31 Ιουλ 2011

Δουλειές με "φούντες" σε όλη την Ελλάδα



Το απίστευτο παραπάνω νούμερο για τα ελληνικά δεδομένα έχει θέσει σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών αλλά και τους συναδέλφους τους στις διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. που χτενίζουν όλη τη χώρα για να βρουν τα δάση του χασίς.

Λουκέτο στο AEL FC ARENA!

Όπως πρώτο αποκάλυψε το gazzetta.gr και επιβεβαίωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της, το γήπεδο-διαμάντι που χειροκρότησε όλη η Ελλάδα, το AEL FC ARENA έβαλε λουκέτο, αποδεικνύοντας ότ βγάζουμε μόνοι τα μάτια μας!

ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Συνάντηση του Λουκά Τζανή με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο 

Επίσημη επίσκεψη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής, όπου συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.

Mείωση μισθού στα Sprider Stores

Σας στελνω αυτο το μαιλ για να αφυπνιστουν ολοι οι αδικημένοι εργαζόμενοι, όχι μονο του ομίλου sprider stores, και να κυνηγήσουν τα δικαιώματα τους.

Δύο 24ωρα από τη χρεοκοπία των ΗΠΑ!



Δύο 24ωρα πριν τη στάση πληρωμών οι ΗΠΑ και κανένα φως στον ορίζοντα, αφού Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε αύξηση του εξωτερικού δανεισμού.

Τη βίαζαν και τη βιντεοσκοπούσαν…


Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε στα χέρια δυο συμπατριωτών της μια Ολλανδή τουρίστρια.
Η νεαρή έπεσε θύμα βιασμού από ομοεθνείς της τους οποίους γνώρισε σε μπαρ της Χερσονήσου στο Ηράκλειο Κρήτης όπου παραθέριζαν.

O δικός μας Πειραιάς….


Πειραιάς-μία ακόμα πόλη της Ελλάδας… Για όσους όμως είμαστε Πειραιώτες, ο Πειραιάς συμβολίζει πολύ περισσότερα, γιατί για τον καθένα ο τόπος του, όποιος κι αν είναι, έχει ιδιαίτερη σημασία. Αγαπάμε αυτή την πόλη, γιατί εδώ έχουμε τα βιώματά μας, τις αναμνήσεις μας, τα στέκια μας, την καθημερινότητά μας, τα προβλήματά μας, τα παράπονά μας-όλα είναι «δικά μας»,καλά και άσχημα.

Θέματα 19ης Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Στις 02 Αυγούστου ημέρα Τρίτη και ώρα 08:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 19η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου – Δραπετσώνας στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου.Από τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν ξεχωρίζει η κατάθεση φακέλου δικαιολογητικών για την χρηματοδότηση της κατασκευής του πρότυπου Βιοκλιματικού παιδικού σταθμού στην Αμφιάλη

Αστυνομικός πλήρωσε ακριβά το facebook -Έφτιαξε ομάδα για την ΕΛ.ΑΣ. και τέθηκε σε διαθεσιμότητα



Έφτιαξε ομάδα στο facebook και τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Ο λόγος για έναν 23χρονο αστυνομικό, ο οποίος είχε δημιουργήσει και διαχειριζόταν το γκρουπ «Ομάδα ΔΕΛΤΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ» στο Facebook.Στο γκρουπ του, ο 23χρονος είχε αναρτήσει εμβλήματα της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και…

Μυστήριο παραμένει το έγκλημα του 27χρονου στη Σαλαμίνα


«Μάνα ετοίμασε μου τη στολή. Αύριο έχω υπηρεσία»! Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 27χρονου κελευστή του Πολεμικού Ναυτικού από τη Σαλαμίνα στη μητέρα του, λίγες ώρες πριν...

Την εξέδιδαν με την απειλή ότι θα σκοτώσουν την κόρη της


Τον εφιάλτη έζησε μία Ρουμάνα στα χέρια δύο συμπατριωτών της

Όμηρη στα χέρια δύο συμπατριωτών της ζούσε μία 31χρονη Ρουμάνα,

30 Ιουλ 2011

Παγκόσμιος πρωταθλητής και άνεργος!


«Είμαι... άνεργος πρωταθλητής κόσμου!»
Το gazzetta.gr μίλησε με τον «αρχιτέκτονα» της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Εθνικής πόλο, τον προπονητή της Γιώργο Μορφέση, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής και μας αποκάλυψε το μεγάλο του παράπονο.

