31 Ιαν 2012

Αποχώρησαν ΝΔ και ΛΑΟΣ από τη Βουλή


Αποχώρησαν ΝΔ και ΛΑΟΣ από τη ΒουλήΣτη συζήτηση για την αποσυμφόρηση των φυλακών

Σε μείζον πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση συνασπισμού δείχνει να εξελίσσεται το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Έξι τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείου στον Πειραιά

Έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα στον Πειραιά όταν λεωφορείο του ΟΑΣΑ συγκρούστηκε με σταθμευμένα αυτοκίνητα και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε ακατοίκητο σπίτι.

Γιορτές σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας



Μέσα σε ευχάριστο κλίμα ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την κοπή της αγιοβασιλιάτικης πίτας για το 2012 στα ΚΑΠΗ του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Eurovision 2012: Οι πέντε υποψήφιοι για την Ελλάδα

Πέντε νεαροί καλλιτέχνες είναι οι επικρατέστεροι για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην φετινή Eurovision!

ΟΛΠ: Επισκευή της πλωτής δεξαμενής στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος


    Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Π Α.Ε αποφάσισε την άμεση επισκευή της Μικρής Πλωτής Δεξαμενής στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, η οποία υπέστη σημαντική ζημιά από πρόσκρουση πλοίου.

Ενταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά για τις ιδιωτικοποίησεις των 2 πλάζ

Ιδιαίτερα επεισοδιακή ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η πρόταση της δημοτικής αρχής να εκχωρήσει τις πλαζ Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα σε ιδιώτες.

Νέα γραμμή προαστιακού: Χαλκίδα – Οινόη – Πειραιάς

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, μετά την κατάργηση της κυκλοφορίας των συρμών μεταξύ Πειραιά-Αθήνας-Άνω Λιοσίων, οι επιβάτες της συγκεκριμένης  διαδρομής,

Εξάρθρωση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών σε Πειραιά και Παγκτράτι




Χθες (30-1-2012) το βράδυ, συνελήφθησαν στο Παγκράτι και στον Πειραιά από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ,τρείς (3) άνδρες,

Περίθαλψη των αστέγων από τον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας


Συγχαρητήρια ανήκουν στον Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή, ο οποίος με πρωτοβουλία του και σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας του Πολίτη κ. Νίκο Οικονομάκη, ενεργοποίησαν την Δημοτική Αστυνομία καθόλο το 24ωρο και για όσο διάστημα διαρκέσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα,

Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις για τις Ασθενέστερες Κοινωνικές Ομάδες από την Περιφέρεια Αττικής

Εκτύπωση
Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, αντιλαμβανόμενοι τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες σήμερα και, ιδιαίτερα, οι ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες (άποροι, ανασφάλιστοι κλπ), παρέχουν τη δυνατότητα καθημερινής δωρεάν εξέτασης

Μεγάλη διακίνηση επιβατών και εμπορευμάτων στο Λιμάνι του Πειραιά για το 2011


     Τα πλήρη στατιστικά στοιχεία Διακίνησης του Λιμένα Πειραιά για το 2011 παρουσίασε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Π. Α.Ε ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης.

«Κατέβασαν ρολά» οι φυλακές Κορυδαλλού και Χαλκίδας

Δεν έχουν χώρο για άλλους κρατούμενους!

«Λουκέτο» έβαλαν οι φυλακές Κορυδαλλού και Χαλκίδας, για πρώτη φορά, λόγω του ασφυκτικού υπερπληθυσμού τους.

Συμμετοχή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κερατσινίου -Δραπετσώνας στο Πρόγραμμα για τις Βιβλιοθήκες με χρηματοδότηση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»

Σημαντική επιτυχία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κερατσινίου-Δραπετσώνας αποτελεί η ένταξη της σε πανελλαδικό πρόγραμμα αναβάθμισης των Δημόσιων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών, χρηματοδοτούμενο εξ ολοκλήρου από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Πάνω από 3.000 θεατές στο Παιδικό Φεστιβάλ ταινιών το Σαββατοκύριακο στον Κορυδαλλό

Κατά εκατοντάδες συνέρρεαν οι μικροί θεατές στο δημοτικό κινηματογράφο Σινέ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Κορυδαλλού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα και στις 12 προβολές του παιδικού φεστιβάλ.

