες οι προϋποθέσεις

Για να γίνει η εγγραφή του ανέργου στο Μητρώο του Οργανισμού απαιτείται η παρουσία του ίδιου του ατόμου στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ της περιοχής όπου διαμένει.

ΚΑΝΑΛΙ 1 : Απαγορεύτηκε ο λόγος στον εκπρόσωπο των εργαζομένων


Οι εργαζόμενοι στο ΚΑΝΑΛΙ 1 του Πειραιά είναι απλήρωτοι 3 μήνες και η απάντηση του Δημάρχου κ. Μιχαλολιάκου, ήταν ότι στο παρελθόν παρέμεναν απλήρωτοι επί πέντε ή οκτώ μήνες.

Γερμανός, που συνελήφθη, είχε στην κατοχή του εξοπλισμό παρακολούθησης τηλεπικοινωνιών

Η ΕΥΠ διερευνά την υπόθεση. Επιβεβαίωση από τον Αστυνομικό Δ/ντή Κω κ. Σεντονά. Κατά τη σύλληψή του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Περίεργη υπόθεση με άρωμα κατασκοπίας απασχολεί τις αστυνομικές αρχές στην Αθήνα και την Κω.

Εμπορ. Συλ. Πειραιά : Επιδοτούμενο πρόγραμμα για μικρές επιχειρήσεις


Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε το Σχέδιο που υπέβαλε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς για χρηματοδότηση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού», με τίτλο «Διαρθρωτική προσαρμογή μικρών & πολύ  μικρών  Επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα, εντός της Οικονομικής κρίσης (ΕΣΠΑ 2007 – 2013) ».

Δίκτυο Μεσόγειος SOS: καθαρισμοί σε Δραπετσώνα-Αμφιλοχία


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) και στο πλαίσιο της εκστρατείας ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2012, το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, συνεργαζόμενο με την τοπική κοινωνία, εγκύπτει σε δύο περιοχές με έντονα περιβαλλοντικά – και όχι μόνο- προβλήματα: στην προστατευόμενη περιοχή του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Αμβρακικού και στο παράκτιο μέτωπο του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Δωρεάν Μετρήσεις Οστικής Πυκνότητας στην Νίκαια


Ο Δήμος μας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση θα πραγματοποιήσει Δωρεάν Μετρήσεις Οστικής Πυκνότητας, την Τρίτη 12 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Ι. Ρέντη (Μπιχάκη 15).

35.000 ευρώ για τις οδοντόκρεμες και τα σαπούνια των λαθρομεταναστών


Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, εγκρίθηκε κονδύλι 34.243,20 ευρώ για 6.000 οδοντόβουρτσες, 6.000 οδοντόκρεμες των 100ml,

Μήνυση από τον Δήμο Πειραιά στο Πράσινο Ταμείο


Μήνυση προτίθεται να καταθέσει ο Δήμος Πειραιά, γιατί πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου έδωσε 2 εκατ. ευρώ στο Δήμο Θεσσαλονίκης και 1 εκατ. ευρώ στο Δήμο Αθηναίων, από τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί από τη νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων.


Την πρόθεση εξέφρασε με τοποθέτησή του, ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, στο Δημοτικό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος ανέφερε:

Αυτό είναι το σχέδιο του Τσίπρα για την οικονομία


Κατάργηση του μνημονίου θα εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες για την τελική διατύπωση του κυβερνητικού προγράμματος στον ΣΥΡΙΖΑ που θα δημοσιοποιηθεί την Παρασκευή.

Στην 21η θέση η Ελλάδα σε φτωχά παιδιά


Ρουμανία, Βουλγαρία, Πορτογαλία κρατάνε τα σκήπτρα

Στα 13 εκατομμύρια ανέρχονται μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα φτωχά παιδιά που στερούνται βασικά αγαθά, απαραίτητα για την ανάπτυξή τους.

30 Μαΐ 2012

2 συλλήψεις στον Πειραιά για οφειλές στο δημόσιο


Συνελήφθησαν χθες (29-5-2012), στον Πειραιά δύο ημεδαποί για οφειλές προς το Δημόσιο. Αναλυτικά: 

Eurovision 2012: ΣΟΚ! Τρομοκράτες θα τίναζαν στον αέρα την Γιουροβίζιον

Λάμψη, χρήμα και θέαμα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του πεντηκοστού έβδομου διαγωνισμού της Γιουροβίζιον που διεξήχθη στο Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν. Ωστόσο, μόνο σε θαύμα μπορούμε να αποδώσουμε το γεγονός ότι δεν υπήρξαν θύματα.