Φωτιά στο νεκροταφείο του Σχιστού


Φωτιά ξέσπασε χθες το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Σχιστού. Ευτυχώς, τέθηκε όμως γρήγορα υπό έλεγχο με την άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, καθώς και την συνδρομή του δήμου Κερατσινίου,

Τα λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ!

Έβαλες το ψηλοτάκουνο, τα πιο σέξυ εσώρουχα που διαθέτει η γκαρνταρόμπα σου και το σεξ απίλ σου είναι σίγουρο πως θα κόψει την ανάσα του. Έλα όμως που εκείνος κάνει λάθη, τόσο σοβαρά που μπορούν να σε ξενερώσουν την ώρα του σεξ! Ιδού τα μεγαλύτερα αντρικά λάθη στο σεξ:....

Διευκρινίσεις σχετικά με την τακτοποίηση των αυθαιρέτων

Διευκρινίσεις σχετικά με την τακτοποίηση των αυθαιρέτων έδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Ποια είναι η σχέση των νέων προστίμων με αυτά που ίσχυαν μετά το 2003 καθώς και με το ειδικό πρόστιμο των υμιυπαίθριων; 

Χειρουργείο για να του αφαιρέσουν ξίφος από το κεφάλι

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο 15χρονος από την Κίνα επέζησε παρόλο που η λεπίδα ενός ξίφους εισχώρησε τουλάχιστον πέντε εκατοστά στο κρανίο του.

Συζήτηση για σύναψη διεθνών τουριστικών σχέσεων μεταξύ Πεκίνου και ΟΛΠ


Με πολυμελή αντιπροσωπεία αξιωματούχων της Διαπολιτισμικής Επιτροπής του Δήμου Πεκίνου και το Προεδρείο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου  συναντήθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π. Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης στα Κεντρικά Γραφεία του Ο.Λ.Π. Α.Ε.

Ο Δ. Αθηναίων απομάκρυνε τις σκηνές και τα πανό απο τo Σύνταγμα

Στην απομάκρυνση των σκηνών από την πλατεία Συντάγματος όπου βρίσκονταν εδώ και μήνες, προέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου συνεργεία του Δήμου Αθηναίων με τη συνδρομή της αστυνομίας. 

29 Ιουλ 2011

Χρυσό στο παγκόσμιο για την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών

Ιστορία έγραψε η εθνική ομάδα πόλο γυναικών που κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Σαγκάη νικώντας στον τελικό τη διοργανώτρια Κίνα με 9-8 και έγινε η πρώτη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού που κατακτά χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμια διοργάνωση.

Συνεργασία για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με το Δελτίο τύπου το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Π. Α.Ε. ενέκρινε Προγραμματική σύμβαση συνεργασίας με τον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας-Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) για την αντιμετώπιση του προβλήματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων.

Ο Παπανδρέου απέλυσε τον Πάγκαλο


Μια δουλειά είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, του την στέρησε κι αυτή ο πρωθυπουργός. Στην… ανεργία, επισήμως, από χθες...

Εκτός ορίων το όζον

Άνω των φυσιολογικών ορίων οι τιμές του όζοντος στην Αθήνα. Το υπουργείο Υγείας συνιστά μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις ατόμων με αναπνευστικά και καρδιακά προβλήματα.

Οι άνδρες θα εγκατέλειπαν τη σύντροφό τους αν πάχαινε


Οι άνδρες προβληματίζονται περισσότερο με το σώμα των συντρόφων τους σε σχέση με τις γυναίκες, αλλά φαίνεται ότι βάζουν πιο ψηλά από εκείνες την αξία της οικογένειας, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση.

24ωρη λειτουργία για 3 γραμμές λεωφορείων προς «Ελ. Βενιζέλος» και λιμάνι του Πειραιά

Επί 24ωρου βάσεως θα εκτελούνται δρομολόγια τριών λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΑ που συνδέουν το λιμάνι του Πειραιά, με το Σταθμός Υπεραστικών λεωφορείων και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών από 1η Αυγούστου.Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, θα επεκταθεί το ωράριο τριών λεωφορειακών γραμμών

«Μπουμπούκι» με παρελθόν ένας από τους ληστές του Κερατσινίου

Περισσότερες από 30 ληστείες, 18 κλοπές αυτοκινήτων και τραυματισμός ενός πολίτη και της 12χρονης κόρης του μετά από ληστεία σε τράπεζα στην Αργυρούπολη, περιλαμβάνονται στο «βιογραφικό» του 34χρονου από τη Ρωσία ο οποίος συνελήφθη μαζί με άλλα τρια άτομα για τη ληστεία στα ΕΛΤΑ Κερατσινίου.