Συσσίτιο σε 18 σχολεία της Δυτικής Αττικής


Το πρόβλημα του υποσιτισμού μαθητών προσπαθεί να χειριστεί το υπουργείο


Μικρογεύματα θα αρχίσουν να διανέμονται από την ερχόμενη εβδομάδα το υπουργείο Παιδείας στα 18 σχολεία της Δυτικής Αττικής (Ταύρος, Μενίδι, Κερατσίνι, Εξάρχεια, Ασπρόπυργος, Πλ.Βάθη, Μοσχάτο, Νίκαια, Αυλώνα, Πατήσια), προκειμένου να αντιμετωπίσει το έντονο πρόβλημα του υποσιτισμού μαθητών.

«Αν η διάθεση των Ελλήνων γίνει πιο επιθετική, θα μας τα πάρουν όλα»


«Αν η διάθεση των Ελλήνων γίνει πιο επιθετική, θα μας τα πάρουν όλα»

Ο γερμανός οικονομολόγος  και καθηγητής του Πανεπιστημίου του LSE Albrecht Ritschl, σε συνέντευξή του στο Spiegel ζητάει από τους συμπατριώτες τους να «καθίσουν στα αυγά τους» επισημαίνοντας παράλληλα τον κίνδυνο να αποσπάσει η Ελλάδα τεράστιες πολεμικές αποζημιώσεις,

30 Ιαν 2012

Αποθεώθηκε ο Καμμένος στην επιμνημόσυνη δέηση του ήρωα Π. Βλαχάκου στον Πειραιά!

Αποθεώθηκε ο Καμμένος στον Πειραιά!Κυριολεκτικά χαμός έγινε στην πλατεία Τερψιθέας, με το που εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμμένος

Τελεσίγραφο προς την Ελλάδα : Αποδοχή των μέτρων ή χρεοκοπία!

 Με διορία 24ωρών

Οι συνεργάτες του κ. Παπαδήμου ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε όμως και διαψεύδουν ότι μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής επίκειται έκτακτη σύσκεψη των «17» με αποκλειστικό ζήτημα την Ελλάδα.

Ο Πειραιάς τίμησε τον ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκο

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Προικονήσου Υπέρτιμου και Έξαρχου πάσης Προποντίδος κκ. Ιωσήφ, τελέστηκε σήμερα, από το Δήμο Πειραιά, επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Πειραιώτη ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου,

Facebook :Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Timeline


Τι πρέπει να γνωρίζετε για το TimelineΣυμβουλές για να μην σας ξεφύγει κάτι

Όπως ανακοίνωσε το Facebook η μετάβαση στο Timeline θα είναι αναγκαστική για όλους τους χρήστες. Για να μην βρεθείτε λοιπόν προ απροόπτων καταστάσεων μάθετε τι πρέπει να προσέξετε:

Γ. Ιωακειμίδης: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να καταρρεύσει μαζί με το πολιτικό σύστημα»

Τοποθέτηση στο συνέδριο της ΚΕΔΕ έκανε ο Δήμαρχος Νίκαιας -Ρέντη ως επικεφαλής της παράταξης "Δημοκρατική Αυτοδιοίκηση", που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή στις 27 και 28 Ιανουαρίου με θέμα "οι Δήμοι απαντούν στην κρίση- κοινωνική αλληλεγγύη- τοπική ανάπτυξη".

Δηλώσεις Δημάρχου Πειραιά για την παιδεία στην κοπή της βασιλόπιττας της επιτροπής παιδείας Πειραιά

“Η Ελλάδα δεν πωλείται, δεν παραχωρείται. Η Παιδεία και ο Πολιτισμός της είναι οι ισχυρότερες αποτρεπτικές της δυνάμεις για όποιον επιβουλεύεται την κυριαρχία της χώρας μας».

Φιλοτεχνείται το πορτραίτο του εκλιπόντος Δημάρχου Δραπετσώνας Γεώργιου Αραβιάδη

Μετά από πρόταση του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή, το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε ομόφωνη απόφαση για τη φιλοτέχνηση του πορτραίτου του εκλιπόντος Δημάρχου Δραπετσώνας Γεώργιου Αραβιάδη.

Ελληνικής καταγωγής ο σχεδιαστής του νέου BlackBerry

Μπορεί η RIM να αντιμετωπίζει προβλήματα σε ό,τι αφορά το μερίδιο αγοράς της αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν εξακολουθεί να έχει ένα πολύ φανατικό κοινό.

Εντυπωσιακή άνοδος στη διακίνηση Κοντέινερ στον Προβλήτα του ΟΛΠ ΑΕ

  Εντυπωσιακή άνοδο εμφανίζουν τα μεγέθη διακίνησης κοντέινερ στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων του Προβλήτα Ι του Ο.Λ.Π Α.Ε.

Μια νέα δίχως όνειρα!

Όταν ημουν μικρη ειχα ονειρα... Ελεγα πως θα μεινω μονη μου... Ελεγα πως με την ενηλικιωση μου θα φυγω απο το σπιτι..
Θα ζησω τα φοιτιτηκα χρονια που παντα ηθελα...

«ΝΕΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ»


Πρόταση Τσαβαρή για τη δημιουργία λιμένα υποδοχής κρουαζιεροπλοίων

Τη δημιουργία ειδικού λιμένα υποδοχής κρουαζιερόπλοιων στη Σαλαμίνα προτείνει με επιστολή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής.

Μεγάλα ονόματα του ΠΑΣΟΚ μένουν εκτός Βουλής


Αποκαλυπτική ανάλυση για το Λεκανοπέδιο, τη Θεσσαλονίκη και την περιφέρεια


Με βάση τα σημερινά δημοσκοπικά δεδομένα και από τις τάσεις που έχουν διαμορφωθεί, περίπου ένας στους τρεις ή και ένας στους δύο!

29 Ιαν 2012

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Κερατσινίου - Δραπετσώνας ο Οικονομάκης


Άμεσα φάνηκαν τα θετικά αποτελέσματα από  την αναβάθμιση των υπηρεσιών της Δημοτικής Αστυνομίας σε Αντιδημαρχία και την τοποθέτηση επικεφαλής αντιδημάρχου. Μάλιστα ο ορισμός ως Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας του κ. Νίκου Οικονομάκη,

Προσοχή στις εκπτώσεις!


Ολοκληρώθηκε αισίως και η δεύτερη εβδομάδα των εκπτώσεων, οι οποίες ξεκίνησαν επίσημα από τις 16 Ιανουαρίου και συνεχίζει η τρίτη εβδομάδα τους.

Ο Δήμαρχος Πειραιά απάντησε σε ερωτήσεις πολιτών στη εκπομπή «τα παράπονα σας στο δήμαρχο»


ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ
Σε ερώτηση ακροατή, πως σχολιάζει ο Δήμαρχος Πειραιά, τη δήλωση του Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου ότι «θα γίνει μακελειό αν κάποιος πειράξει τον κ. Παπανδρέου», ο κ. Μιχαλολιάκος, τόνισε:

Test: Ο Βαθμος σου στο Κρεβατι

1. Ποιο είναι το εβδομαδιαίο πρόγραμμα γυμναστικής σου;
Α.
Δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα εκτελώ 45λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής υψηλής έντασης. +3
Β. Πέντε φορές την εβδομάδα βγάζω βόλτα το σκύλο μου και περπατάμε κάνα 20λεπτο. -1
Γ. Ανεβαίνω με τις σκάλες στο γραφείο όταν είναι χαλασμένο το ασανσέρ. -2

Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Το πρώτο δημοτικό ΚΕΚ στην Ελλάδα που έγινε μέλος της Microsoft IT Academy.

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ΚΕΚ του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας αφού αναγνωρίζεται και επίσημα ως το πρώτο δημοτικό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Ελλάδα, μέλος του προγράμματος Microsoft IT Academy.  

Αναζητώντας λίγη Ανθρωπιά ..σε απάνθρωπους καιρούς!