Υπερ-ιός ηλεκτρονικών υπολογιστών


ΜΟΣΧΑ. Νέο, ισχυρό ιό ηλεκτρονικών υπολογιστών εντόπισε η ρωσική εταιρεία Kaspersky Lab, που κάνει λόγο για την πρωτοφανή καταστροφική ισχύ του ιού αυτού, ικανού να χρησιμοποιηθεί ως «κυβερνο-όπλο» από τη Δύση ή το Ισραήλ εναντίον εχθρών, όπως το Ιράν.

ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ !

  -Ενα...(δηθεν) "ενιαίο"-ευρωπαικο νομισμα...
   -Μια... "κατασκευασμένη"  Ε.Ε...
   -Κάποιοι ... "μηχανισμοί οικονομικής στήριξης"...του
τραπεζοοικονομικού  συστήματος  και  του  ΔΝΤ...
   -Κάποιες ... "συμφωνίες" ( Μάαστριχτ, Σένγκεν, Λισαβόνας, Δουβλίνου...)
 - Καποιοι  ΠΡΟΔΟΤΕΣ  πολιτικοι...
   -ΟΔΗΓΗΣΑΝ  ...

Σύλληψη 40χρονης για ναρκωτικά από το λιμεναρχείο Πειραιά


Συνελήφθη, μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά σε συνεργασία με προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, 40χρονη,

Έπιασαν με κινητό τηλέφωνο τον Άκη στις φυλακές Κορυδαλλού

Με κινητό τηλέφωνο στην κατοχή του έπιασαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον πρώην υπουργό Άμυνας και κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού Άκη Τσοχατζόπουλο.

Δύο ένοπλες ληστείες σε Νίκαια και Δραπετσώνα με διαφορά 20 λεπτών


Δράστες λήστεψαν κατάστημα υδραυλικών και σούπερ μάρκετ

Δύο ληστείες σε καταστήματα στη Νίκαια και τη Δραπετσώνα, με χρονική διαφορά μόλις 20 λεπτών, σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι.

Εναλλάσσονται στην πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στις 2 νέες δημοσκοπήσεις


Επτακομματική Βουλή με πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ και διαφορά 3,5% μπροστά από τη ΝΔ, ως προς την εκτίμηση ψήφου, δίνει δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύεται στο περιοδικό "Επίκαιρα" που κυκλοφορεί την Πέμπτη.

"Πιο πιθανή η έξοδος της Ισπανίας από το ευρώ, παρά της Ελλάδας"

Μια νέα… λέξη προσθέτει στο «λεξιλόγιο της κρίσης» ο αναλυτής της Strategy Economics, Matthew Lynn, καθώς εκτιμά ότι η «Spexit» είναι πιο πιθανή από το ενδεχόμενο μιας ελληνικής εξόδου.

Πειραιάς : Μετέφερε με γερανό κομμάτια από κλεμμένο φορτηγό

Συνελήφθη από στελέχη της ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ένας άνδρας 40 ετών στον Ασπρόπυργο,

Ορισμός νέου Αντιδημάρχου καθαριότητας για τον Δήμο Κορυδαλλού

Με απόφαση του Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη, ορίζεται ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Τζιρίτας

Σύλληψη στο Φάληρο για χρέη στο Δημόσιο



Συνελήφθη στο Π. Φάληρο, από αστυνομικούς του Τ.Α. Π. Φαλήρου, 62χρονος ημεδαπός

Νέα αυτοκτονία σε πάρκο στη Νίκαια. Τι γράφει το σημείωμα του αυτόχειρα


Απαγχονισμένος βρέθηκε την Τετάρτη, λίγο μετά τις 7 το πρωί, στο δασάκι του Αγίου Φιλίππου στη Νίκαια ένας 61χρονος συνταξιούχος.

Ο αυτόχειρας δεν είχε επάνω του ταυτότητα ή άλλο έγγραφο που να πιστοποιεί τα στοιχεία του, παρά μόνο το σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Αντιπεριφέρεια Πειραιά Ομόφωνο ΟΧΙ του Πειραιά στην περαιτέρω επιβάρυνση της Ψυττάλειας

Την απόφαση για αγώνα σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να ανατραπεί η πρόθεση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για μεταφορά λυμάτων της Ανατολικής Αττικής στην Ψυττάλεια, πήραν οι κοινοβουλευτικοί, αυτοδιοικητικοί, παραγωγικοί και επιστημονικοί φορείς του Πειραιά.

οίκος Fitch : «Απίθανο να βγει η Ελλάδα από το ευρώ»


Αποκλείει το ενδεχόμενο ο οίκος Fitch

Απίθανο χαρακτηρίζει το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ ο εκτελεστικός διευθυντής του οίκου Fitch Τζον Όλερτ, προσθέτοντας ότι σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ασκούσε πίεση στο αξιόχρεο των άλλων χωρών της ευρωζώνης.