Παράλληλα ο 34χρονος, στις 27 Μαϊου 2004, παραβίασε τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί από τις φυλακές Αλικαρνασσού όπου βρισκόταν με ποινή φυλάκισης 17 ετών και έξι μηνών για ληστεία, οπλοκατοχή και οπλοφορία. Επίσης σε βάρος του εκκρεμούν τρία εντάλματα σύλληψης.

28 Ιουλ 2011

Αχ,καημένε τουρισμέ...!

Είμαστε θεατές αυτή την περίοδο μιας πολύ σκληρής κόντρας ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους ιδιοκτήτες ταξί, η οποία πλήττει όλο και περισσότερο τον τουρισμό της χώρας μας. Η λεγόμενη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, ο τουρισμός, αποκτά όλο και βαθύτερα ρήγματα, που μπορεί να του κοστίσουν ακριβά για τα επόμενα χρόνια.
Εν μέσω τουριστικής περιόδου γίνεται ένα μπάχαλο στη χώρα. Όποιος ξένος αποφάσισε να κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα, σίγουρα έχει αναθεματίσει πολλές φορές την ώρα και τη στιγμή που το αποφάσισε.

Σε δύο μήνες ο διαγωνισμός για την διαχείριση απορριμμάτων στην Αττική


Η διαγωνιστική διαδικασία για την προκήρυξη των έργων υποδομής διαχείρισης απορριμμάτων της Αττικής, που περιλαμβάνονται στον περιφερειακό σχεδιασμό, αποφασίσθηκε σε ευρεία σύσκεψη, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής υπό τον υπουργό, Γ. Παπακωνσταντίνου,

Εορτή Αγίου Παντελεήμονα Δραπετσώνας

Με κατάνυξη και βαθιά πίστη προσήλθαμε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα, πολιούχου της Δραπετσώνας, στις 26 Ιουλίου, παραμονή της εορτής του, για να προσευχηθούμε και να ζητήσουμε από τον Άγιο να προστατεύει την υγεία μας.
Εκατοντάδες πιστοί με δάκρυα στα μάτια και φλόγα χριστιανική στις καρδιές τους, γέμισαν τον Ναό και τους γύρω χώρους.

«Έφυγε» ο Παναγιώτης Τσουτάκος

Το Κερατσίνι και η Ελλάδα έγιναν πιο φτωχοί. Πέθανε πλήρης ημερών ο μεγάλος λογοτέχνης- δημοσιογράφος Παναγιώτης Τσουτάκος.


Ο Παναγιώτης Τσουτάκος γεννήθηκε το 1920 στο Κερατσίνι. Εργάσθηκε στα «Νέα», «Μεσημβρινή» και 27 χρόνια στην εφημερίδα «Ακρόπολις». Είχε εκδώσει 35 έργα (Ποίηση - Πεζογραφία- Ιστορία), (τρείς τόμοι «Η Ιστορία του Κερατσινίου» 1986). Βιβλία του και ποιήματά του έχουν μεταφρασθεί στη Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, 1ταλία, Αλβανία, Τουρκία, Ουκρανία, Καναδά, Αυστραλία, Αργεντινή, Γιουγκοσλαβία, Σκόπια, Πορτογαλία,

Επεισόδια στην Ακτή Ξαβερίου στο Πειραιά

Μικροεπεισόδια μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και ιδιοκτητών ταξί σημειώθηκαν το πρωί έξω από την ακτή Ξαβερίου στο λιμάνι του Πειραιά, όπου οι αυτοκινητιστές πραγματοποιούν από τα ξημερώματα παράσταση διαμαρτυρίας χωρίς τα αυτοκίνητά τους, αντιδρώντας στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας 1567 η πόλη μας καθαρίζει

Θέλοντας να διαπιστώσουμε κατά πόσο λειτουργεί σωστά ή όχι το τετραψήφιο νούμερο 1567 του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας για θέματα καθαριότητας, καθώς και καθημερινών προβλημάτων του Δήμου, προβήκαμε σε μια δική μας έρευνα.

Πλατείες σαν παλιό, καλό σινεμά...

«Φεύγουν τα καλύτερά μας χρόνια ώρα με την ώρα βιαστικααά...». «Κουνήσου απ’ τη θέση σου χριστιανέ μου!» Το ζευγαράκι είχε λάβει θέση από νωρίς στις πρώτες σειρές –ωστα 50 κάτι, φαίνεται ότι τρέφονται ακόμα από τα πειράγματα και τις σκανταλιές. «Μα έτσι πάει το τραγούδι, τι να σου κάνω;», είπε ο άνδρας, απλώνοντας περισσότερο τα πόδια και σταυρώνοντας τα χέρια στην κοιλιά. «Καλά, καλά, σταμάτα τώρα, αρχίζει».
Η προβολή είχε προγραμματιστεί για τις 9, αλλά οι διοργανωτές περίμεναν το φως να πέσει για τα καλά προτού πατήσουν το play στη μπομπίνα – ή ό,τι την έχει αντικαταστήσει στη σύγχρονη εποχή. Πώς να μην μπερδευτείς όταν την οθόνη πλημμυρίζουν οι τίτλοι έναρξης από τα «Χτυποκάρδια στο Θρανίο»...
Βρισκόμαστε στην πλατεία Κύπρου στο Κερατσίνι, που χάρη στην πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ και της Amita, προχθές το βράδυ μεταμορφώθηκε σε θερινό σινεμά. Στόχος του προγράμματος ήταν να

27 Ιουλ 2011

Στην κατάψυξη ο πατέρας της κρυογονικής

Κατάψυξη νεκρών εν αναμονή της αιώνιας ζωής! Αυτό ήταν το μότο του πατέρας της κρυογονικής Ρομπερτ Ετινγκερ, του  πρωτεργάτη της ιδέας ότι οι νεκροί πρέπει να καταψύχονται.
Ο εκκεντρικός επιστήμονας πέθανε στο περασμένο Σάββατο σε ηλικία 92 ετών σε ένα προάστιο του Ντιτροιτ.

Παραχώρηση χώρου στο Ν.Ικόνιο για εγκατάσταση ενός ακόμα φωτοβολταϊκού πάρκου


Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του ΟΛΠ Α.Ε. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η παραχώρηση χρήσης χώρου στην εταιρία ΣΕΠ Α.Ε. (COSCO) στην περιοχή του Ν.Ικονίου, προκειμένου να εγκατασταθεί ένα ακόμα φωτοβολταϊκό πάρκο.

Δωρεάν σίτιση για απόρους σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα

Δωρεάν σίτιση για τους άπορους δημότες του Κερατσινίου και τους καλοκαιρινούς μήνες, εξασφάλισε η δημοτική αρχή.

Ειδικό όχημα του δήμου επισκέπτεται καθημερινά τους πολίτες και διανέμει τα γεύματα, που εξασφαλίστηκαν με την ευγενική χορηγία εταιρειών τροφίμων και εστίασης και την προσφορά εθελοντών εργαζομένων που ανέλαβαν την καθημερινή φροντίδα των απόρων.

Μονακό, ο Πειραιάς

Πολυτελή γιοτ από όλον τον κόσμο αραγμένα στη μαρίνα, «πεντάστερα» ξενοδοχεία γεμάτα από εύπορους τουρίστες και χιλιάδες οπαδοί του μηχανοκίνητου αθλητισμού να κατακλύζουν τις κερκίδες παρακολουθώντας κορυφαίους πιλότους να οδηγούν τα μονοθέσιά τους μέσα στην πόλη. Αυτή η περιγραφή φέρνει στο μυαλό το γκραν πρι του Μονακό, δεν αποκλείεται όμως να είναι και μια εικόνα από το μέλλον του Πειραιά, αν υλοποιηθεί η πρόταση για χωροθέτηση πίστας Φόρμουλα 1 στη Δραπετσώνα!

Συνελήφθησαν οι λήστες των ΕΛ.ΤΑ στο Κερατσίνι

Συνελήφθησαν πριν από λίγο οι τέσσερις δράστες της ληστείας στα ΕΛ.ΤΑ του Κερατσινίου, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:00 σήμερα το πρωί, ύστερα από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε συνεργασία με άντρες των ΕΚΑΜ.

Οι τέσσερις ληστές, με την απειλή όπλων,εισέβαλαν στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 545, στο Κερατσίνι.

Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή στην Αμφιάλη

Άφαντοι οι ληστές των ΕΛΤΑ Κερατσινίου

Αποκλεισμένη από αστυνομικούς είναι η οδός Κεφαλληνίας στην Αμφιάλη, όπου νωρίτερα βρέθηκε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι ληστές των ΕΛΤΑ Κερατσινίου.

Ληστεία στα ΕΛΤΑ στο Κερατσίνι

Ληστεία από δύο άτομα, με την απειλή όπλων, σημειώθηκε το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 545, στο Κερατσίνι.

26 Ιουλ 2011

Τα ταξί στη Βουλή

8.000 ιδιοκτήτες ταξί βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το Κοινοβούλιο


Ιδιοκτήτες ταξί από όλη την χώρα συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα έξω από το Κοινοβούλιο την ώρα που ο αρμόδιος υπουργός Μεταφορών κ. Ι. Ραγκούσης αναμένται να ενημερώσει τον Κοινοβουλευτικό Τομέα Ελέγχου του Πα.Σο.Κ. 

Σφαίρες σε πλατεία όπου βρισκόταν ο Καρατζαφέρης

Τρόμος στην κεντρική πλατεία του χωριού Προσκυνά, όπου κατά τη διάρκεια καταδίωξης ληστών σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Στο σημείο βρισκόταν ο Γ. Καρατζαφέρης με την αστυνομική του συνοδεία. Από τα πυρά δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Εισαγγελική έρευνα για το άνοιγμα διοδίων από ταξιτζήδες

Έρευνα για το αδίκημα της παράνομης βίας εκ μέρους αυτοκινητιστών ταξί, διέταξε το πρωί η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελενη Ράϊκου, με αφορμή τις κινητοποιήσεις του κλάδου σε διόδια.

Εξαφάνιση κοπέλας στη Σαλαμίνα

Μια υπόθεση μυστήριο εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στη Σαλαμίνα. Μετά τον εντοπισμό του 27χρονου νεαρού που βρέθηκε... νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στην παραλία της Φανερωμένης άφαντη παραμένει η νεαρή κοπέλα, τα αντικείμενα της οποίας βρέθηκαν στο αμάξι του άτυχου άνδρα.

Παρά τις έρευνες των αρχών η κοπέλα δεν έχει βρεθεί πουθενά, ενώ δεν υπήρξε καμία απολύτως επικοινωνία με άτομο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της.

Παραχώρηση μεγάλης έκτασης από τον ΟΛΠ στον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας για πράσινο

Σύμφωνα με το χθεσινό Δελτίο Τύπου του ΟΛΠ Α.Ε. το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ Α.Ε. μετά από εισήγηση του Προέδρου του κ. Γιώργου Ανωμερίτη προχώρησε στη λήψη δύο σημαντικών αποφάσεων στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας για την περιοχή του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Κορυδαλλός: συζητείται η οριστική απομάκρυνση των φυλακών

Η οριστική απομάκρυνση των φυλακών από τον Κορυδαλλό, συζητήθηκε σε πρόσφατη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος, Σταύρος Κασιμάτης, με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

Σημειώνεται, ότι τον Μάιο του 2008 οι γυναικείες φυλακές άδειασαν και οι κρατούμενες μεταφέρθηκαν σε νέο σωφρονιστικό κατάστημα στον Ελαιώνα Θηβών. Ο δήμος Κορυδαλλού περιμένει τώρα από την πολιτεία να του παραδοθεί ο χώρος, όπου βρίσκονταν έως τώρα οι γυναικείες φυλακές, ενώ έχει ζητήσει την απομάκρυνση όλων των κρατουμένων από τα υπόλοιπα κτίρια των φυλακών.

Δια νόμου στη Ν.Κορέα ο «χημικός ευνουχισμός» των καταδικασθέντων για παιδεραστία


Σεούλ, Νότια Κορέα
Η Νότια Κορέα έγινε η πρώτη χώρα της Ασίας, η οποία θέσπισε νόμο που επιτρέπει τη χρήση «χημικού ευνουχισμού» σε όσους έχουν καταδικαστεί για παιδεραστία,

25 Ιουλ 2011

Μυστήριο με πτώμα στη Σαλαμίνα

Τραύμα στον λαιμό, από άγνωστο μέχρι στιγμής αντικείμενο, φέρει ένας 27χρονος ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα νεκρός μέσα σε...
 Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Δάσος Παραλίας Φανερωμένης, στη Σαλαμίνα.

Συνάντηση με Παπανδρέου θα έχει αύριο ο Πλατινί

Tαξίδι -αστραπή στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει αύριο ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, για μία συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, κύριο θέμα της οποίας θα είναι ο συντονισμός των δράσεων για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ανάκτηση της αξιοπιστίας του.
Ο πρόεδρος της UEFA, ο οποίος θα  προσγειωθεί στην Αθήνα με ιδιωτικό τζετ  θα συνοδεύεται από τον διευθυντή του γραφείου του Κέβιν Λαμούρ και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα, Θόδωρο Θεοδωρίδη.

Εφιαλτική νύχτα για ηλικιωμένο στον Κορυδαλλό

Εφιαλτικές στιγμές έζησε τη νύχτα που μας πέρασε ένας ηλικιώμενος  στον Κορυδαλλό. Λίγο μετά τις 4 το πρωί, 2 άγνωστοι παραβίασαν την εξώπορτα του ισόγειου διαμερίσματός του στην οδό Ποταμιάς, αιφνιδιάζοντας τον άτυχο γέροντα.
Δεν δίστασαν μάλιστα  να τον κτυπήσουν

"Εφυγε" ο Μιχάλης Κακογιάννης

"Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ένας από τους μεγαλύτερους έλληνες σκηνοθέτες, ο Μιχάλης Κακογιάννης. Είχε εισαχθεί στον Ευαγγελισμό πριν από μερικές ημέρες με αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα. Άφησε έντονο το στίγμα του στον ελληνικό κινηματογράφο, από το "Κυριακάτικο Ξύπνημα", ως τη "Στέλλα" και τον "Ζορμπά", αλλά και τον σπουδαίο του "Βυσσινόκηπο", την τελευταία του ταινία. 

Πρωτοπόρος του μεταπολεμικού ελληνικού σινεμά και στη συνέχεια σκηνοθέτης διεθνών επιτυχιών, ο πατέρας της "Στέλλας" και του "Ζορμπά", αρνήθηκε το Χόλυγουντ για τον κινηματογράφο και το θέατρο της ποιότητας. Ένα πλούσιο καλλιτεχνικό έργο και ένα κοινωφελές ίδρυμα για τη μελέτη και διάδοση των δύο τεχνών είναι η παρακαταθήκη, που ο Μιχάλης Κακογιάννης υπηρέτησε με λατρεία και πάθος.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ

Ομόφωνα ψηφίστηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η ανάθεση διαχειριστικού ελέγχου από ορκωτούς λογιστές για τη χρονική περίοδο από 1/1/2003 μέχρι 31/12/2010, στο Δήμο Πειραιά, στις Δημοτικές Επιχειρήσεις και σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου του Δήμου.

αποτελέσματα απογραφής πληθυσμού 2011

Διαβάστε τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού 2011 για όλους του δήμους της Ελλάδας. Πόσο πληθυσμό έχει ο δήμος σας;
Σε 10. 787.690 ανέρχονται οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την απογραφή 2011 που διενεργήθηκε τον περασμένο Μάιο.

Οι άνδρες πιο ευάλωτοι στον καρκίνο από τις γυναίκες...

Από το health.in.gr
Οι άνδρες που διαγιγνώσκονται με καρκίνο είναι πιθανότερο να αποβιώσουν εξαιτίας του, συγκριτικά με τις γυναίκες καρκινοπαθείς, λόγω του αρχικού υψηλότερου κινδύνου και της καθυστερημένης διάγνωσης.

Συγγενείς… τέρατα απήγαγαν νεογέννητο!


Μια υπόθεση, που αφήνει σοκαρισμένο το πανελλήνιο, έλαβε χώρα στην Καβάλα αυτές τις ημέρες.
Ένας 30χρονος, που είχε διαφορές με την ανήλικη αδερφή του, μπήκε στο σπίτι της και