Διαβάζω συνεχώς διάφορα άρθρα για τους νεόπτωχους και την κατάστασιν των,για τα συσσίτια της εκκλησίας και τον διάφορων οργανισμών.
Μιλώ με κόσμο καθημερινά όπου δεν έχουν τα προς το ζην,και φοβούνται για το αύριο....
 Πόσοι από εμάς στα αλήθεια δεν βλέπουμε ανθρώπους να ψάχνουν τα σκουπίδια?πόσοι απο εμάς δεν βλέπουμε ανθρώπους όλο ένα και πιο πολλούς να κοιμούνται στα πεζοδρόμια και στα παγκάκια?

Έλεγχοι στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε πρωινές ώρες της Παρασκευής, στην Ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου από στελέχη του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά,

Καψής: Έχουμε μπροστά μας 10 δύσκολα χρόνια


Καψής: Έχουμε μπροστά μας 10 δύσκολα χρόνιαΣυγκρατημένη αισιοδοξία εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το PSI

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με το «κούρεμα» των ομολόγων, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.

28 Ιαν 2012

Όλες οι αλλαγές στις φοροαπαλλαγές

Με ποια κριτήρια καταργούνται ή διατηρούνται

Μετά το μαχαίρι στα οφέλη από συγκεκριμένες φοροαπαλλαγές, με τη δραστική μείωση της έκπτωσης από το φόρο, που επιβλήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο,

Νεκρός βρέθηκε 62 χρονος στην θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πειραιά, για ύπαρξη ατόμου  στη θαλάσσια περιοχή «ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ» λιμένα Πειραιά.

Σύλληψη δύο ημεδαπών στον Ρέντη Αττικής για εκβίαση ιδιοκτήτη καταστήματος στην Κεντρική Λαχαναγορά






Χθες (27-1-2012) το μεσημέρι, συνελήφθησαν στην περιοχή Αγ. Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άγιου Ιωάννη Ρέντη, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 37 και 58 ετών για εκβίαση.

«Ομάδα εκδοτών και επιχειρηματιών πιέζει για επιστροφή στη δραχμή»


«Ομάδα εκδοτών και επιχειρηματιών πιέζει για επιστροφή στη δραχμή»Σόρος: Συμφέροντα επιδιώκουν την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη

Σε επιχειρηματικά συμφέροντα αποδίδει τις πιέσεις για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος.

Άνοιξε ο δρόμος για προσλήψεις στους δήμους

Άνοιξε ο δρόμος για προσλήψεις στους δήμουςΟι προσλήψεις σε δήμους για προσωπικό ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα (καθαριότητα κλπ) επειδή αφενός αποσκοπούν στην αντιμετώπιση βασικών αναγκών των ΟΤΑ,

Αυτοψία της Δημοτικής Αρχής Κερατσινίου - Δραπετσώνας για το πετρέλαιο στο 1ο Λύκειο και στο 4ο Γυμνάσιο Κερατσινίου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τετάρτης τέθηκε ένα θέμα από τον επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Ηλία Πατίδη.

Πυρά Γεωργιάδη κατά ΠΑΜΕ για το μαρασμό της Ζώνης Περάματος

Eυθύνες στα συνδικαλιστικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος για υπερβολικές και συχνά εξωπραγματικές απαιτήσεις απέδωσε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης,

Βυθίστηκε φορτηγίδα στο Κερατσίνι

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος για τα αίτια βύθισης μιας φορτηγίδας στο λιμάνι Κερατσινίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής και προηγήθηκε σύγκρουση της

27 Ιαν 2012

31 πολύ ψηλές… γυναίκες! [φωτο]

Όχι δεν είναι νάνοι όσοι είναι γύρω τους.. αυτές είναι πολύ ψηλές!…

Κρήτη: Ο σεισμός έφερε πανικό και μικροτραυματισμούς

Συνεχείς μετασεισμοί, από 2,2 έως 3,9 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, καταγράφονται μετά τον σεισμό των 5,2 που σημειώθηκε στις 3:33 το πρωί στο ίδιο επίκεντρο με τον χθεσινό σεισμό, 71 χιλιόμετρα βόρεια του Ηρακλείου και 46 νοτιοδυτικά της Σαντορίνης.