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά: « Δεν μπορούν άλλο να παραμένουν απλήρωτοι οι ιατροί »





Ο εμπαιγμός του Ιατρικού Κόσμου πρέπει να τελειώσει και επειδή εκκρεμούν οι πληρωμές (άνω των 400 εκατ. ευρώ) για παροχή υπηρεσιών υγείας κλινικών και εργαστηριακών ιατρών από τα διάφορα Ταμεία που αποτελούν τον ΕΟΠΥΥ για δεδουλευμένα ετών 2009-2010-2011 και 2012, θεωρούμε ότι οι πληρωμές θα πρέπει εξίσου να κατανεμηθούν σε όλους τους παρόχους υγείας,

Ενημερωτικές παρουσιάσεις από το λιμενικό σε σχολεία του ευρύτερου Πειραιά


Η Διεύθυνση Γενικής Αστυνόμευσης και Κανονισμών Λιμένα του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, οργάνωσε και φέτος παρουσιάσεις οπτικοακουστικού υλικού και διένειμε έντυπο πληροφοριακό υλικό σε 40 Δημοτικά σχολεία των Δήμων Πειραιά, Κερατσινίου, Νίκαιας, Δραπετσώνας και Κορυδαλλού,

Νέα δημοσκόπηση της GPO Προβάδισμα 1,3 μονάδων στη ΝΔ


Λαμβάνει ποσοστό 23,4%, έναντι 22,1% του ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 1,3 ποσοστιαίων μονάδων δίνει στη Νέα Δημοκρατία νέα προεκλογική δημοσκόπηση της GPO που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega, καθώς λαμβάνει ποσοστό 23,4%. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,1%

Αθλητικό Φεστιβάλ 2012: Ο Κορυδαλλός επενδύει στον μαζικό αθλητισμό

Με μια εκδήλωση γεμάτη κέφι, δημιουργικότητα και θετική ενέργεια αποχαιρέτησαν τη χρονιά τα παιδιά, οι αθλητές και οι εργαζόμενοι των αθλητικών προγραμμάτων και τμημάτων του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού.

Ποια κόμματα υπέβαλλαν δήλωση συμμετοχής για τις εκλογές του Ιουνίου

Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας που προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία (μεσάνυχτα Δευτέρας, 28 Μαΐου 2012) δήλωση για συμμετοχή στις εκλογές 2012 υπέβαλαν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου 27 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων.

Συνεργασία περιπτερούχων και εμπορικού Συλλόγου Πειραιά για επίλυση προβλημμάτων


Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν την Πέμπτη 24 Μαΐου, με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, ο Πρόεδρος κ. Γ. Ζησιμάτος και τα μέλη της διευρυμένης Διοικητικής Επιτροπής του ΕΣΠ με την Πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματιών Περιπτεριούχων Πειραιώς & Περιχώρων «Η Αγία Τριάς»

4η Πανελλήνια Διασωστική Άσκηση 8-9-10 Ιουνίου 2012 από τον Δήμο Νικαίας


Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων Ε.Δ.Ο.Κ., με την οποία ο Δήμος Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη συνεργάζεται σε  θέματα πολιτικής προστασίας, προσκαλεί πολίτες του Δήμου μας στην 4η Πανελλήνια Διασωστική Άσκηση που διοργανώνει και θα πραγματοποιηθεί στις 8-9-10 Ιουνίου 2012, στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Δωρεάν φορολογικές δηλώσεις στον Προφήτη Ηλία Πειραιά

H Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελμάτων Αθηνών – Πειραιά, θα συντάσσει ΔΩΡΕΑΝ φορολογικές δηλώσεις για Ανέργους, Χαμηλόμισθους και Χαμηλοσυνταξιούχους.

Γιούχαραν και έδιωξαν υποψήφια του ΠΑΣΟΚ από την ΔΕΗ Λάρισας!


Την πρώην βουλευτή του νομού Λάρισας και νυν υποψήφια βουλευτή στο νομό κα Βάσω Αλεξανδρίδου αποδοκίμασαν καταναλωτές που βρίσκονταν χθες στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ επί της Καρδίτσης.

Γερμανική πρόταση για υποτιμημένο «ελληνικό» ευρώ


Για να αντικαταστήσει το κοινό νόμισμα σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Τα ευρώ με σειριακό αριθμό που αρχίζει από Υ, έχουν δηλαδή τυπωθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος, να αντικαταστήσουν αυτομάτως, σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη,